ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2021 | 03:08

Δεν έχω φίλες

Δεν έχω φίλες ,ούτε ένα άτομο να κάνω παρέα. Όλες μου οι φίλες στο τέλος με ζηλεύουν και ας ακούγεται αλαζονικό. Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεχάσει την λέξη σεβασμό και αυτοσεβασμό και και έχουν πάψει να αγαπάνε ειλικρινά. Λυπάμαι!
10
 
 
 
 
σχόλια

Και ρε παιδιά. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι που λένε ότι σήμερα δεν υπάρχει φιλία σεβασμός κλπ. και ότι οι ίδιοι είναι εντάξει ενώ οι άλλοι όχι; Δεν γίνεται αυτό, στο τέλος θα μας βγούνε περισσότεροι όσοι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι σήμερα δεν ανταποκρίνονται σε φιλίες (:

Υπάρχουν αμέτρητοι αξιόλογοι και αξιαγάπητοι άνθρωποι γύρω μας, επίσης όσο υπάρχει αυτός ο κόσμος θα δημιουργούνται ωραίοι δεσμοί φιλίας. Αρκεί να προσπαθούμε εμείς οι ίδιοι να γίνουμε η όσο το δυνατόν καλύτερη έκδοση του εαυτού μας, ο άνθρωπος που θα λαχταρούσαμε να κάνουμε φίλο μας. Δεν υπάρχει άλλο μυστικό από αυτό, οπότε βάλτε μπρος και αφήστε τις γκρίνιες (:

Σου το λέω με το χέρι στην καρδιά και ελπίζοντας να σου χρησιμέψει σε κάτι: δεν έχω γνωρίσει στην ζωή μου ούτε ΕΝΑΝ άνθρωπο που να πιστεύει ότι τον ζηλεύουν και να είναι όντως έτσι.

Έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δυστυχώς, πραγματική φιλία στις
μέρες μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! έχει καταντήσει και αυτό είδος υπό εξαφάνιση. Και θεωρώ τους ανθρώπους που το έχουν βρει ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΥΣ.

Δεν ταιριάζετε πιστεύω με τις φίλες τις οποίες είχες.εκτος αν άθελά σου προβάλλεις υπερβολικά κάποια καλά στοιχεία του εαυτού σου η κάποιες επιτυχίες προκαλώντας τη ζήλια τους .εκεί θέλει προσοχή ώστε κ κάτι καλό να πετυχες να το πεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην νιώσει ο άλλος μειονεκτικά.εαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο τότε απλά δεν βρήκες ακόμη την παρέα που σου αρμόζει.ως άτομο που έχω δίπλα μου χρόνια σταθερές και καλές φίλες εχω να πω όσο μπορείς να βρεις άτομα με τα οποία από την πρώτη στιγμη θα νιώσεις οικεια κ όμορφα κ θα έχετε όσο είναι δυνατόν κοινες απόψεις περί τι είναι ηθικό η σωστό.αυτα θεωρώ εγώ κριτήρια σημαντικά

Δεν χάνεις και τίποτα. Φίλες δεν είχα ποτέ μου με την έννοια της κολλητής. Μιλούσα, συζητούσα αλλά μέχρι εκεί. Δεν είχα και δεν έχω παρέες και εξόδους. Έχω απλά γνωστούς.

Rosestar δεν έχεις δίκιο, μια χαρά χάνει, οι φίλοι είναι σημαντικότατοι στη ζωή και άνθρωπος που έχει έστω και έναν πραγματικό φίλο είναι εξαιρετικά τυχερός. Είναι πιο σημαντική σχέση από έναν ερωτικό δεσμό η πολλές φορές και από σχέσεις συγγενικες που απλώς σου έτυχαν.

Ουτε εγω εχω φιλες με την εννοια της κολλητης φιλιας και της ουσιαστικης. Δυστυχως η φιλια ειναι μια υποτιμημενη αξια και δεν ενδιαφερεται πλεον κοσμος να επενδυσει σε αυτη και να προσπαθησει για μια φιλια. Σε καταλαβαινω.. ισως να δοκιμασεις οπως κ εγω να ψαξεις νεα ατομα που να σε εκφραζουν.

Scroll to top icon