ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2021 | 12:23

Διαδικτυακες γνωριμίες

Γενικα οσες γνωριμίες εγιναν μεσω σοσιαλ και γενικά διαδικτύου οι πιο πολλες ηταν απλα για καυλάντα ή μια φαση και ποτε δεν κατεληγαν σε κατι παραπανω.Επιπλέον ορισμένοι ειχαν και σχεσεις...και απλως καυλάντιζαν.Δε μου εχει τυχει ποτέ κατι καλο μέσω διαδικτύου γιαυτο και δεν τα εμπιστεύομαι πλέον ολα αυτα,ωστόσο καποιες φιλες μου μιλανε μεσω τσατ με διαφορους και γενικοτερα τα υποστηριζουν αυτα και τους εχουν τυχει καλα.Δε ξερω ,αλλα πλεον το παιχνιδι και γενικοτερα το φλερτ δε γινεται απο κοντα εχω απογοητευτει...Εσεις ειστε υπερ ή κατα των διαδικτυακων γνωριμιών;
2
 
 
 
 
σχόλια

Δεν πιστεύω ότι το μέσο είναι το πρόβλημα, αλλά οι άνθρωποι. Προσωπικά, δε θα απαξίωνα έναν άνθρωπο επειδή τον γνώρισα στο διαδίκτυο, στο κλαμπ ή στο μανάβικο. Δε θα προεξοφλούσα την αξία του με τέτοιον τρόπο. Τώρα, αν ένα άτομο σκέφτεται ότι η αξία μου καθορίζεται από το γεγονός ότι με γνώρισε στο διαδίκτυο ή στη στάση του λεωφορείου κι ότι αντίστοιχα θα αφήνει τον εαυτό του να μου φέρεται άσχημα αν με γνωρίσει μέσω διαδικτύου αλλά αν με γνώριζε στη στάση του λεωφορείου θα με θεωρούσε αξία ευγένειας, μάντεψε ποιος έχει το θέμα.

Συνεπώς, δε θα κολλούσα στο μέσο ιδιαίτερα, αλλά προτείνω μια άμεση γνωριμία σε ασφαλές περιβάλλον προκειμένου να γνωρίσεις καλύτερα τον άλλον. Οι επικοινωνίες που τραβάνε χρόνια και έχουν χίλιες δύο δυσκολίες, δεν έχουν νόημα. Αυτό να κοιτάς.

Κατά τα λοιπά, πιστεύω ότι είναι λίγοι οι άντρες που μεγάλωσαν με τέτοιο τρόπο ώστε να σέβονται τις γυναίκες, να προσπαθούν στις ανθρώπινες σχέσεις τους, να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού τους για να μη σκέφτονται πιο θύμα θα τους παρέχει φροντίδα και προδέρμ. Οπότε, ζόρικη η πίστα. Αν ζεις σε έντονα πατριαρχική κοινωνία, όπου αν ένας άντρας φέρεται απλά φυσιολογικά κάνει χάρη και πρέπει να κάνουμε κολοτουμπες, θαρρώ ότι είναι δύσκολο μαζί με όλα αυτά να υπάρχει έλξη εκατέρωθεν και διαθεσιμότητα.
Τυχεροί όσοι τα κατάφεραν, όχι πιο ικανοί απαραιτήτως.

η πλειοψηφία των διαδικτυακών γνωριμιών είναι για να περνάει η ώρα, αλλά αυτά γίνονται και με την φυσική παρουσία

με απλά λόγια ότι γίνεται στο ένα γίνεται και στο άλλο

Scroll to top icon