ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2021 | 12:17

Τι φταίει;

Δύο σχέσεις, και οι δύο τελειώσανε γιατί πέρασε κάποιο διάστημα και φοβήθηκαν μην πάει σοβαρά. Δεν πίεσα ποτέ κανέναν για γάμους, παιδιά, οικογένειες. Το σοβαρά τι ακριβώς σημαίνει και γιατί είναι κακό; Γιατί δεν μπορώ να μείνω με κάποιον που περνάω καλά και ότι γίνει; Ο χρόνος σοβαρεύει τη σχέση; Άκουσα και το ότι τι γίνεται αν μείνεις έγκυος, επειδή είμαι 30+. Πλήρης απογοήτευση, σαν να μην με ξέρει ο άλλος. Λες και θα τον τυλίξω με ένα παιδί. Σαν να μην ξέρει ότι ο άνθρωπος που έχει δίπλα του δεν είναι τέτοιος. Δύο σχέσεις με δύο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά υπόβαθρα, άλλες συγκυρίες. Τα αποτελέσματα τα ίδια...
6
 
 
 
 
σχόλια

Ναι, αλλά αναδρομικά αν το δεις, δεν είναι πολύ καλύτερα που τελικά καμία σχέση δεν κράτησε πολύ περισσότερο ή (ακόμη χειρότερα) δεν κατέληξε σε συμβίωση? Σκέψου πόσο χρόνο ακόμα θα έχανες από τη ζωή σου για κάτι ανεύθυνα αγοράκια που ήθελαν απλώς μια διακοσμητική και βολική γκόμενα δίπλα τους αντί για μία σύντροφο με προοπτικές να χτίσουν μια ζωή μαζί.

Εγώ στη θέση σου αν ήθελα οικογένεια απλά δεν θα ένιωθα καμία ενοχή για αυτό που θέλω κ θα έβρισκα κάποιον να ταιριάζω κ να το κάνω πράξη ..αυτοί προφανώς δνε ήταν στη φάση να αναλάβουν καμία ευθύνη μαζί σου η γενικώς οπότε καλύτερα που χωρίσατε .όσο για το τι γίνεται αν μείνεις έγκυος να προσέχει ο άλλος να φοράει προφυλάξεις για να μην συμβεί όχι και χωρίς προφύλαξη κ μετά αν μάθει για εγκυμοσύνη να γίνεται καπνός η ακόμη χειρότερα να απαιτεί να το ρίξεις ..

Συμφωνώ. Σίγουρα δε φταις εσύ. Κάθε άνθρωπος κουβαλάει τα βιώματα του από τον τρόπο που μεγάλωσε και τα μηνύματα που του πέρασαν. Οι πονηρές γυναίκες που μόνο στόχο έχουν να ´τυλίξουν’ το κελεπούρι...που του έχουν καλλιεργήσει έναν αρρωστημένο εγωισμό που τον κάνει να πιστεύει ότι όλες οι γυναίκες έχουν μόνο ένα στόχο, να τον παγιδέψουν. Τραγικοί και φυσικά απίστευτα ανώριμοι που δεν ξέφυγαν ποτέ από τις πατριαρχικές ανοησίες με τις οποίες τους μεγάλωσαν. Βγαίνουν έξω και όποιον πάρει ο χάρος. Γλίτωσες. Να εύχεσαι να είσαι τυχερή να συναντήσεις ένα άνθρωπο που θα σε αγαπήσει πραγματικά και θα είναι εκεί για σένα στα εύκολα και στα δύσκολα.

Scroll to top icon