ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2021 | 01:50

Πώς το διαχειρίζεσαι

όταν η κοπέλα έχει αρκετές ερωτικές εμπειρίες και δεν έχει ακόμη καταλάβει ότι είσαι πρωτάρης
10
 
 
 
 
σχόλια

Δεν έχουν καμία σημασία οι εμπειρίες σου αν ασχοληθείς μαζί της και ενδαφερθείς και για τους δικους της οργασμους.. Έχουμε δει ανθρώπους με πολλές εμπειρίες να μην ξέρουν τα βασικά. Άστα!

Μπορεί να της αρέσει κιόλας κ να το βρει γοητευτικό... προσωπικά με ελκύει πιο πολύ ένας άντρας επιλεκτικός κ με λιγοτερες εμπειρίες παρά ένας με.παρα πολλές όχι ότι κρίνω με βάση αυτό αλλά γούστα είναι αυτά ...ούτε με κάποιον πρωτάρη θα το θεωρούσα μειονεκτημα .....επίσης μπορεί να ισχύει σε σας τα αντίθετα έλκονται όπως εσένα σ ελκύει ότι έχει εμπειρίες αυτήν μπορεί αντίστοιχα να την ελκυεις εσυ π δεν έχεις ....όλα καλά θα πάνε μην νιώθεις κόμπλεξ με τον εαυτό σου στην τελική κάνεις δεν γεννήθηκε ειδήμων σε αυτόν τον τομέα !!!

Γιατί είναι ανάγκη να το καταλάβει ή να το μάθει; Μη σε τρομάζουν οι πολλές εμπειρίες. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχει κάνει καλό σεξ ή ότι είχε ζήσει μεγάλους έρωτες. Εάν είστε μαζί και δεν έχετε προχωρήσει ακόμα, φρόντισε απλά να υπάρχει επικοινωνία. Ρώτα την τί της αρέσει και δείξε προθυμία ώστε να υπάρξει ένα όμορφο κλίμα. Το ίδιο κι εσύ να την κατευθύνεις.

Scroll to top icon