ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2021 | 19:19

Φροντιστήριο

Ρε παιδιά, είμαι στο 7ο έτος στο Οικονομικής επιστήμης στο Παπει και έχω 2 μαθήματα για Σεπτέμβρη. Εν τω μεταξύ διπλή εξεταστική δεν έχουμε κ είναι ένας ακόμη λόγος που έχω καθυστερήσει. Τέλος πάντων, σχεδόν τα τελευταία 2 χρόνια οι δικοί μου με είχαν πριξει να κάνω φροντιστήριο. Εγω ήθελα να το πάρω μόνη μου. Μου λένε γιατι η μόνη θα είσαι; Πολλά παιδιά θα έχουν πάρει βοήθεια. Βρήκε, λοιπόν, πριν λίγο καιρό ο πατέρας μου έναν καθηγητή που είχα παλιά, χωρίς να το ξέρω, και του είπε αν γνωρίζει κάποιον και να τον πάρω να μιλήσουμε. Ε μετά από 2-3 φορές πάλι μουρμούρας, λέω ας πάρω ένα τηλέφωνο πού ξέρεις; Και μου είπε να του πάω αύριο σημειώσεις κ άμα είναι θα μου πει. Αλλα δεν ξέρω γιατί, εδώ κ κάμποση ώρα με έχει πιάσει κάτι, ένα άγχος κ λέω δεν έπρεπε, ότι κάνω μόνη μου.. Τι στο καλό με έπιασε; Και να έχω κ την αδερφή μου να μου λέει καλά αν δώσεις από κοντά ούτε φέτος θα το πάρεις. Καλά έχω κ τους γονείς που πετάνε μπιχτες κατά διαστήματα. Ένα παράπονο που έχω (δεν κολλάει εδώ αλλά θέλω να το πω χαχα) είναι ότι με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι. Θα πουν ένα μπράβο ή ένα ευχαριστώ συνοδευόμενο πάντα όμως με ένα αλλά από πίσω..
2
 
 
 
 
σχόλια

Οι γονείς ανησυχούν και κουράστηκαν να πληρώνουν την αιώνια φοιτήτρια κόρη τους. Αφού ξεκάθαρα μόνη σου δεν είναι απίθανο να σπουδάζεις την οικονομική επιστήμη, ακόμα και για 10 χρόνια, μια έξτρα βοήθεια μάλλον επιβάλλεται.

Αλήθεια τώρα πες όλες τις άλλες φορές που έδωσες είχες διαβάσει σε σημείο να πεις ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες;;; Αν όχι τότε κάτσε διάβασε και δες τις δυνατότητες σου αν θα μπορούσες να το περάσεις!! Καταλαβαίνω βέβαια και τους γονείς σου που θέλουν να σε δουν να τελειώνεις μιας και έχεις κάνει αυτή τη σχολή σχεδόν στον διπλάσιο χρόνο. Κοιτά αν δεν θέλεις μην κάνεις φροντιστήριο αλλά κάτσε και διάβασε για να περάσεις. Αν όμως δεν είσαι στη φάση του διαβάσματος τότε κάνε μήπως και δίνοντας χρήματα σε βοηθήσει λίγο να καταλάβεις τι παίζει στα μαθήματα και διαβάσεις λίγο περισσότερο και περάσεις. Στο χέρι σου είναι τι θα αποφάσεις πάντως να ξέρεις χωρίς κόπο δουλειά δεν γίνεται!

Scroll to top icon