ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2021 | 14:40

Πότε έρχεται ο έρωτας τελικά;

Καλησπέρα φίλοι μου. Θα ήθελα την άποψη σας για αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω! Λοιπόν εγώ είμαι 29 χρόνων και εκείνος 42. Είμαστε συνολικά 5 μήνες μαζί. Τον πρώτο μήνα περνούσαμε πολύ ωραία, μετά όμως αρρώστησε ο μπαμπάς του, είχε καρκίνο, και επί 2 μήνες εκείνος έτρεχε στα νοσοκομεία για να τον φροντίζει. Εγώ ήμουν δίπλα του όλον αυτόν τον καιρό φυσικά. Αλλά εκείνος δεν με κάλυπτε πουθενά. Τον Απρίλιο εν τέλη έφυγε από την ζωή ο μπαμπάς του, αλλά εκείνος σε γενικές γραμμές δεν ήταν και χάλια, απλά είχε πολλές εκκρεμότητες να τρέξει διότι η μητέρα του 80 χρόνων δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα, έχει και εκείνη θέματα υγείας. Αυτό που με ενοχλεί αρκετά και δεν μπορώ να του πω κάτι γιατί λυπάμαι την μαμά του που ζει μόνη της σε ένα τεράστιο σπίτι είναι πως τον παίρνει τηλέφωνο κάθε τρεις κ λίγο και φυσικά όταν είμαστε μαζί. Επειδή βρισκόμαστε μόνο ΣΚ και αντε καμια φορά καμία καθημερινή θα ήθελα απλά να ηρεμώ μαζί του και όχι να μιλάει με την μαμά του περισσότερο από μένα. Το άλλο και πιο σημαντικό είναι πως όταν δεν είμαστε μαζί δεν είναι καθόλου γλυκός και τρυφερός στα μνμτα είτε στα τηλέφωνα και εμένα συναισθήματικα δεν με καλύπτει. Όταν βρισκόμαστε πάλι δεν είναι πως είναι στα μέλια, πχ με φιλάει μόνο όταν κάνουμε έρωτα, κατά την διάρκεια της ημέρας τίποτα και γενικά δεν είναι πολύ τρυφερός όσο θα ήθελα. Απλά αναρωτιέμαι δεν θα έπρεπε να ειμαστε ερωτευμένοι ή έστω να υπήρχε αυτή η φλόγα που νιώθεις στην αρχή μιας σχέσης; εγώ από την άλλη είμαι κολλημένη μαζί του, κλασικά αφού με γράφει. Όταν του είπα αυτά τα παράπονα μου, μου είπε πως θα προσπαθήσει και πως συνέχεια τρέχει με εκκρεμότητες και δεν έχει χρόνο για μένα. Αλλά εγώ δεν του ζήτησα χρόνο αλλά να μου εκφράζει τα συναισθήματα του. Μόνο όταν κάνουμε έρωτα καταλαβαίνω πως με θέλει και πως νιώθει πουθενά αλλού!
37
 
 
 
 
σχόλια

Να αυτά δεν μπορώ.
Εξομολογούμενη θα μου επιτρέψεις να πω μερικά πράγματα πάνω στα σχόλια που διάβασα. Πρώτα πρώτα ευτυχώς κάποιος/κάποια επισήμανε ότι είναι εντελώς άκυρο να μιλάμε για "απαρχαιωμένες" απόψεις όταν ακριβώς αυτές οι απόψεις ισχύανε σε παλιότερες εποχές. Που τα βρίσκετε και τα λέτε μερικοί; Νομίζετε ότι είναι μοντέρνα και σύγχρονη η άποψη ότι ο άντρας πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερος από την γυναίκα; Πρόκειται περί παμπάλαιας πρακτικής και τους λόγους τους έχω αναλύσει καμιά 200αριά φορές. Τουλάχιστον. Λογικά δεν θα έπρεπε να χρειάζεται μια τέτοια αναφορά (κι εγώ νευριάζω όταν μου λένε τα αυτονόητα) αλλά τι να κάνουμε που μερικοί δεν πήραν χαμπάρι ότι η Πόλη αλώθηκε. Πάμε παρακάτω. Ένας 42χρονος δεν μπορεί να είναι "παλίκαρος" για μια 29χρονη. Δηλαδή ο 30χρονος τι είναι; Δώρο Θεού και θα πρέπει να κάνει τάμα στην Τήνο αν τον βρει; Επίσης, δεν βλέπω να κόβουν φλέβες οι 45χρονες για τους 60χρονους, οπότε παρακαλώ σας κοπέλες ρίξτε και μια σύντομη ματιά στο προσεχές σας μέλλον δεν είναι δύσκολο ούτε χρειάζεται ιδαίτερη φαντασία. Έχω βαρεθεί να ακούω γυναίκες στα 40 φεύγα να χωρίζουν από τους συντρόφους τους επειδή αυτοί "μεγάλωσαν" και "σκούριασαν". Γυναίκες όταν οι Χριστιανοί είναι 45 και εσείς 30, κάντε την πρόσθεση και θα δείτε που θα βρίσκεστε σε 10 και σε 20 χρόνια. Θα ήθελα να ανφερθώ και στο ζήτημα της τεκνοποίησης, για όσες θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Το σπέρμα των μεγαλύτερων αντρών δεν ζωηρεύει με τα χρόνια (Θου Κύριε αλλά βλέπεις ότι δεν έχω επιλογή). Δηλαδή δεν βγήκαν οι επιστήμοες πανηγυρίζοντας να μας πούνε ότι το αντρικό σπέρμα είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Καμία σχέση. Το αντίθετο συμβαίνει και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ενημερωθείτε αν δεν γνωρίζετε. Τέλος, άντρες (και γυναίκες) που δείχνουν να νοιάζονται πολύ για τους γονείς τους δεν σημαίνει ότι αυτομάτως είναι γενικώς αγαπησιάρηδες και αισθηματίες ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Μην πέφτετε σε τέτοιες παγίδες συνάνθρωποι ανοίξτε λίγο περισσότερο τα μάτια σας και τα αυτιά σας. Αν ήταν έτσι, δεν θα χωρίζανε χιλιάδες ζευγάρια λόγω των στενών σχέσεων μερικών ανθρώπων με τους γονείς τους.
Και ένα τελευταίο για να μην μπερδευόμαστε: αν ο σύγχρονος 40αρης είναι ο "νέος 30χρονος", η σύγχρονη 30αρα είναι η "νέα 20αρα" και πάει λέγοντας. Άρα δεν αλλάζει κάτι σχετικά με την διαφορά ηλικίας. Παραμένει η ίδια.

Πάμε την αλφαβήτα.

1) Προφανώς δεν συχναζεις σε χώρους εκγύμνασης. Σε ενημερώνω λοιπον ότι επειδη συχναζα σε κολυμβητήρια (προ Κορονωιου) εχω δει εκ του σύνεγγυς 50χρονους γυμνασμένους που θα ζηλευε το κορμί τους καθε 30χρονος που η μονη γυμναστική που κάνει είναι απο την κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι και απο το σαλόνι στην τουαλέτα.

2) Το κορμί αποκτά νεανικότητα και ζωντάνια τους λόγω της ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΉΣ εκγύμνασης .Το προαναφερθέν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ. Δηλαδη μπορει να έχεις λόγο καθισιού μέχρι τα 40 σου μπυροκοιλια και να αρχισεις συστηματική γυμναστική και να αποκτησεις κορμάρα στα 55 σου. Αν ψαξεις στο ιντερνετ -youtube υπαρχουν ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ παραδειγματα σε αυτό που προανέφερα.

2)Ο 30χρονος είναι συνομήλικός της 29 χρονης είναι παλικάρι όπως και ο 42χρονος ( πιο μεγάλο παλικάρι αυτος απο τον 30χρονο) .

4) Ο ανδρας εχει το θετικό προνόμιο σε σχεση με την γυναικα να μπορει να κάνει παιδιά και σε μεγαλη ηλικια και όταν λεω μεγάλη ηλικια δεν εννοώ τα 40 που είναι νέα ηλικια αλλά τα 60 έτη (Για παραδειγμα ο συμπαθέστατος ηθοποιο Χαλακατεβάκης) . Ετσι είναι η φυση του άνδρα και αυτο δεν αλλαζει.

5) Υπαρχουν άνδρες που όσο μεγαλωνουν ομορφαίνουν . Πχ βλεπε George Clooney στα 45 του σε συγκριση με αυτό που ήταν στα 25 του χρόνια εμφανισιακα.

Η εκγύμναση δεν ισούται με αθανασία.
Ξέρω ερασιτέχνες αθλητές που έκαναν μπαι-πας! Η βιολογική φθορά έρχεται με το πέρας των ετών κι είναι αμείλικτη. (Είσαι 40 και δεν το συνειδητοποιείς, προετοιμάσου όμως για εσωτερικές αλλαγές στα επόμενα 10 χρόνια.) Όσο σφίχτης και να δείχνει κάποιος τα κύτταρά του φθίνουν νομοτελειακά.
ΓΕΓΟΝΟΣ.
Δεχθείτε το επιτέλους.

Αφενός η γονιμότητα με την πάροδο των χρόνων φθίνει και στους άνδρες. Ας σταματήσει πια αυτή η καραμέλα. Κακό στους άνδρες κάνει στην πραγματικότητα.
Αφετέρου η μεγάλη ηλικία του πατέρα συνδέεται με σοβαρότατους κινδύνους για το παιδί (από αυτισμό μέχρι ψυχικές ασθένειες) με τους οποίους η ηλικία της μητέρας δεν συνδέεται.
Και για όνομα του Θεού πια, ας σταματήσει αυτό το αστείο με την απόκτηση παιδιών σε μεγάλη ηλικία. Το έρμο το παιδάκι δεν το σκέφτεστε;

Επιπλέον, όπως υπάρχουν άνδρες που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν, το ίδιο ισχύει και για κάποιες γυναίκες.
Και μιας και επικαλείσαι βιολογικούς παράγοντες, να πούμε και ότι οι άνδρες έχουν την ατυχία με την πάροδο των χρόνων να τους πέφτει. Αντίθετα οι γυναίκες μπορούν να έχουν πλούσια ερωτική ζωή μέχρι όποια ηλικία θέλουν. Και αυτό βιολογικός παράγοντας είναι και μάλιστα σημαντικότερος από τη γονιμότητα. Μην τον ξεχνάμε!

ΠΡΟΣ CARAVAN

Η ΚΟΡΜΑΡΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΟΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΑ 50 ΜΟΥ.

ΠΡΟΣ ΑΡΙΑΔΝΗΚ

ΕΧΩ ΘΕΙΟ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟ 65ΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - ΌΤΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ.
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ.

Τι σύμπτωση! Έχω κι εγώ 65χρονο Θείο (έχασε την γυναίκα του πριν χρόνια) αλλά τολμώ να πω ότι δεν έχει ανάγκη να επισκεφτεί τα σπιτάκια με τα κόκκινα φωτάκια. Χα!
Γιαυτό σου λέω. Άλλη κατάσταση το σόι μου από ό,τι φαίνεται. Εμείς είμαστε γοητευτικοί τύποι (εντάξει, όχι όλοι μην τρελλαθούμε). Και που είσαι; Ο Θείος μου δεν έχει δει γυναστήριο από μέσα. Μόνο περπάτημα και θάλασσα το καλοκαίρι. Τι έχεις να πεις;

Όλη αυτή η ζέση να κάνεις προβολή την προσωπική σου περίπτωση πάνω σε μια ξένη κι άσχετη ιστορία, όπου ούτε κορμάρες, ούτε γονιμότητες, ούτε τίποτα τέτοιο δεν ειπώθηκε, είναι λιγουλάκι θλιβερή.
Κατανοώ όμως. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου, με κριτήριο το (μοναδικό;) επίτευγμά σου, ήτοι το "χτίσιμο κορμάρας", ότι δεν έχεις χαραμίσει την μισή ζωή σου (με βάση το μέσο προσδόκιμο) κι ότι έχεις ακόμη χρόνο...
Λυπάμαι, αλλά αν δεν βλέπεις την πραγματικότητα θα χάσεις και το υπόλοιπο μισό με τις αυταπάτες. Και θα είναι κρίμα επειδή θα είναι μόνον από το στραβό σου το κεφάλι. Αφού από κορμάρα είσαι κονομημένος.

Ανώνυμο άτομο δεν αναφέρθηκα πουθενά στο θέμα της εμφάνισης. Διάβασες σίγουρα όσα έγραψα; Δεν χρειάζεται να ψάξω τίποτα στο διαδίκτυο, έχω πάρα πολύ μεγάλο κύκλο γνωριμιών μάλλον πιο σωστά παράλληλους κύκλους και έχει από όλα ο μπαξές. Πρέπει να σου πω ότι άνθρωποι που δεν αποδέχονται ότι περνάει ο χρόνος και δεν έχουν συμφιλιωθεί μαζί του και με τον εαυτό τους δεν εκπέμπουν καμιά γοητεία. Ψάχνουν στα γυμναστήρια και ανάμεσα στους πάμπλουτους παραδείγματα για να πείσουν τον εαυτό τους ότι δεν θα γεράσουν ποτέ. Αυτό δείχνει έναν σπασμωδικό τρόπο σκέψης που δεν κολακεύει κανέναν. Κανένα προνόμιο δεν έχει ο άντρας αν είναι να πέφτουν πάνω στο ζευγάρι γιατροί και παρατρεχάμενοι άστο να πάει στα κομμάτια. Δεν ξέρω ποιός είναι ο άνθρωπος που αναφέρεις αλλά προσωπικά το βρίσκω εξοργιστικό να κάνει ένας 60χρονος παιδί. Μην τα κάψουμε όλα πια αν είναι να κάνουμε όλοι όσα απλά ΜΠΟΡΟΥΜΕ (που δεν ξέρω καν κατά πόσο... μπόρεσε ο Χριστιανός που αναφέρεις) ζήτω που καήκαμε. Κάπου να δουλεύει λίγο ο εγκέφαλος και να μας βάζει φρένο η αναθεματισμένη ατομική ευθύνη. Το ότι κάποιος είναι εκτός τόπου και χρόνου δεν τον καθιστά παράδειγμα προς μίμηση. Όσο για την "φύση του άντρα" προφανέστατα δεν σε ενδιαφέρει να ενημερωθείς και δεν έχασες λέξη πάνω σε αυτό Όπως σου το λέει και η caravan, τα κύτταρα φθίνουν ανεξάρτητα αν συμφωνείς σε αυτό ή όχι. Συμφωνώ επίσης με Αριάδνη έλεος πια που θα αποκτήσει το κάθε παιδάκι απευθείας παππού αντί για πατέρα. Ε Λ Ε Ο Σ. Εσύ είσαι ικανός να μας πεις ότι στα 70 θα τρέχει πίσω από το δεκάχρονο ακμαιότατος και ότι θα δεσμευτεί να μην αρρωστήσει από γεράματα πριν ολοκληρώσει το έργο του σαν γονιός. Είμαι 51 δόξα τον Θεό έχω αντοχές και εσωτερική δύναμη καθώς επίσης έχω κληρονομήσει καλά γονίδια. Ονειρεύομαι πράγματα και έχω στόχους αλλά αυτό δεν αλλάζει την ηλικία μου. Είναι άλλο να ονειροβατείς και άλλο να είσαι αισιόδοξος, προτιμώ το τελευταίο με μια γερή δόση ρεαλισμού. Ναι, γνωρίζω συνομήλικους τύπους των γυμναστηρίων και των κολυμπητηρίων (και των Solarium να προσθέσω) αλλά μου βγάζουν δυστυχώς απέραντη ματαιοδοξία και φιλαρέσκεια που είναι κάπως όταν ο άλλος δεν είναι πια 25. Αυτή είναι η γνώμη μου και αυτή ήταν ανέκαθεν. Τέλος ποτέ δεν κοίταξα μεγαλύτερο άντρα και δεν νομίζω να έχασα κάτι σημαντικό. Επίσης γνωρίζω πολλές 30χρονες που φρικάρουν όταν τους την πέφτουν άντρες 40 και 45 χρονών. Δεν τους τα λένε συνήθως χύμα αλλά αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε δεν ξέρω. Ίσως σε μερικούς να έκανε καλό γιατί κυριολεκτικά δεν βλέπουν μπροστά τους παρά την ηλικία τους. Αναφέρομαι στις περιπτώσεις που όλα πάνω σε μια γυναίκα λένε ΟΧΙ. Πάντως προσωπικά είμαι πιο large, ας υπάρχει μια διαφορά πχ 5 με 7 χρόνια είναι εντάξει. Όταν η γυναίκα είναι η μεγαλύτερη φυσικά.

Μιλωντας εξ εμπειριας, το γυμνασμενο σωμα ελαχιστη σχεση εχει με την "ερωτικη ζωντανια", αντε να υπαρχει μετρο συγκρισης μονο μεταξυ ενος ακρως αθλητικου και υγιη μεσηλικα με ενος ακρως αγυμναστου και ασθενικου νεου. Λες και χαθηκανε οι αθλητικοι και ορεξατοι νεοι....

Προς τον/ την 01:05.

Απλη αριθμητική είναι φίλτατε : 42 ετών όταν ο άνδρας ζει εν έτη 2021 85 με 90 χρονια ειναι ακόμη νεος άνθρωπος.

Προς Pippi

Δεν ειμαι το ανώνυμο άτομο που σου απάντησε πιο πάνω αλλα θα συμφωνησω μαζι του και θα προσθέσα τα εξης:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ

Aυτες τις πολλές 30αρες (και καλα λέμε τώρα ) που ξέρεις αν θα τις φλέρταρε ένας άνδρας σαν τον εμφανισιακά σαν τον Jason Statham του ή σαν τον George Clooney στα 45 του χρόνια , σαν τον Jared Leto θα έτρεχαν σαν τρελές απο πισω τους ή όχι ;

Αν με ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ σε ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΜΠΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ 25ΑΡΕΣ - 35ΑΡΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ LIKES ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΩΝ.

Επίσης ΕΠΡΕΠΕ να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ στα 51 σου έτη οτι το να εισαι ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ και ΥΓΙΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ειναι ΥΓΕΙΑ - ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΕΣΚΕΙΑ .

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ

Ανδρας 40 ετών

Προς Caravan

Η μέση ηλικια ΔΕΝ ειναι σταθερή και σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 42 έτη.

Επειδη λετε για να λέτε χωρίς να δινεται παρα απο μένα αποδεικτικά στοιχεια :

-Αρθρο του καλυτέρου ειδησεογραφικού πρακτορείου του κόσμου (λέγε με BBC) μεση ηλικια μετά τα 55.

https://www.bbc.com/news/education-19622330

-https://en.wikipedia.org/wiki/Middle_age

μεσήλικας βρισκεται κάπου μεταξυ των ετών 45 με 65 ετη χωρίς να προσδιοριζει ποτε αρχιζει ακριβώς.

-Eν τέλη κανεις δεν ξέρει ποτε αρχίζει η μέση ηλικια εδω :

https://theswaddle.com/when-does-middle-age-start-and-end/

KΑΛΑ ΞΗΠΝΗΤΟΥΡΙΑ .

Μεσήλικας ασφαλώς και δεν είναι φίλτατη caravan ο 42αρης εν ετη 2021.
Επισης η μέση ηλικια δεν ειναι κατι σταθερο de facto δεδομένου ότι κανένας απο μας δεν γνωρίζει ( εκ των προτέρων) ποσο θα ζησει .
Π.χ.
Αν ζησεις πάνω απο τα 95 ετών εισαι νέος στα 45 σου . αν όμως ζησεις μέχρι τα 60 σου στα 30 σου είσαι μεσήλικας (αλλα αυτο δηλαδη το πόσο θα ζησεις όπως προανφέρερα ΔΕΝ μπορεις να το ξέρεις απο πριν).

Τι πρεμούρα είναι αυτή να αποδείξεις ότι δεν είσαι μεσήλικας....Δηλαδή αν -λέμε,αν- μου το αποδείξεις, θα αλλάξει κάτι στη ζωή σου;
Όπως είπα, το κύριο απωθητικό στοιχείο είναι η προβολή προσωπικών ανασφαλειών σε μια ξένη ιστορία. Όλη αυτή η απελπισία που βγαίνει, θέλοντας και μη, σου στοιχίζει σε γυναικεία συντροφιά. Γνώμη μου. Αν θες την πετάς.

Επαναλαμβάνω ότι δεν βλέπω αυτοσεβασμό σε ανθρώπους που επικεντρώνονται με φανατισμό στην εξωτερική τους εικόνα. Αν για οποιονδήποτε λόγο ραγίσει αυτή εικόνα θα πάει ο "αυτοσεβασμός" περίπατο, το έχουμε δει το έργο άπειρες φορές. Επιλέγω να ασκούμαι με τρόπο που δεν έχει σαν στόχο να φαίνομαι πιο ωραία ή πιο νεα, αλλά να είμαι πιο δυνατή και έχοντας υπόψη μου τα προβλήματα που αποκτά συνήθως ο κόσμος με την πάροδο του χρόνου. Για να το πετύχω δεν χρειάζεται να πάω στο γυμναστήριο αν και ένα φεγγάρι έχω περάσει και από εκεί. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που συχνάζει σε γυμναστήρια νοιάζεται για την εικόνα και όχι για την υγεία του. Όσο για τους επώνυμους που αναφέρεις είναι αστείο να τους παίρνεις σαν παράδειγμα και αν δεν το καταλαβαίνεις με τα 40 σου χρόνια δεν μπορώ να βοηθήσω. Για όνομα του Θεού κάπου με τους διάσημους επτυχημένους και πάμπλουτους. Τα "καλά ξυπνητούρια" κράτησέ τα για τον εαυτό τους, είμαι πάνω του μετρίου ξύπνια και δεν χρειάζομαι τέτοιες ευχές. Από κάποιον κιόλας που γραπώνεται από τις αντιδράσεις που εισπράττει ο κάθε Clooney; Φοβερά εύστοχο και πανέξυπνο, τι να σου πω.

Εγώ να καταλάβω όσα περιγράφεις και να δεχτώ ότι θέλει το χρόνο του αλλά όταν λες ότι βρίσκεστε μόνο Σκ μου φαίνεται παραξενο. Νομίζω πως έναν άνθρωπο μπορείς να τον δεις έστω και Πέντα λεπτά την ημέρα έστω να του δώσεις ένα φιλί να μιλήσετε. Για την ηλικία του μου φαίνεται περίεργο που δεν επιδιώκει παραπάνω να σε βλέπει. Να το ρίξουμε στο πένθος; Θα μπορούσε ναι....αν αξίζει τον κόπο κάνε υπομονή...

Αν έχεις συναισθήματα για το συγκεκριμένο άνθρωπο όπως λες κανε λίγη υπομονη. Βιώνει το πένθος του και κατά συνέπεια θα έχει πολλές διακυμάνσεις. Αν πάλι θεωρείς πως δεν μπορείς να τον στηρίξεις σε αυτό δεν είναι κατακριτέο αν θέλεις να φύγεις από τη σχέση σας.

η υπόθεση αυτή δεν έχει κανένα μέλλον μ εσένα ευτυχισμένη, παρεκτός κ θες ν περάσεις μια ζωή στη σκιά Κάνε την μ τεράστια πηδηματακια κ συνοπτικά

Συγνώμη αλλά από αυτά που λες μου φαίνεται η στάση σου πολύ σκληρή και χωρίς την αναγκαία κατανόηση από την πλευρά σου. Είσαι με έναν άνθρωπο ο οποίος έτρεχε και τρέχει για τους γονείς του λόγω προβλημάτων υγείας κι εσύ αυτό που λες είναι ότι «δεν σε καλύπτει». Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να μπεις λίγο στη θέση του άλλου. Ο άνθρωπος έχει χάσει τον πατέρα του εδώ κι έναν μήνα! Λες ότι δεν είναι πολύ χάλια που το ξέρεις;; Επειδή μπορεί να μην σου το εκφράζει;; Κανείς δεν ξέρει τη συμβαίνει μέσα στον καθένα μας και πως αντιδράμε στο πένθος. Και εκτός τον άλλον απαιτείς να μην μιλάει τόσο συχνά με τη μητέρα του που μόλις έχασε τον άνδρα της;; Και είναι η γυναίκα και 80 χρόνων! Συγνώμη αλλά δεν ανταποκρίνεσαι στις περιστάσεις καλύτερα φύγε για να τον αφήσεις κι αυτόν τον άνθρωπο ήσυχο.

Προς εξομολογητρια

Εισαι παρα πολυ τυχερη που έχεις τέτοιο άνθρωπο δίπλα.
Ξέρεις γιατι ;
Διότι ο άνθρωπος που αγαπάει τους γονείς του ξέρει να δίνει αγάπη και μπορει να αγαπησει και μια κοπέλα.
Περναει δυσκολα ο δικος σου , δειξε κατανόηση.

Γιώργος
Τουμπιώτης

Το ακριβώς αντίθετο, θα ασχολείται με τους γονείς και θα δίνει προτεραιότητα στην πατρική οικογένεια, όχι την δική του.
Είναι πολλά τα παραδείγματα, άσ'το.

Και γενικά ο έρωτας πρέπει να είναι αμφίδρομος, διαφορετικά δεν είναι έρωτας και δε διατηρεί μία σχέση....
Για να απαντήσω στο ερώτημα που έβαλες ως τίτλο.
Επειδή κι εμένα μου έτυχε με μια κοπέλα, που σπάσαμε πριν 7 μήνες, να ήμουν εγώ στο φουλ κ αυτή δεν ήταν και τόσο, δεν κράτησε αυτό που είχαμε....
Εάν δεν τα έχεις καλά μέσα σου κ δεν τα έχεις βρει, καλό είναι να είσαι μόνος και να μη συναπατεις σχέσεις! Αυτή είναι η άποψή μου.

Γενικά δεν είμαι υπέρ των σχέσεων με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Δεν κρίνω βέβαια όσους το κάνουν. Απλά εγώ δεν θα το επέλεγα για τον εαυτό μου. Όμως στην περίπτωση σας, νομίζω ότι η διαφορά σας παίζει κάποιον ρόλο. Εκείνος λογικά θα έχει ζήσει κι άλλους έρωτες πριν από σένα οπότε έχει μια άλλη, πιο ώριμη αντιμετώπιση μαζί με όλα τα προβλήματα που του έχουν σκάσει τελευταία με τους δικούς του, οπότε ο ενθουσιασμός του είναι ανύπαρκτος. Από την άλλη, ίσως στην ηλικία που έχει φτάσει να επιθυμεί απλά μια σχέση να καλύπτει τις δικές του ανάγκες χωρίς να είναι σε θέση να καλύψει αυτός αντίστοιχες ανάγκες της συντρόφου του. Κοινώς, ίσως και να θέλει απλά ένα σώμα δίπλα του στο κρεβάτι για να μη νιώθει μοναξιά, χωρίς να είναι διατεθειμένος για άλλα συναισθήματα. Σκέψου αν σπαταλάς τζάμπα τον χρόνο σου.

Μεγάλη διαφορά ηλικίας. Θα μεγαλώσεις πριν την ώρα σου.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν περνάς καλά μαζί του. Φαίνεται από όλα τα παράπονα που έχεις. Αξίζει να συνεχίσεις έτσι; Ούτε τις βασικές σου συναισθηματικές ανάγκες δεν καλύπτει. Δεν περνάει η ζωή έτσι. Σου αξίζει κάτι καλύτερο, δεν νομίζεις; Μόλις 29 χρονών είσαι.

Αυτό το συμπέρασμα για τα 13 χρόνια διαφοράς ηλικίας πως βγήκε; Το πρόβλημα της κοπέλας δεν εστιάζεται σε αυτό. Δηλ ένας άνθρωπος στα 42 δεν ερωτεύεται; Ή δεν ενθουσιάζεται; Απλά ο άνθρωπος βιώνει το πένθος.

Η απάντηση που έδωσα εστιάζει κυρίως στο ότι η κοπέλα δεν παίρνει τον ανάλογο ενθουσιασμό από τον σύντροφο της. Μπορεί να φταίει το πένθος και να είναι κάτι παροδικό. Αλλά για μένα δε γίνεται να αγνοήσω τη διαφορά ηλικίας. Ένας άνθρωπος στα 42 ναι ερωτεύεται αλλά μπορεί να το δείχνει αλλιώς σε σχέση με τα 32, με τα 22 κτλ. Η κοπέλα του συμπαραστέκεται και πολύ καλά κάνει. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ο σύντροφος της μπορεί να της δώσει αυτά που αποζητάει. Εκείνη μπορεί να θέλει τρελίτσα και πάθος όλη την ώρα. Ο άνθρωπος της μπορεί να είναι πιο ήρεμος και πιο συγκρατημένος λόγω εμπειριών και τώρα η απώλεια να ενέτεινε αυτήν την διαπίστωση.

Είναι λυπηρό σε ένα φιλελεύθερο site εν έτη 2021 να γράφονται απαρχαιωμένες απόψεις του στυλ 13 χρόνια είναι μεγάλη διαφορά ηλικίας.!!!!!!

Ο καθένας έχει την ελευθερία να πει την άποψη του ενώ δεν προσβάλλει κάποιον. Και 13 χρόνια είναι μεγάλη διαφορά, και ας μην ξεχνάμε πως το 1921 30αρηδες παντρεύοταν 14 χρόνα εδώ στην Ελλάδα!
Σκέψου λίγο πριν γράψεις αγάπη μου <3

Scroll to top icon