ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2021 | 21:57

Τι να κάνω;;Μήπως είναι υπερβολικός;

Ήμασταν χωρισμένοι σχεδόν μισό χρόνο.Τους 3 πρώτους μήνες προσπαθούσα ασταμάτητα να τα ξανά βρούμε,χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Πριν 2 μήνες,ξεκίνησα να μιλάω με ένα παιδί στο Facebook.Μου είχε στείλει,και εγώ για να περάσει κάπως η ώρα μου,και να ξεχαστω καπως άρχισα να μιλάω μαζί του.Πρώτη φορά μίλησα με κάποιον άγνωστο.Έχουμε απόσταση περίπου 10 ωρών,αλλά ένιωσα οικειότητα μαζί του. Από ένα διάστημα και μετά,αρχίσαμε να λέμε πιο προσωπικα πραγματικά,ερωτικού περιεχομένου,αναφερόμενοι και στις εμπειριες μας. Τώρα,σχεδόν μισό χρόνο μετά,επέστρεψε ο πρώην μου και προσπαθήσαμε να τα ξανά βρούμε.Ήθελα να είμαι ειλικρινή μαζί του,και του είπα για την γνωριμία μου.Είδε και μηνύματα μας,τα οποία δεν του άρεσαν καθόλου.Άρχισε να με κατηγορεί με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς,λέγοντας μου πως έκατσα και ανοίχτηκα σε έναν ξένο,και μοιράστηκα μαζί του προσωπικές στιγμές μου.Αυτό που τον θύμωσε είναι ότι είχα αναφέρει και αυτόν.Ήταν ο μοναδικός που είχα σχέσεις μέχρι στιγμή,οπότε όταν μιλούσαμε για τις εμπειριες μας με το άλλο παιδί,αναφερόμουν σε αυτόν. Ο πρώην μου μου είπε πως με σιχαίνεται μετά από αυτό και ότι δε θέλει να με ξέρει. Δεν ξέρω τι να κάνω για να επανορθώσω.Τον αγαπάω όσο τίποτα άλλο.Υπό άλλες συνθήκες,δε θα καθόμουν ποτε να μιλήσω με κάποιον άγνωστο,και μάλιστα ερωτικά.Ο χωρισμός μας όμως με είχε κάνει να χάσω τον εαυτό μου...
5
 
 
 
 
σχόλια

Κράτα το σαν μάθημα, να κρατάς και κάτι για τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να τα λες όλα ιδιαίτερα αν δεν έχουν σημασία όπως αυτό που έκανες για παράδειγμα.

Δε χρειάζεται να δίνεις αναφορά για το τι κάνεις όταν είσαι ελεύθερη. Σημασία έχει όταν είσαι με κάποιον να είσαι σωστή. Δεν έχει σπαστεί που έκατσες και μιλούσες για τις εμπειρίες σου μαζί του. Έχει σπαστεί επειδή μάλλον πίστευε ότι δε θα μπορούσες να είσαι διαχυτική και ανοιχτή με έναν άλλον άντρα παρά μόνο με αυτόν. Θέμα εγωισμού είναι. Αυτός όσο ήσασταν χώρια δηλαδή είμαστε σίγουροι ότι δεν έκανε κάτι ανάλογο; Έλα μην είσαι αφελής και μη δέχεσαι τσαλαπάτημα.

Νιώθεις ενοχές και απολογείσαι για το διάστημα που ήσουν ελεύθερη; Και γιατί να του αναφέρεις τι έκανες τότε, δεν είχε καμία ανάμειξη στη ζωή σου ο πρώην. Εμφανίζεται όποτε θέλει και σε κάνει να νιώθεις και έτσι. Μου φαίνεται ένα άκρως χειριστικο άτομο και θα είσαι τυχερή αν ξεμπλέξεις μαζί του το συντομότερο.

Συμφωνώ με WendyWendy. 'Ακρως χειριστικός και μαλ... 'Οποτε θέλει εμφανίζεται και σε κατηγορεί από πάνω. Είναι αυτό που λένε εκεί που μας χρωστούσαν.... Μην απολογείσαι. Δεν χρωστάς καμία εξήγηση. Φύγε. Μην δώσεις άλλη ευκαιρία. Δεν αξίζει.

Scroll to top icon