ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2021 | 11:43

Να βγάλω κάποια πράγματα από μέσα μου.

Κάνω αυτή την εξομολόγηση γιατί έχω πολλά πράγματα που θέλω να πω αλλά δεν τολμαω να τα πω πουθενά. Τα τελευταία 2,5 χρόνια προσπαθώ να αλλάξω κάποια πράγματα στον τρόπο σκέψης μου και γενικότερα να έχω μια εξέλιξη. Σε κάποιους τομείς τα έχω καταφέρει σε άλλου όχι και τόσο λ, η' τα αποτελέσματα είναι μικρής διάρκειας. Παρόλα αυτά οι μεγάλες αλλαγές θα έρθουν από τον Αύγουστο. Από τη μια είναι κάτι που ανυπομονώ να γίνει από την άλλη τρέμω ολόκληρος γιατί θα σηματοδοτήσει ένα τεράστιο νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Εν μέρη με φοβίζει το άγνωστο γιατί η καθημερινότητα μου θα αλλάξει ολοκληρωτικα, σε 3 μήνες ελάχιστα πράγματα θα παραμείνουν ίδια στη ζωή μου. Στο μυαλό μου για κάποιο λόγο τρέμω στην ιδέα του ποιος θα είμαι τότε γιατί δεν βρίσκω ομοιότητες με τον τωρινό μου εαυτό. Τέλος πριν λίγες μέρες έγινε κάτι το οποίο με στεναχώρησε πολύ. Είχα γνωρίσει μια κοπέλα, την οποία από την πλευρά μου την έβλεπα καθαρά φιλικά και πίστευα και αυτή το ίδιο. Περνάγαμε καλά μαζί και υπήρχε επικοινωνία. Ε μου έκανε ερωτική εξομολόγηση την οποία απέρριψα. Νιώθω άσχημα τόσο για το ότι την πλήγωσα αλλά και για το ότι ουσιαστικά λόγω αυτού τώρα την έχασα από τη ζωή μου. Επίσης μου φαίνεται παράξενο το πως δεν ένιωσα ποτέ το παραμικρό για εκείνη. Όμορφη, έξυπνη, ευγενική,δραστήρια και επικοινωνιακή και εγώ κενός.
3
 
 
 
 
σχόλια

Καλησπέρα. Αρχικά θα θέλαμε να μας πεις για τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν.. Για ποιον λόγο σε φοβιζουν. Νομίζω ότι πρέπει να ξεπεράσεις τους φόβους σου για να προχωρήσεις παρακάτω . Σίγουρα δεν είναι τόσο απλό θέλει πολύ προσωπική δουλειά με τον εαυτό σου.

Καλησπέρα. Αρχικά θα θέλαμε να μας πεις εκείνες τις αλλαγές που θες να κάνεις. Και για ποιον λόγο σε φοβιζουν; Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσεις να ξεπερνάς τους φόβους σου για να προχωρήσεις παρακάτω. Όχι δεν είναι τόσο απλό θέλει πολύ προσωπική δουλειά με τον εαυτό σου.

Scroll to top icon