ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2021 | 14:32

Ξέσπασμα!

Αναζητώ εργασία και βλέπω 8 στις 10 αγγελίες να ζητούν νέους αλλά και με προϋπηρεσίες ΚΑΙ με πολύ καλή γνώση αγγλικών ή ΚΑΙ άλλης γλώσσας! Ρε να μην σας χαρακτηρίσω! Δεν βλέπεται τι γίνεται θέλετε και προϋπηρεσίες! Έχω φτάσει 28 και δεν έχω δουλέψει ουσιαστικά ποτέ και δεν μου δίνεται καν η ευκαιρία ούτε για ένα πόστο σερβιτόρας! Και για τους κακεντρεχείς τόσα χρόνια σπούδαζα, δεν καθόμουν αλλά και στον τομέα μου δεν βρίσκεις εργασία ούτε με τα κιάλια! Άντε ρε, τους νέους τους έχετε καταστρέψει ήδη!
5
 
 
 
 
σχόλια

Αγάπη, εντελώς φιλικά θα στο πω, όσο σκέφτεσαι ότι μας καταστρέψανε, όλο ζητάνε χίλια δυο που δεν τα έχω, ούτε σερβιτόρα δεν βρίσκω κτλ δεν θα αλλάξει κάτι. Ναι είναι δύσκολα για όλους και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Ξέρουν ότι μπορούν να βρουν άτομα με γλώσσες προσόντα κτλ γιατί όλοι ψάχνονται. Επομένως πρέπει να γίνεις ανταγωνιστική, να μάθεις να πουλάς τον εαυτό σου.και στην τελική αν θες τόσο πολύ δουλειά γιατί δεν πας σεζόν?
Και το σημαντικότερο. Μην περιμένεις να βγει αγγελία. Χτύπα πόρτες και ας φας απόρριψη. Ότι δουλειά έχω κάνει ήταν από βιογραφικά που άφησα στη γύρα, χωρις, αγγελία.

Καλως εκανες και σπουδαζες τοσα χρονια. Ομως μην κολλάς στο να βρεις κατι στο αντικείμενο. Ξεκινα να χτυπας πορτες για να μάθεις πως δουλεύουν. Για να εχεις εισοδημα και για να δεις αυτη την πλευρά της κοινωνιας

Προς θεματοθέτη / θεματοθέτρια

Αυτό που περιγράφεις έπρεπε να το κοιτάξεις χρόνια πριν, πριν αρχίσεις τις σπουδές σου.
Δηλαδή να θέσεις στον εαυτό σου το εξής απλό ερώτημα πριν ακόμα σπουδάσεις :

Aυτό που επέλεξα να σπουδάσω πόση απορρόφηση έχει στον εργασιακό τομέα ;

Τώρα αυτό που μπορείς είναι να κάνεις είναι να ψάχνεις το οτιδήποτε ακόμη και αν αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που σπούδασες.
Δεν σε πήραν τα χρόνια (Αλίμονο σε αυτους που είναι 60 -65 ετών και τους σχολάνε απο τις δουλείες τους) ακόμη νέος/νέα εισαι.

Καλή τύχη.

Scroll to top icon