ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2021 | 20:54

"Σας ταΐζω"

Αυτό μου ειπε μολις ο αγαπημενος μου άντρας...Έχω θολώσει κ νιώθω παρα πολυ άσχημα. Κ ειναι πρακτικά αδύνατο να βρω δουλειά,κ αν βρω να αφήσω κάπου το παιδί . Μας ταΐζει.(?)
5
 
 
 
 
σχόλια

Απαίσια συμπεριφορά απλά. Εσύ να του πεις πως του πλένεις, του μαγειρεύεις και του καθαρίζεις. Δεν κάθεσαι, δουλεύεις και εσύ στο σπίτι που έχεις χίλιες υποχρεώσεις και το μεγάλωμα του παιδιού.

Εξαρτάται το πώς σας το είπε. Αν το είπε σαν να σας το χτύπησε, τότε είναι άσχημο. Κάνοντας οικογένεια και ξέροντας ότι δεν θα έχετε την πολυτέλεια για νταντάδες και οικιακές βοηθούς, θα πρέπει να ήταν προετοιμασμένος ότι για ένα διάστημα δεν θα μπορούσατε να δουλεύετε. (Για να μην πω ότι θα έπρεπε να έχει δεδομένο ότι δεν θα δουλεύετε για καιρό, ξέροντας γενικότερα την κατάσταση στην ελληνική αγορά εργασίας και την προκατάληψη πολλών εργοδοτών εναντίον των εργαζόμενων μανάδων.)
Αν πάλι το είπε εντός άλλων συμφραζομένων, τότε ίσως δεν θα έπρεπε να νιώθετε προσβεβλημένη. Ίσως να είστε στενά οικονομικά και να του την έχει δώσει η κατάσταση του να δουλεύει και να φέρνει μεν χρήματα, αλλά χωρίς να μπορεί να παρέχει μια βελτίωση στην οικονομική σας άνεση. Οπότε, μπορεί και να του ξέφυγε πάνω στην αγανάκτηση, χωρίς την πρόθεση να σας κατηγορήσει για την κατάσταση.

Εγώ το "εμαθα" αφού πήρα διαζύγιο. Πληροφορήθηκα επίσης κατόπιν εορτής ότι πρόσφερα λιγότερα στην οικογένεια απ'οτι εκείνος. Πιστεύω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και όλες τις μονολιθικες απόψεις....

Scroll to top icon