ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2021 | 07:56

Μια συμβουλή.

Πριν 2 χρόνια βρήκα ένα aesthetic λογαριασμό στο Instagram. Αυτός που τον είχε, ήταν Έλληνας αλλά δεν ήξερα ποιος, δεν είχε πουθενά το όνομα του. Τέλος πάντων με τον καιρό καταλαβαίνω από τις αναρτήσεις του ότι έχουμε σχεδόν τα ίδια ενδιαφέροντα. Άρχισα να αντιδράω στα στορυ του, πιάσαμε τη συζήτηση και σταδιακά, αν και διστακτικά γιατί δεν ήξερα ποιος είναι πήρα την πρωτοβουλία να του προτείνω να βγούμε. Βγήκαμε και εντυπωσιάστηκα. Τόσο εμφανισιακα όσο και με το επίπεδο του. Έχουμε βγει αρκετές φορές και νιώθω ερωτευμένη μαζί του. Αυτός όμως απέναντι μου είναι ουδέτερος. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς παρά μόνο ότι με βλέπει σαν ίση, γιατί φίλοι δεν είμαστε. Δεν νομίζω ότι με βλεπει ερωτικά, δεν νομίζω ότι μου κρύβει κάτι. Μπορεί βέβαια να μην ενδιαφέρεται γιατί είμαι 7 χρόνια μικρότερη. Σκέφτομαι να του πω τι νιώθω για αυτόν, φοβάμαι όμως ότι θα απομακρυνθεί. Είναι ο μόνος άνθρωπος στη ζωή μου με τον οποίο μπορώ να συζητήσω για τα πάντα, και κυρίως για πράγματα με ουσία και δεν θέλω να το χάσω.
5
 
 
 
 
σχόλια

Ρε παιδάκι μου εσύ τον γουστάρεις οκ; Πες το και ο.τι γίνει.... τουλάχιστον να σιγουρευτείς ότι δε σε βλέπει το ίδιο να μαζέψεις το μυαλό σου....ίσως δεν είσαι έτοιμη για τη χυλοπιτα...δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ένας άνδρας να βγαίνει με μια γυναίκα που γνώρισε από τα σοσιαλ αν δεν τη βλέπει ερωτικά; Μόνο για φίλη; Τόσο ανάγκη είχε να γνωρίσει μια φίλη; Εγώ στη θέση σου αν ένιωθα όπως λες δε θα άντεχα να μην του το πω....κάντο κοπέλα μου μια απόφαση είναι....καλή τύχη!

Scroll to top icon