ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2021 | 22:27

Απίστευτο μου φαίνεται

Γεια σας Στα 24 μου ανακάλυψα λοιπόν ότι μου αρέσουν και τα δυο φύλα και πιο συγκεκριμένα το ανακάλυψα με ένα παιδι που ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα σιγά σιγά λόγω συνθηκών , ίδια δουλειά , ίδια ωράρια , συγκατοίκηση !Και οι δυο αρρενωποί , με τις κατακτησεις μας στο γυναικείο φύλο Περνάμε ώρες μαζί , γελάμε , αραζουμε , συμφωνούμε σε πολλά ,σκεφτόμαστε το ιδιο ! Μέχρι και ίδια μουσική ακούμε και το ανακαλύψαμε τυχαία ξερω γω ! Πολλές φορές λέγαμε για πλάκα πως αν ήσουν γκομενα θα ταιριάζαμε με όλα αυτά που παρατηρούσαμε ! Το θέμα είναι πως και οι δυο συζητάμε για γκόμενες , για σχέσεις μας , για προβλήματα με τις κοπέλες που κάνουμε κάτι και ας μιλήσω εγώ από την πλευρά μου ,ΝΑΙ, το είχα σκεφτεί πως θα ήταν αν θα τον φιλούσα ή αν γινόταν μια φάση. Εχθές λοιπόν έτσι όπως τρώγαμε και αραζαμε βλέποντας σειρά πήγα να πάρω ένα πιρούνι από δίπλα του και παρατήρησα πως έκανε μια γρήγορη κίνηση στο κινητό. Είδα ότι έκλεισε καπως μια εφαρμογη και είδα απλά τα εικονίδια από τις εφαρμογές Grindr και Romeo . Έκανα και εγώ προφίλ και είδα ότι Όντως είναι αυτός μέσα με πολύ λίγα στοιχεία διακριτικά ! (Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτές, είναι για gay-bi άτομα για ,dating εφαρμογές ) Έμεινα μαλακας η αλήθεια είναι Τι κάνω του μιλάω ; Θέλω αλλά φοβάμαι !!
6
 
 
 
 
σχόλια

Πες το με τρόπο. Ρώτα τον αν θα πήγαινε ποτέ με άντρα και τα σχετικά. Νομίζω θα στο πει. Απλά ένα θα ήθελα να πω σε αυτό το σημείο. Είτε κάνεις κάτι μαζί του είτε με κάποιον άλλον στο μέλλον,να είσαι ειλικρινής με τις γυναίκες(που λογικά θα συναναστραφείς). Κάποτε συνέβη το εξής. Μια κοπέλα τα είχε με έναν ο οποίος συχνά έκανε εκδρομές με τον κολλητό του. Να μην τα πολυλογώ τον έπιασε στα πράσα με τον κολλητό του και μετά κρατιόταν με ψυχοφαρμακα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι έχεις δικαίωμα να Κάνεις ο.τι θες στο κρεβάτι σου αλλά μην πάρετε στο λαιμό σας άλλους ανθρώπους. Αν θέλετε να πάτε και με τα δύο φύλα, μη δίνετε ελπίδες για κάτι σοβαρό σε άτομα του αντίθετου φύλου αν σκοπεύετε να έχετε διπλή ζωή. Φαντάζομαι ότι είναι πολύ άδικο και σοκαριστικό κάτι τέτοιο. Επίσης μη δημιουργείτε οικογένειες για την κοινωνία με ένα καλό κορίτσι και ταυτόχρονα να θέλετε να πάτε και με άντρες. Δε σας φταίει κανείς να ζήσει κάτι τέτοιο σαν την ιστορία που προανέφερα. Το πήγα μακριά και δε σημαίνει ότι εσύ θα το κάνεις όμως πολλα έχουν γίνει. Στα μέρη μου ένας άντρας έκανε την οικογένειά του και ξαφνικά άφησε ένα γράμμα λέγοντας ότι αποφάσισε να βρει τη φύση του στα 40 κάτι του χρόνια και έφυγε. Ήθελε να ντύνεται γυναίκα. Οκ αυτός έφυγε, η οικογένειά του δεν τολμά να βγει πουθενά, δε θέλω να σκέφτομαι τι έχει ακούσει η κόρη του από τους συμμαθητές της. Να κάνετε ο.τι θέλετε αλλά μην παίρνετε στο λαιμό σας άλλους ανθρώπους. Αυτά είχα να πω. Καλή τύχη!

επίθεση κατά μέτωπο, σίγουρο το αποτέλεσμα πως θα σεξομπλεξετε τ μπούτια σας, άντε μ το καλό

υγ για str8 κ μη σχετικός το αετισιο μάτι σου κ στα πεταχτά μια χαρά αναγνώρισε τ εικονίδια στην οθόνη !!! ( χμμ ... ) ούτε δορυφόρος του echelon ν ησουν ..

Scroll to top icon