ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2021 | 21:08

ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Με καλεσε για ταινία σπίτι του για πρώτο ραντεβού..πως να το εκλάβει τώρα?προφανώς σκέφτομαι ότι θα θέλει μόνο σεξ και να αρνηθώ μη με πει εύκολη..ενώ μου αρέσει πολύ για κάτι σοβαρο..
2
 
 
 
 
σχόλια

Η ανησυχία δεν είναι στο να φανείτε "εύκολη." Απλώς αναρωτιέμαι: το πρώτο ραντεβού είναι για να γνωριστείτε και να νιώσετε άνετα ο ένας με τον άλλον. Να μιλήσετε για τα αγαπημένα σας χρώματα, αγαπημένα φαγητά και τα χόμπυ σας. Η ταινία (είτε στο χώρο του άλλου είτε στον κινηματογράφο) δημιουργεί απόσπαση, δεν σας φέρνει ούτε ένα βήμα πιο κοντά στη γνωριμία σας. Ειδικά εφόσον η ταινία είναι στο σπίτι του, αν πάτε, αυτόματα τού δίνετε πράσινο φως για κάτι περαιτέρω μεν, αλλά χωρίς δεσμεύσεις. (Χωρίς δεσμεύσεις επειδή αν μετά από εκείνη τη βραδιά δεν σας αναζητήσει ξανά, τότε γνωστοί καλοθελητές θα σας λένε "μα κι εσύ σπίτι του με την πρώτη πήγες, τι περίμενες να γίνει;")
Αν δεν σας νοιάζει ειλικρινά το σενάριο του να γίνει κάτι μεταξύ σας και μετά να εξαφανιστεί ο άλλος, τότε πηγαίνετε. Η παγίδα είναι η εξής: ότι δεν μπορείτε να είστε σίγουρη για το αν σας νοιάζει ή όχι μέχρι να συμβεί. Πιστεύω ότι η απόρριψη πονάει πάντα, ακόμα κι αν ήταν ένα πρώτο ραντεβού έξω, χωρίς καν φιλί, μετά το οποίο ο άλλος δεν επικοινωνούσε ξανά. Αν ξέρετε τον εαυτό σας και είστε σίγουρη ότι μπορείτε να διαχειριστείτε το ρίσκο της απόρριψης μετά την επαφή, δεν έχετε κάτι να φοβάστε.

Scroll to top icon