ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2021 | 20:58

Μου κάνει εντύπωση

Το πόσο εύκολα μπορούν οι άνθρωποι να καταλήξουν σε συμπεράσματα και να είναι βέβαιοι για αυτά χωρίς να έχουν καν όλα τα δεδομένα μπροστά τους και με το να λείπουν βασικές πληροφορίες. Τους αρκεί μια λέξη για να βγάλουν ολόκληρα συμπεράσματα μέχρι και τη ζωή κάποιου, δεν λαμβάνουν υπόψη το ενδεχόμενο ότι μπορεί να κάνουν λάθος κι ότι οι άνθρωποι δεν χωράνε σε κουτιά. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, συμπεριφορές, αντιδράσεις. Όσο γνωρίζω τους ανθρώπους τόσο πιο εξωγήινος νιώθω.
2
 
 
 
 
σχόλια

Μερικοί άνθρωποι έχουν μια τόσο προβλέψιμη συμπεριφορά που κατανταν βαρετοί.
Οι περιγραφές γυρω από τη ζωή τους είναι επαναλαμβανομενες σε σημείο που ο καθένας να γνωρίζει εις βάθος πολλες και αδιάφορες λεπτομέρειες.
Αυτό που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους αυτούς είναι ότι μέσα σε αυτή τη συμπεριφορά έχουν ενσωματώσει και τα επαναλαμβανομενα λάθη τους ως αδιαπραγματευτο στοιχειο αυτής, αφού αρνούνται να τα αντιληφθούν ως τέτοια.
Στο τέλος γκρινιάζουν ή γράφουν εξομολογησεις, γιατί δεν άκουσαν από τον συνομιλητή τους αυτό που ήθελαν.
#Μακρια από επαναλήψεις στα αυτονόητα :)

Ναι σίγουρα είναι προβλέψιμο και βαρετό ενδεχομένως το να επαναλαμβάνονται. Όμως αυτό ισχύει για όσους είναι από μακριά, οι μέσα το βλέπουν και το νιώθουν αλλιώς με αποτέλεσμα να νιώθουν την ανάγκη να τα εξομολογηθούν ανώνυμα μιας και επώνυμα γίνεται ως εκ τούτου κάπως δύσκολο.

Scroll to top icon