ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2021 | 19:20

Ζήλια ή λογική

Παιδιά έχω μια σχέση και το πάμε και σοβαρά και όλα τέλεια δεν υπάρχει θέμα πουθενά και το αγόρι μου σαν χόμπι είναι ραπερ με αφορμή ενός βίντεο κλιπ έχουμε μαζευτεί παιδιά στο δωμάτιο κ κάνα δυο γκόμενές. Και σε κάποια φάση μίλαγα με ένα φίλος μ και μας λέει Ε παιδιά κ κλ σταματήστε γτ άκουγε μουσική μ κάτι άλλους κ αυτοί στο χώρο οκ είπα. Και μετά λέει βγείτε όλοι έξω από τ δωμάτιο κρατάει ξέρω γω τις γκόμενές τον καμάρα μαν και κάτι άλλα παιδιά. Και μας βγάζει έξω.. Για ν κν τα πλάνα κ κλείνει την πόρτα. Ε μίλησα λίγο μ τν φίλο μας κ έφυγε κ αυτός κ πήγα έκατσα μετά γτ χαλάστηκα.. Ένας άλλος φίλος μου κάνει βάλτον στο μπαλκόνι ν κοιμηθεί κ καλά και του είπα χαλάρωσε ρε άμα είναι να μην του έχω εμπιστοσύνη. Και του την είπα ευγενικά. Κάτι άλλοι μιλούσαν και λέγανε για τις γκόμενές. Ε και χαλάστηκα. Μήπως είμαι υπέρβολικη δεν ξέρω. Σίγουρα τ έχω εμπιστοσύνη δεν μ έχει δώσει δικαιώματα αλλά εντάξει χαλάστηκα.
5
 
 
 
 
σχόλια

Να αυτά δε μπορώ και δε βγαίνω με ράπερς. Μόνο με μεταλλαδες που γυρνάνε κλιπς στα νεκροταφεία. Έλα σόρι, δε μπόρεσα να συγκρατήθω. Ε τι να πω, κλιπάκι γυρνούσανε. Δεν κατάλαβα τι σε πείραξε. Ότι μιλούσαν για τις "γκομενες"? Btw και συ "γκόμενά" θεωρείσαι.

Scroll to top icon