ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2021 | 00:55

Πως να χωνέψω το κέρατο;

Με κεράτωσε με φίλη του από την σχολή, είχα δει ότι κάτι μπορούσε να παίξει μεταξύ τους αλλά είχε αγόρι εκείνη και τον εμπιστευόμουν. Σήμερα το έμαθα από φίλη μου ενώ ήμουν σπίτι του, δεν ήθελε να το παραδεχθεί ο μάγκας αλλά όταν πήγα να φύγω έβαλε τα κλάματα για να τον συγχωρέσω. Ως καλή Κατίνα και εγώ, αφού πήρα ότι είχα αφήσει στο σπίτι του και του πέταξα το άρωμα που του είχα αγοράσει στα πόδια ώστε να τον αποθαρρύνω από το να με αγγίξει, βρήκα τον άλλον τον κερατά στο instagram του τα είπα όλα μέσω ωραιότατων φωνητικών που βρίζω τους εραστές με ότι βρισιά έχω ακούσει. Δεν είχαμε και κανέναν καυγά, όλα καλά πήγαιναν μεταξύ μας, ούτε μία ένδειξη δεν μου έδωσε ο ψεύτης! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί με απάτησε και τώρα με παρακαλά να μείνω. Δεν έχει καμία αιτία η συμπεριφορά του, 20 εγώ 21 αυτός σχεδόν 1 χρόνο μαζί όλα καλά πήγαιναν, ούτε τον ενθουσιασμό δεν μπορεί αν φέρει ως επιχείρημα. Αύριο θα στείλω τον ξάδερφο μου που είναι και φίλος του να του δώσει τα κλειδιά που μου είχε δώσει για το διαμέρισμα. Γιατί το έκανε αυτό ρε γαμώτο; ΤΌΣΟ ΕΓΩΙΣΤΉΣ ΠΙΑ;
7
 
 
 
 
σχόλια

Βρε κορίτσι μου, κατανοητά τα νεύρα σου και η αγανάκτηση σου αλλά τι δουλειά είχες να πεις στον φίλο της κοπέλας για το περιστατικό; Πάνω απ'όλα η αξιοπρέπειά σου.

Τώρα σχετικά με το γιατί, η αιτία δεν έχει να κάνει κατ' ανάγκη με εσένα. Δεν είναι ότι είχες εσύ κάποιο πρόβλημα, δεν έκανες εσύ κάποιο λάθος ούτε ήσουν ανεπαρκής. Μέσα στην όλη προσπάθεια απενοχοποιησης της απιστίας που γίνεται τα τελευταία χρόνια, συνηθίζεται να αποδίδονται ευθύνες στον απατημένο για την απιστία. Αυτό είναι εντελώς λάθος.

Μα να τον αφήνει να τον κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα του; Να μην τον ενημερώσει για το τι γίνεται πίσω από την πλάτη του, και να συντελέσει στο να βγαίνει το ζευγαράκι της ντροπής λάδι; Να μην τιμωρηθούν παραδειγματικά για την απιστία;
Τι να πω, έχω χάσει την μιλιά μου!

Μωρέ ότι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικα για την απιστία, πρέπει. Για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει να υπάρχει και τιμωρία. Αυτό είναι το δίκαιο. Αλλά η δικαιοσύνη είναι ψιλά γράμματα για κάποιους, αυτό είναι γεγονός.
Εδώ ωστόσο, λόγω του χρόνου, της συγκυρίας, της ιδιότητάς της ως απατημένης και του τρόπου της (του έστειλε ηχητικό βρίζοντας) φάνηκε κατινα. Το ζητούμενο είναι η αποκάλυψη της αλήθειας στον απατημένο να γίνει για τη δική του προστασία, γιατί δικαιούται να ξέρει ποια έχει απέναντί του, όχι για λόγους εκδίκησης.

Καλή η αξιοπρέπεια όχι να έχει και τύψεις που είπε την αλήθεια.

Άσε τη φάση πίσω σου κοπελιά πάει τελείωσε τώρα... Είναι μικρός δε θέλει σχέση θέλει ξεπέτες ο οργανισμός του έχει ανασφάλειες. Βρες καλύτερες παρέες πολύ σημαντικό.

"Γιατί το έκανε αυτό ρε γαμώτο;"

Eπειδή μπορεί. Δεν υπάρχει αιτιολογία.

Καλύτερα να αποφεύγονται οι πολλές κατινιές, στο τέλος μετρούν αρνητικά στη δική σου ψυχική υγεία (που αποκτάς κι ενοχές για κάτι που δεν φταις).

νταξ ψιλοχοντρομαλαξ ο τύπος κ το κλάμα κερασάκι στο κέικ, οκ σουταρε τον (καθώς λιγούρης φαίνεται) αλλά ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ για ένα ξεπετοκέρατο στα ... 20 ... ? στον επόμενο πάμε για χατζάρα, βόμβα ή θα στείλεις κάνα Γκοτζίλα ?

Scroll to top icon