ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2021 | 18:32

Για πείτε την γνώμη σας

Με ενδιαφέρει ένα παιδί,με το οποίο ερχόμαστε σιγά σιγά πιο κοντά, καθώς είναι ένας άνθρωπος πολυ κλειστός και μετρημένος. Χθές που τον επισκέφτηκα έδειξε να χάρηκε που με είδε και γενικά; Ήθελε να κάτσω περισσότερο από ότι εκατσα. Ωστόσο μου έκανε κάποια σχόλια του τύπου ότι παχυνα, ότι δεν του άρεσε η αλλαγή στα μαλλιά μου και δεν ξέρω τι να υποθέσω.Εσεις τι λέτε;Ωστόσο σε λίγες μέρες έχει γενέθλια και σκέφτηκα να του κάνω μια μικρή τουρτιτσα ως έκπληξη..εσείς τι λέτε;
6
 
 
 
 
σχόλια
Ας πούμε ότι είναι άνθρωπος ευθύς και λέει αμέσως αυτό που σκέφτεται. Ωστόσο, αν του αρέσατε, δεν νομίζω να σας έκανε τέτοια σχόλια, όχι μόνο από τακτ αλλά και επειδή μπορεί να μην πρόσεχε τα "ελαττώματά σας" καν. Θα του ήσαστε μια χαρά όπως είστε! Μου φαίνεται ότι με τον τρόπο του εμμέσως ήθελε να σας κάνει ξεκάθαρο ότι ναι μεν του αρέσει η παρέα σας, αλλά δεν σας βλέπει για κάτι άλλο. Κατά τη γνώμη μου, αν με την τούρτα ποντάρετε στο να του κάνετε καλύτερη εντύπωση, καλύτερα ξεχάστε το! (Εξαιρείται η περίπτωση που η χειρονομία αυτή θα ήταν κάτι που θα κάνατε ούτως ή άλλως για φίλους σας και δεν θα σας είναι κόπος.) Βλέπετε, δυστυχώς, αν δεν είστε ο τύπος κάποιου, δεν εξαγοράζετε την καρδιά του με καμία τούρτα, κανένα δώρο, καμία ένδειξη έγνοιας. Μην αποθαρρύνεστε, γιατί σίγουρα θα βρείτε κάποιον που να αξίζει και την τούρτα σας και εσάς όπως ακριβώς είστε, με όλα τα καλά σας στοιχεία.
Να του τη πετάξεις κατάμουτρα σαν το Βέγγο στη ταινία με τον τουρτοπόλεμο. χαχαΚρίμα όμως η τούρτα θα είναι, διότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε. Αστεία είπα τη προτροπή.
Χοντροκομμενος...είναι σαν να σου είπε πως δεν του αρέσεις όπως είσαι .... Σκέφτεσαι να του πάρεις και τούρτα;; Κακή ιδέα...αυτό που θα βρει να σου πει είναι να μη φας τουρτα γιατί παχυνες..
Scroll to top icon