ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2021 | 22:24

Κατάθεση ψυχης

Καλησπέρα! Δεν ξέρω πόσοι θα με διαβάσουν και αν θα μου απαντήσουν απλα θελω να τα βγάλω από μεσα μου! Είμαι 30 χρονων παντρεμένη 6 χρόνια με 2 παιδακια κατω των 5 χρονων. Το θέμα μου είναι η μοναξιά! Με τον ανδρα μου πέρα από τα τυπικά της καθημερινότητας δν εχουμε καμια άλλη επαφή.εχω κανει άπειρες προσπάθειες που πάντα πεφτουν σε τοίχο. Δεν ξερω το λόγο που φτάσαμε εδώ κ όσες φορές προσπάθησα να τον μάθω ημουν απλα η γκρινιάρα.δεν εργάζομαι γιατί αποφάσισα να παρατήσω τη δουλειά μου που αγαπούσα πολυ για να μεγαλώσω εγω τα παιδια μου κ όχι κάποια νταντά μιας κ γιαγιάδες δν υπάρχουν.ηταν δική μου απόφαση χωρίς να θέλω να κρίνω τις υπόλοιπες γυναίκες που συνεχίζουν να εργάζονται. Το αποτέλεσμα ειναι να χαθώ από όλους φίλους και γνωστούς και να ειμαι μονίμως μονη μου. Έχω κουραστεί παρα πολυ . Το μόνο που ζητάω είναι απλα μια αγκαλιά μια καλή κουβέντα κ όχι να με αγνοεί συνεχώς. Θα μου πείτε γιατί δεν φεύγεις. Η απάντηση είναι περίπλοκη αλλα κατά κύριο λόγο είναι ο φόβος. Πως θα μεγαλώσω 2 παιδια χωρι1 δουλειά και με τη παρούσα δύσκολη κατάσταση? Πως θα το πάρουν τα παιδια μου ? Δεν θέλω να το πληρώσω γιατί σαν πατέρας είναι καλός. Κ ο μεγαλύτερος μου φοβος είναι μηπως χασω τα παδια μου..πράγμα που δεν θα το αντέξω..το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μένω σε μια κατάσταση που ουσιαστικά με αρρωσταινει . Ελπίζω καθε μερα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει αλλα δυστυχώς το βλεπω πολυ δυσκολο. Αυτά από εμένα!!
11
 
 
 
 
σχόλια

Προσπάθησε να βρεις μια δουλειά γιατί είσαι ακόμα πολύ νέα το ότι μένεις σπίτι όλη μέρα μόνη με τα παιδιά σου χωρίς να κανείς κάτι για τον εαυτό σου αυτό σε φθείρει. Κι αυτός ο άνθρωπος ποσό πρέπει να δουλεύει για να συντηρεί μόνος του 4 στόματα. Θα πρέπει να είναι απίστευτα στρεσαρισμενος και κουρασμένος για να τα βγάλει πέρα γι αυτό δεν ακούς μια καλή κουβέντα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να αφήσει τη δουλειά για τα παιδιά του. Και εγώ μεγάλωσα με νταντά και παππούδες και ας μου έλειπαν οι δικοί μου μια χαρά ήμουν όμως. Για τη ψυχική σου ισορροπία θα έπρεπε να το κάνεις. Δεν πειράζει ούτε τώρα είναι αργά, ψάξε πυρετωδώς για δουλειά και προσπάθησε να ανεξαρτητοποιηθεις. Έχεις αρκετές πιθανότητες να βρεις δουλειά παίρνεις μόρια με δύο παιδιά και με ανεργία. Ψάξτο και καλή τύχη.

@This is a woman's world

δεν ειναι το ιδιο το να παντρευεσαι σε μικρη ηλικια απο το να παντρευτεις στα 30+ εχεις ζησει την ζωη εχεις εμπειριες
το να παντρευτεις στα 20 χρονων χωρις καλα καλα να μεγαλωσεις εσυ πως περιμενεις μετα να μεγαλωσεις τα παιδια σου
ασ που οι απιστια παει συννεφο οταν παντρευεσαι νωρις

Πρεπει να βρεις δουλεια και ταυτοχρονα να ξαναβρεις τον εαυτο σου. Αν βρεις δουλεια θα νιωσεις καλυτερα εσυ ως ατομο και αυτο θα σε ισορροπησει εν μερει. Αν τωρα αυτη η αλλαγη κινητοποιησει και τον αντρα σου ειναι αλλο θεμα κ οχι σιγουρο, αλλα εσυ θα εχεις βαλει τις βασεις για να παρεις τη ζωη σου στα χερια σου.

Ξεκίνα να ψάχνεις για δουλειά! Μπορεί ακόμη και εν μέσω πανδημίας να είσαι τυχερή! Μερικές φορές γίνονται και θαύματα εκεί που δεν το περιμένεις! Πρέπει να γίνεις οικονομικά ανεξάρτητη ούτως ώστε να βρεις στη συνέχεια τη δύναμη να χωρίσεις. Επίσης ίσως θα σε βοηθούσε να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία!

Ένα τεράστιο λάθος που κάνουν τα ζευγάρια όταν κάνουν παιδιά είναι ότι ξεχνάνε τελείως ότι είναι ζευγάρι. Και το κάνουν και οι γυναίκες και οι άντρες. Ότι παντρευεται κάποιος δεν σημαίνει ότι σταματά να είναι ΚΑΙ γκόμενος του άλλου. Έχεις προσπαθήσει ποτέ να αφήσεις τα παιδιά σε μια νταντά ένα βράδυ για να βγεις ραντεβού με τον άντρα σου? Ντύθηκατε ποτέ ωραία για να πάτε κάπου μαζί σαν ζευγάρι?
Τους φίλους δεν τους πετάμε επειδή κάναμε παιδιά. Χωρίς φίλους και δραστηριότητες έγινες η δεδομένη μόνη σου. Ο άλλος ξέρει ότι θα σε βρει πάντα εκεί.

Bρες δουλειά. Αυτό θα βάλει σε κάποια τάξη τη ζωή σου, αφού θα βγαίνεις έξω και θα νιώθεις παραγωγική αλλά και οικονομικά ανεξάρτητη. Μετά κάτσε και σκέψου σοβαρά, αν θες να είσαι σε αυτή τη σχέση και τι τελικά σου προσφέρει. Εν τω μεταξύ, μίλα σε δικηγόρο, για να ξέρεις τα δικαιώματά σου και πως να προστατευθείς. Θα ξεκινούσα από το δικηγόρο στη θέση σου.

οι λάθος επιλογές έχουν κόστος, κ για ν απεμπλακεις απο αυτές το κόστος είναι ακόμη μεγαλύτερο Όμως υπάρχει χαραμάδα δυνατοτήτων, στην περίπτωση σου είναι εμφανής η διαδρομή

Δεν ξέρω ούτε μια γυναίκα που να άφησε την δουλειά της για τα παιδιά, και να μην βαραγε το κεφάλι της στον τοίχο στην πορεία. Εκτός βέβαια αν είχε εισοδήματα απ αλλού. Είναι δυνατόν να κάνετε τέτοια λάθη εν έτη 2021;κανενας άντρας δεν εκτιμάει γυναίκα που κρέμεται οικονομικά απ αυτόν και ας του μεγαλώνει τα παιδιά, την θεωρεί δεδομένη, αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Όσο για τα παιδιά και αυτά προτιμούν μια μαμά χαρούμενη, αυταρκη και ας μην είναι 24 ώρες από πάνω τους, παρά μια μαμά εξαρτωμενη και δυστυχισμένη. Και πίστεψε με αντιλαμβάνονται τα πάντα, όσο μικρά και αν είναι. Νέα είσαι ακόμα, πάρε την ζωη στα χέρια σου, γίνε οικονομικά ανεξάρτητη και φύγε απ αυτό τον γάμο. Ίσως σου φαίνεται βουνό, με μικρά παιδιά, όμως όσο το αφήνεις θα είναι δυσκολότερο με τα χρόνια, συν ότι θα συνηθίζεις αυτή την νοσηρή κατάσταση. Καντο και σου εγγυώμαι ότι μια μέρα θα με θυμηθείς, εμένα μια άγνωστη σε μια στήλη της lifo!

Scroll to top icon