ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2021 | 23:00

Καλά να πάθω;

Δουλεύω σε μία εταιρία εδώ και λίγο καιρό και το περιβάλλον είναι πολύ καλό μέχρι τώρα. Πρόσφατα έψαχναν να προσλάβουν για μία διαφορετική θέση, ανέφερα ότι έχω ένα γνωστό άτομο που είναι στην αναζήτηση εργασίας και θα μπορούσε, από όσο γνωρίζω, να ανταποκριθεί. Όλα πήγαν καλά και προσλήφθηκε. Τώρα σιγά-σιγά βλέπω ότι το άτομο αυτό θέλει να χώνεται και να κρίνει όλο και περισσότερο τη δική μου δουλειά, όταν μιλάω με συναδέλφους διακόπτει για να μιλήσει εκείνο, και σήμερα που είχα μία επαγγελματική συζήτηση με κάποιον άλλον, χώθηκε πάλι για να αμφισβητήσει κάποια δικά μου λόγια. Κάνει μούτρα όταν τα αφεντικά καλούν εμένα στα γραφεία για να συζητήσουμε, αν τύχει να πάω κάπου από δική μου πρωτοβουλία, θα με ακολουθήσει για να δει κι εκείνο... και γενικά βλέπω μία εξυπνακίστικη, ναρκισσιστική συμπεριφορά, που δεν την ήξερα από πριν. Σιγά σιγά με ενοχλεί όλο και περισσότερο. Είναι από τα άτομα που είναι μεν πονηρά αλλά δεν λέω, προσπαθεί για τη δουλειά, πιστεύει όμως πως είναι εξυπνότερο από τους άλλους, ενώ η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη (και πλέον σταμάτησα να τις διορθώνω). Και όταν λέω ναρκισσιστικό, εννοώ ότι, όποιος πάει να ανοίξει κουβέντα με αυτό το άτομο, κατευθείαν θεωρεί ότι το γουστάρει (και με έχει φέρει σε δύσκολη θέση για έναν συνάδελφο μιλώντας άσχημα για εκείνον, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ήταν όλα στη φαντασία του γνωστού μου ατόμου). Αυτά. Εξομολογήθηκα.
3
 
 
 
 
σχόλια

Εδω παει αυτο που λενε , να φοβασαι πιο πολυ τους φιλους σου παρα τους εχθρους σου αγαπητη μου. Προσεχε τη δουλεια σου μονο γιατι μπορει να ειναι επικινδυνο αυτο το ατομο.

Scroll to top icon