ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2021 | 18:28

Δίλημμα

Είμαι σε σχέση εδώ και περίπου 3 χρόνια το αγόρι μου είναι τέλειος σε όλα με ανέχεται με αγαπάει κ το δείχνει με κάθε τρόπο και τον αγαπώ κ εγω τον νοιάζομαι αλλά δεν ξέρω πως τον αγαπω ... Όμως πριν 2 χρόνια γνώρισα ένα παιδί που μέχρι σήμερα είμαστε αρκετά καλοί φίλοι όμως τον σκέφτομαι παραπάνω αυτά τα δύο τελευταία χρόνια ανά κάποια χρόνια διαστήματα αρκετές φορές νιώθω ενα αίσθημα ενθουσιασμού σαν να μ αρέσει κάτι που έχω να νιώσω πάρα πολύ καιρό για κάποιον περίπου 5 χρόνια .... Το θέμα είναι προσπαθώ κάθε φορά να το καταπολεμω γιατί είμαι πολύ καλά στην σχέση σου μου περνάω καλά δεν θέλω να στεναχωρήσω το αγόρι μου ... Ξέρω ότι και αυτό παιδί με ήθελε το έμαθα από φίλους του ακόμη κ σήμερα ... μου έρχεται ώρες ώρες να τον πιάσω και να του πω τι νιώθω αλλά θα καταστρέψω τα πάντα μια φιλία κ την σχέση μου ... Ξέρω ο κόσμος κρίνει άσχημα αυτή την κατάσταση .. δυστυχώς δεν μπορώ να το ελέγξω αν μπορούσα θα ήθελα να το νιώθω μόνο για το αγόρι μου αυτό . Απλά με έχει κουράσει όλο αυτό μακάρι να το ξεπερνούσα μια και καλή .
6
 
 
 
 
σχόλια

Εκκρίνει ο εγκέφαλος σου ντοπαμινη όταν συναντιέσαι με κάποιον, μετά από χρόνια!

Η λύση δεν είναι η αλλαγή συντρόφου, καθώς το ίδιο μετά από χρόνια μπορεί να προκύψει και με τον νέο σύντροφο!

Κοίτα, μου φαίνεται ότι με το αγόρι σου τα πάτε πολύ καλά αλλά νιώθεις ότι έχετε την τέλεια, συμβατική σχέση. Παίζει και να νιώθεις εν μέρει ότι είστε σαν αδέρφια πλέον. Τον αγαπάς, τον εκτιμάς, αλλά δεν νιώθεις τίποτε ερωτικό πλέον. Με το φιλο σου μάλλον σε εξιτάρει η προοπτική να κάνετε κάτι το ερωτικό, μιας και στα υπόλοιπα έχετε δεθεί. Πάντως, εγώ λέω να το τολμήσεις. Δεν έχει σημασία το πόσο είστε μαζί με τον νυν σου, μπορεί να έχεις μια αδερφική αγάπη για εκείνον. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να καταπιέζεσαι και να περιορίζεσαι, εφόσον κιόλας δεν έχεις δώσει όρκο πουθενά.

Οργανώστε κει πέρα κάτι πιο συναρπαστικό με το αγόρι σου (κάτι τολμηρό, κάτι που δεν έχετε ξανακάνει), που έχεις βαρεθεί και θέλεις "επικίνδυνες καταστάσεις" και θα στανιάρεις, εγγύηση.

Mπορείς να το ελέγξεις, αρκεί να το θες πραγματικά. Το ερώτημα είναι, το θες; Δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Αν είσαι καλά στη σχέση σου, όπως λες, θα μείνεις εκεί. Αν δεν είσαι, θα πας άλλού. Αυτό βέβαια θα έχει συνέπειες. Θα χάσεις τη σχέση που έχεις. Ζύγισε τα πράγματα και αποφάσισε. Μόνο εσύ μπορείς.

Scroll to top icon