ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2021 | 10:05

Για σένα!!!

Σου εύχομαι να ερωτευτείς τον άνθρωπο που πάντα θα απαντάει πίσω στα μηνύματα σου και δεν θα σε αφήνει ποτέ να κοιμάσαι με την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, αν όντως σε θέλει στην ζωή του... Σου εύχομαι να ερωτευτείς τον άνθρωπο που θα μαγειρεύεις μαζί του, θα έχεις όνειρα μαζί του για το μέλλον, κάθε σου ημέρα θα είναι διαφορετική, θα σε διεκδικεί καθημερινά και όχι μόνο μέχρι να σε κερδίσει, θα εκτιμά και θα απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί σου. Σου εύχομαι να ερωτευτείς τον άνθρωπο που θα σου δίνει χώρο και χρόνο να αναπνεύσεις. Τον άνθρωπο που δεν θα ασχολείται με τα ρούχα που φοράς, παρά μόνο να νιώθεις όμορφα μέσα σε αυτά. Τον άνθρωπο που δεν θα σε μειώνει για να νιώσει ο ίδιος καλύτερα και τον άνθρωπο που δεν θα απλώσει ποτέ χέρι πάνω σου, παρά μόνο για να σε σηκώσει αν πέσεις. Σου εύχομαι να ερωτευτείς τον άνθρωπο που δεν θα σε θεωρεί δεδομένο και θα σε βλέπει στα χειρότερα σου και θα σε αγαπά ακόμη περισσότερο. Σου εύχομαι επιτέλους να δώσεις όλα όσα έχεις να δώσεις στον κατάλληλο άνθρωπο αλλά για μια φορά να πάρεις και εσύ κάτι πίσω. Τέλος (1), σου εύχομαι να γνωρίσεις τον άνθρωπο που μαζί του μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, να μην σκέφτεσαι 10 φορές την αντίδραση του σε ό,τι και αν του πεις και που δεν σε αναγκάζει να γίνεις αυτό που ο ίδιος έχει συνηθίσει να βρίσκει στο παρελθόν. Το παρελθόν να έρχεται στη ζωή σας μόνο για να μάθει τι έχεις περάσει, έτσι ώστε να καταλάβει πως χρειάζεται να αγαπήσεις... Τέλος (2) , σου εύχομαι να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες του παρελθόν , να γίνεις και να νιώσεις ξανά ζωντανή , τότε θα καταλάβεις ότι όσα σου ευχήθηκα μέχρι στιγμής , αυτός ο άνθρωπος , είναι αυτός που έγραψε ότι διαβάζεις , είναι μπροστά στα μάτια σου... *Θα ήθελα τόσο πολύ να της το στείλω , αλλά για μια ακόμη φορά θα μείνει στο διαβάστηκε. Βλέπετε λένε ότι "Οι άνθρωποι δεν εγκαταλείπουν τους ανθρώπους που αγαπούν. Εγκαταλείπουν τους ανθρώπους που χρησιμοποίησαν". Δεν ξέρω τελικά αν με χρησιμοποίησε ή αν όντως ένιωσε αλλά δεν βγήκε.
22
 
 
 
 
σχόλια

Εγώ ένα έχω να πω με όσα λες καλύτερα που δεν είστε πια μαζί.. το ξέρω πως πονάει αυτό που λέω και συγγνώμη αλλά σου αξίζει μια κοπέλα που θα σου δώσει όσα λες αλλά και πολλά παραπάνω από αυτά. Κοίτα μόνο μπροστά τώρα, μην γυρίζεις το κεφάλι πίσω. Τα ωραία ακόμη δεν έχουν έρθει πιστεψέ με και υπομονή γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθουν. Κάθε μέρα είναι διαφορετική και από εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει κάτι υπέροχο για εσένα. Ελπίζω έστω και λίγο να βοήθησα πραγματικά. Αξίζεις πολλά μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό! Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Σε ευχαριστώ αγαπητή Psychomarg , για τα καλά και όμορφα σου λόγια!! Αυτά που λέω στην εξομολογηση , ειναι αυτά που θα ήθελα να της πω ή να της στείλω.. Δεν ήταν κακη γυναίκα , ήταν και είναι σε δύσκολη ψυχολογική φάση και κατανοώ απόλυτα κάποια πράγματα.. Απορίες και κάποια γιατί υπάρχουν και θα υπάρχουν διότι έδειξε ότι ήταν σίγουρη αλλά ξαφνικά μια μέρα όλα ανάποδα..
Τι να πω . Προχωράμε; Ξαναδοκιμαζουμε κάτι πιο μετά;; Δεν ξέρω να απαντήσω..
Όσον αφορά ότι τα καλύτερα έρχονται , με όλο το θάρρος , επιτρεψε μου να σου πω ότι τα ακούω βερεσε!! Τίποτα δεν έρχεται μόνο του και δεν είναι πάντα καλύτερο από το προηγούμενο..

Φαίνεται πως εσύ δεμ αφήνεις τον εαυτό σου να προσχωρήσεις και να περιμένεις τα καλύτερα. Εσύ του βάζεις ένα μεγάλο στοπ και δεν πιστεύεις πως όντως θα έρθουν τα καλύτερα! Άσε τον εαυτό σου να προχωρήσει και να βλέπει απο εδώ και πέρα μόνο μπροστά και πίστεψε πως θα έρθουν τα καλύτερα γιατί όπως είπες και εσύ είναι στο χέρι σου αυτό, αφού είναι στο χέρι σου καντο!

Psychomarg δεν θα διαφωνήσω σε αυτά που λες. Παλαιότερα ήμουν του ίδιου σκεπτικού. Πάντα άφηνα τον εαυτό να ζήσει και να προχωρήσει σε κάτι καλύτερο. Αν όχι όλες , οι περισσότερες εμπειρίες μου , μου δίδαξαν ή μάλλον με έκαναν , πλέον να φοβάμαι και να μην ελπίζω σε κάτι καλύτερο. Πιάνω τον εαυτό μου να θέλει τόσο πολύ να ξανά διεκδικήσει την συγκεκριμένη. Ίσως γιατί ξέρω ότι δεν ήμουν αυτός που ήθελα; Ίσως επειδή έκανα ένα σωρό λάθη;; Δεν ξέρω , σίγουρα όμως θέλω να βγάλω τον πραγματικό μου εαυτό και ας μην βγεί πουθενά , τουλάχιστον να ξέρω ότι ήμουν εγώ σωστός διότι τώρα ξέρω ότι υπάρχει και η πιθανότητα , λίγο της ανώριμης συμπεριφορας μου , να έχει γίνει αυτή η κατάληξη...

Έτσι εγκυκλοπαιδικά... θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε ποια ήταν η " χρήση" που σας έκανε η κοπέλα που αναφέρεστε.
Ακούγεστε ειλικρινής άνθρωπος και θα μπορούσαν να βγουν διδάγματα για τους νεότερους αναγνώστες της στήλης.
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σας Sarah.. Δεν θεωρώ ότι είναι αναγκαία η ανάλυση της χρήσης διότι για να βγάλει κάποιος μια άποψη , πρέπει να αφηγηθεί σωστά και με λεπτομέρεια η ιστορία , πράγμα πολύ χρονοβόρο και με πολύ γραφή.. Να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν γνωρίζω ούτε ο ίδιος την "χρήση" της κοπέλας αυτής...
Σας ευχαριστώ για καλά σας λόγια...

Ίσως αν επικεντρώνατε στην απάντηση του γιατί μία συγκεκριμένη μέρα πήγαν όλα ανάποδα.. βρίσκατε τις εξηγήσεις που αναζητάτε και μετά κάνετε αυτό που λέει η συνείδησή σας.
Έτσι κι αλλιώς ίσως μ' ένα μαγικό τρόπο πάνε όλα καλά.
Την καλύτερη για σας εξέλιξη εύχομαι κι εγώ!

Συμφωνώ στο ότι οι άνθρωποι δεν εγκαταλείπουν τους ανθρώπους που αγαπούν και αν χρειαστεί να φύγουν, θα το κάνουν με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στην άλλη πλευρά. Μην παραμυθιαζεις άδικα τον εαυτό σου για το αν ένιωσε η' δεν ένιωσε, γιατί όταν νιώθεις φαίνεται.

Ανώνυμε 10:55, άντρας είμαι.. Σε μερικές γραμμές ότι δεν νιώθει έτοιμη και ότι δεν ήθελε να με πληγώσει. Υποθέτω ότι άξιζε να προσπαθήσει αλλά κατάφερε να πιέσει τον εαυτό της και στο τέλος δεν της βγήκε!!(?)
Δύσκολη κατασταση , ειδικά όταν είσαι τόσο ερωτευμένος με μια γυναίκα , όπου δεν νιώθει το ίδιο ενώ ταυτόχρονα έχετε τόσα μα τόσα κοινά σημεία!

Δύσκολη κατάσταση εξομ. Όμως κι εσύ είσαι σίγουρος για αυτά που νιώθεις; Και είναι έρωτας κι όχι απλά ότι την θέλεις και αυτό μπορεί να σου βγήκε προς τα έξω και να το είδε η κοπέλα.

Εννοείς ανώνυμε 02:15 , ότι να την θέλω από ανάγκη και όχι πραγματικά;;; Σαφώς και την θέλω (όχι από ανάγκη) , αλλά η αλήθεια είναι ότι έκανα λάθη.. Λάθη κουτά και ανώριμα.. Μεγάλη ιστορία για να εξηγήσω.. Έχει και αυτή τα ψυχολογικά της...

Δεν εννόησα αυτό εξομ. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως αυτά τα λάθη ή κάτι άλλο μπορεί να την έκαναν να νομίζει πως δεν αισθάνεσαι τίποτα απ' όλα αυτά και να σου έβγαινε κάτι άλλο απ' αυτό που ήθελες να δείξεις.

Προφανώς ανώνυμε 10:24.. Είναι τα λαθη όπου ονόμασα.. Δεν την δικαιολογώ και αυτην. Έχει τα θεματακια της , αλλά και σε έναν βαθμό έφταιξα και εγώ. Λάθος εικόνα για το πρόσωπο μου (όχι άσχημη ή κακή , θα έλεγα κυρίως σε θέματα για το πώς νιώθω ψυχολογικά , ανασφαλειες-κομπλεξ κτλ).
Δεν θέλω να επεκταθω παραπάνω , αλλά εφόσον έχει βγάλει μια εικόνα για μένα , δύσκολα θα την βγεί από το μυαλό και αυτό είναι που με στεναχωρεί και δεν γνωρίζω τον τρόπο για να το κάνω μιας και δεν έχω επαφή πλέον για αρκετό διάστημα..

Σεβασμό και ειλικρίνεια (?) , έλαβα Ξεμαλλιασμενο Κανταιφι..
Έχει διαφορά να σου αρέσει ένας άνθρωπος (εμφανισιακά/ψυχικά) και διαφορετικά να σε κολακεύει - σου αρέσει - η κατασταση και όλο αυτό που σου δίνει ο άλλος. Εκεί αναφέρομαι στο αν όντως ένιωσε..

Scroll to top icon