ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2021 | 10:42

Άψογη σχέση με μέτριο σεξ

Είμαστε μαζί σχεδόν 2 χρόνια. Βρήκα έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι, που με κάνει να νιώθω καλά, που με βοηθάει να γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, έναν άνθρωπο που είναι ειλικρινής και έχει καλή και αγνή ψυχή. Έναν άνθρωπο που τον θέλω πολύ, ωστόσο το σεξ είναι πολύ μέτριο. Είναι η δεύτερη μου εμπειρία σεξουαλικά και η πρώτη του εγώ. Έχουμε συζητήσει σχετικά με το πως μπορούμε να βελτιώσουμε την σεξουαλική μας ζωή αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά. Δεν θέλω να τον χάσω αλλά δεν με γεμίζει σε αυτό το κομμάτι. Τι κάνω;
5
 
 
 
 
σχόλια

Λυπάμαι που θα στο πω κορίτσι μου αλλά η κατάσταση σας είναι: ΄΄Κλάφτα Χαράλαμπε''!!!! τώρα αν νομίζεις ότι το πράγμα ''παίρνει γιατρειά'' τότε κοίτα να το φτιάξεις το πράγμα.

Δεν χρειαζεται τοσο εμπειρία στο σεξ αλλά Θέληση Για Αυτοβελτίωση. Σιγουρα οπως αναφερει και ενα αλλο σχολιο που διαβασα ''Σίγουρα έχει τρακ που δεν έχει εμπειρία''. Καθοδηγησε τον εσυ .Αλλωστε το καλό σεξ δεν έχει τόσο να κάνει με την τεχνική, όσο με τη χημεία και την άνεση. Καλός εραστής δεν γίνεσαι μόνο με την εμπειρία, αλλά και με το πάθος και την σύνδεση που εχεις με τον συντροφο σου. Αν πραγματικα ενδιαφερεσαι για εκεινον βοηθησε τον να ανέβει η αυτοπεποιθηση του πανω σε αυτο το κομματι.Αν δεν δεις διαφορα και μετα απο αυτο τοτε συζητας για αλλες λυσεις..

Πειραματιστείτε συνεχώς...χρόνο έχετε νομίζω φτάνει να έχετε και διάθεση. Ο άνθρωπος δεν έχει εμπειρία, βοηθήστε ο ένας τον άλλον χωρίς προσβολές ή θυμό, πείτε τι σας αρέσει, μην κάθεσαι με τα πόδια ανοιχτά και περιμένεις...σίγουρα έχει τρακ που δεν έχει εμπειρία...καλή τύχη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon