ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2021 | 03:11

Βάρος

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κιλά μου ή με το ύψος μου Είμαι 1,50 και 43 κιλά.. Οι φίλοι μου όμως έχουν κάποια παραπάνω κιλά..που δεν είναι καθόλου κακό αυτό! Και κάθε φορά λένε πόσο λεπτή είμαι, ότι πρέπει να φάω ή γενικά κάνουν συνέχεια σχόλια για το βάρος μου που εμένα με πειράζει.. Νιώθω περίεργα βέβαια δεν το λένε για κακό και νομίζουν ότι είναι κοπλιμέντα αυτά που κάνουν..
4
 
 
 
 
σχόλια

Αν πλήρωνε ο κάθε ένας Π.χ 100€ ώστε να ξεστομίσει την ηλιθιότητά του ( ας το πω κόσμια ) ,θα το καλοσκεφτοταν , τελικά θα την κράταγε την γνώμη του για τον εαυτό του για να μην ξεπαραδιαστεί και θα ζούσαμε χωρίς κακόβουλα σχόλια και κριτικές... Πολύ σωστά τα είπαν και οι προλαλήσαντες!

Η αστυνόμευση των άλλων σωμάτων αποτελεί μάστιγα, έχεις δίκιο.
Να τους πεις να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και να αφήσουν εσένα να κρίνεις αν πεινάς ή όχι.

Αν είσαι σίγουρη πως τρέφεσαι σωστά και τρως αρκετά δεν πρέπει να σε νοιάζει. Απο το ύψος θα τολμήσω να υποθέσω πως είσαι κάτω των 18, αν ναι μην δώσεις πολύ σημασία στις θερμίδες τώρα γιατί μπορεί να προκαλέσεις θέμα στον οργανισμό σου ή ακόμα και να χάσεις ύψος, που ως κοντή που έμεινε κοντή εξαιτίας τραύματος στην σπονδυλική στήλη σου λέω δεν θες να συμβεί.

Scroll to top icon