ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2021 | 15:58

Έγινε

Την έχασα οριστικά. Δεν την "είχα" ποτέ αλλά δεν ήταν ότι δεν το σκεφτόμουν. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου ειλικρινά. Απεναντίας. Αλλά συνέβη κι αυτό. Όσες φορές ένιωθα πως μπορεί να την χάσω έλεγα ας χάσω άλλα αλλά όχι αυτή. Όμως τελικά δεν ήταν ποτέ εδώ και δεν ήμουν εκεί κι έτσι έγινε δίχως να το καταλάβω ή να το έχω σκοπό.
5
 
 
 
 
σχόλια

Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψες, και περιμένεις οι άλλλοι να βγάλουν νόημα.
Δεν ήσουν εκεί λες, εκείνη επίσης δεν ήταν εδώ, άρα τι είχες, τι έχασες;
Κατά φαντασίαν...

Τώρα είτε είναι οι μπύρες που εχω πιει, είτε ο ανεξήγητος και πρωτόγνωρος πονοκέφαλος που έχω και που με κάνει να ζαλίζομαι και να μην έχω πλήρη επαφή με την πραγματικότητα είτε η εκ φύσεως νοητική μου κατωτερότητα, που με κάνουν να μην καταλαβαίνω τι γράφεις. Μη τα γράφετε έτσι συνυποδηλωτικά, ειλικρινά δυσκολεύομαι.
Πάντως εσύ πρέπει να περνάς κάποια στενοχώρια, κάποια απώλεια περίπου, κάποια ματαίωση, οπότε κουράγιο. Πάντως, μια φράση που άκουσα πριν λίγο καιρό και μου άρεσε είναι η εξής "μη βλέπεις παντού δράματα".

Μην δραματοποιείς τόσο τα πράγματα εξομ. Κι αν ήταν κι αν δεν ήταν είναι αυτό που είναι. Εσύ δεν ήσουν εκεί αυτή δεν ήταν εδώ μάλλον χαθήκατε στη διαδρομή.

Το εδώ και το εκεί πρέπει να ταυτίζονται... για να καταλαβαίνουμε τι έχουμε και να ξέρουμε τι χάνουμε...
Γνώμη μου άσχετη... αλλά αυτό το "δεν ήμουν εκεί" κάτι λέει για τις "σκέψεις" και τους "σκοπούς".

Scroll to top icon