ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2021 | 00:23

Δεν το περίμενα

Είχα πάει για μια απλή εξέταση σήμερα τ πρωί κ ανέβασα τ βράδυ ένα στόρι που φαινόταν ότι ήμουν σε νοσοκομείο. Το είδε ο πρώην, με τον οποίο χωρίσαμε πριν 3 μήνες, δεν τα είχαμε αρκετό καιρό, γνωριστήκαμε τον Σεπτέμβρη, τον είδα κ τυχαία τις προάλλες που βγήκα για ποτό και περίμενα ότι θα ρωτήσει να δει αν είμαι καλά. Τι στο καλό; Δεν τον έκανα να νιώσει τίποτα;Τοσο πολύ για να περάσει την ώρα του ήμουν; Ούτε από απλό ενδιαφέρον; Να δει τι έπαθε ένα άτομο που υπήρξε έστω για λίγο στη ζωή του. Θα μου πείτε ο καθένας είναι διαφορετικός αλλά εγώ αν έβλεπα κάτι τέτοιο, σίγουρα θα του έστελνα να δω μήπως τ συμβαίνει κάτι. Του στάθηκα όταν ο πατέρας του είχε μπει στ νοσοκομείο κι ας έμαθα αργότερα ότι έπαιζε παράλληλα με άλλη και με έβριζα κ έλεγα να ηλιθια, που τον σκεφτόσουν κ στεναχωριοσουν κιόλας που τον άκουγες έτσι. Αλήθεια τι να πω; Δεν το περίμενα καθόλου..
5
 
 
 
 
σχόλια

Προφανώς σκέφτηκε το αυτονόητο.
Όποιος είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου και όλη η έννοια του είναι να ανεβάσει στόρυ και μετά να παρακολουθήσει πόσοι και ποιοι το είδαν, δεν είναι και τόσο σοβαρά....για να τον πάρεις στα σοβαρά και να ανησυχήσεις για την υγεία του.

Αυτή τη μ......α να ανεβάζετε στορι και από το νοσοκομείο κόψτε την. Ότι τι; Θέλετε να δείτε πόσοι θα νοιαστουν; Η αγάπη των άλλων θα φανεί από το ινσταγκραμ; Έλεος ρε παιδιά. Όποιος ενδιαφέρεται για εσάς είναι δίπλα σας, δε θα ενδιαφερθεί από μια φωτό στο νοσοκομείο ούτε μαθαίνει τα νέα σας από τα στορι γιατί απλά είναι δίπλα σας. Αν σου έστειλνε από περιέργεια και μόνο θα ήταν και εσύ θα το έπαιρνες σαν ενδιαφέρον γιατί έτσι θα ήθελες. Τώρα θες την απάντησή μας; Δεν του καίγεται καρφί!

Σίγουρα αδιαφορεί... Ξέχνα τον! Εσύ όμως ανεβάσες φωτογραφίες στο ινσταγκραμ κ.α ? Βλέπω κάποιους που ανεβάζουν φωτογραφίες με την νοσοκομειακή πεταλούδα στο χέρι και την δείχνουν παντού. Εγώ έβγαλα μια φωτογραφία και την έχω κρατήσει μόνο για εμένα και έχω γράψει " Ποτέ ξανά σε κρεβάτι νοσοκομείου από το αυτοάνοσο " και την βλέπω κάθε φορά για να μην με παραμελώ... Ποτέ δεν την έχω δείξει σε κανέναν... Δεν θα σε λυπηθεί κανένας αν αυτό νομίζεις... Ζούμε σε έναν σκληρό κόσμο... Όποιος σε αγαπάει δεν χρειάζεται να σε δει στο κρεβάτι του πόνου για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του!!!

χμ κάποια άλλη θα έλεγε "και τι? βρήκε δικαιολογία για ν με προσεγγίσει πάλι, ντροπή του", όσο για το στορυ (ξερναω) μ άρωμα νοσοκομείου ... τ ν πω, "καλά μυαλά"

Να σου πω κάτι..και εγώ αν ήμουν στην θέση του δεν θα ρωταγα. Αυτό που δημοσιοποιούν κάποιοι ακόμα και ζητήματα υγείας μου γυρίζει το μυαλό. Προφανώς θα σκέφτηκε ότι αν είχες πραγματικό πρόβλημα δεν θ' ανεβάζεις στορυ.

Scroll to top icon