ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2021 | 03:41

Δεν πλενει τα δοντια του

Είμαστε μαζί 2 χρόνια και μένουμε μαζί από την αρχή σχεδόν. Είμαστε ερωτευμένοι και περνάμε πανεμορφα. Υπάρχει ένα θέμα που με ενοχλεί πολύ, το σκέφτομαι συνεχεια . Δεν πλενει τα δοντια του, ποτέ. Στις αρχές δεν το είχα καταλάβει γιατί δε φαίνονται βρώμικα ούτε έχει κακή οσμή η ανάσα του. Μετα από λίγο καιρό παρατήρησα να δω ποτε τα βουρτσιζει και δεν τον παίρνω χαμπάρι.. ε ποτέ.. Μετα από πολλη σκέψη τον ρώτησα γιατί. Η απάντηση του ήταν " ξέρω εγώ, δε χρειάζεται, βλέπεις κάποια διαφορά εσύ; ήταν μια ωριμη απόφαση που είχα πάρει " . Ε εντάξει έπεσα από τα σύννεφα και έκτοτε το σκέφτομαι καθημερινά κ ιδίως όταν φιλιομαστε.. δεν ξέρω πώς να του ξανακάνω συζήτηση, δε θέλω να τον κάνω να νιώσει άβολα κ να τον ντροπιασω Αλλά κ εγω δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Θα ήθελα τη γνώμη κ τη συμβουλή σας ( ειμαι 24 κ είναι 31)
8
 
 
 
 
σχόλια
Σε λίγο καιρό δε θα είσαι μόνο εσύ που θα πέσεις όπως το βλέπω. Αν και ναι μεν ισχύει ότι μετράει και η πάστα των δοντιών αλλά όχι έτσι. Τι να πω, για μένα είναι λόγος χωρισμού η έλλειψη υγιεινής. Μπάνιο κάνει;
Ώριμη απόφαση; Πανάκριβη απόφαση, πείτε του. Ακόμα κι αν τώρα διατηρούνται τα δόντια του σεκαλή κατάσταση είναι μόνο χάριν στα γονίδιά του. Η περαιτέρω αποφυγή τήρησης στοιχειώδους στοματικής υγιεινής θα του βγει αργότερα σε χρυσάφι με σφραγίσματα, γέφυρες, εμφυτεύματα. Αν δεν δουλέψει η επίκληση προς τη λογική, επικαλεστείτε την τσέπη του. Κατά κανόνα, λειτουργεί. :-)
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Μπα σε καλό του γελάσαμε και σήμερα!ήταν μια ώριμη σκέψη να σταματήσει οριστικά να πλένει τα δόντια του;;;;;;;;;;;;;; Δε γίνεται να έχει δύο χρόνια να πλύνει τα δόντια και να μη μυρίζει....πως τον φιλάς;;;; Αηδιασα και .όνο που το διάβασα...Μετά από δύο χρόνια νομίζω πως θα έπρεπε να έχεις την οικειότητα να του πεις ότι πρέπει να τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής (κάτι που ο ίδιος θα έπρεπε να ξέρει βέβαια).
Scroll to top icon