ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2021 | 14:28

Σημερα

Καθώς περίμενα γ την ουρά του σούπερ μάρκετ, ήμουν μπροστά, βλέπω έναν τύπο περίεργο ο οποίος μάλιστα ρευτηκε και δυνατά κιόλας, να πηγαίνει προς τα πίσω. Σε μια φάση ακούω μια κοπέλα να ουρλιάζει, μην με κοιτάς έτσι κτλ. Δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί ήμουν και πολύ μπροστά. Σε μια φάση τον διάολο στέλνει η κοπέλα κανονικά και έρχεται μπροστά ωρυόμενη, προσφέρεται ένα παλικάρι να της δώσει τη θέση του αλλά αυτή αρνήθηκε λέγοντας ότι κανείς δεν την υποστήριξε από την ουρά. Σε μια φάση έρχεται μπροστά μου και της λέω περνά μπροστά από μένα για να μην συναντηθείς με τον τύπο μέσα, και να δει αυτός ότι η κοπέλα μιλάει με κάποιον άντρα οπότε να μην την πειράξει μέσα. Τεσπά ευγενικά αρνήθηκε και αδιαφόρησα μπήκα μέσα. Η σεκιούριτι δεν της είπε τίποτα απολύτως. Δεν ξέρω αν ήταν και δουλειά της. Τεσπα. Αυτόν τον ήξεραν όλοι μεσα στο σούπερ μάρκετ, ήταν ευγενεστατος με όλες τις ταμιες κτλ. Και σκέφτομαι μετά μερικά πράγματα. Αν έκανα καλά, πως η τυπική ευγένεια πλέον δεν μου λέει τίποτα για την συμπεριφορά κάποιου, και τρίτον αν έχει γίνει λίγο πουρές το μυαλό μας με όλα αυτά που ακούμε.
7
 
 
 
 
σχόλια

Μερικοί καθώς περπατούν, φτύνουν ρόχαλα και δεν τους νοιάζει αν πορεύεται και άλλος πεζός. Αυτά είναι θέματα συμπεριφοράς που αποκτώνται από μικρή ηλικία. Αν έχει μάθει κανείς να ρεύεται ή ακόμα να πέρδεται ( χαχαχα) μπροστά στους άλλους και δεν σέβεται, δεν πρόκειται να αλλάξει στο μέλλον.

Scroll to top icon