ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2021 | 12:17

Ό,τι χειρότερο για ένα ζευγάρι

να μήν μπορεί να χαρεί τις προσωπικές του στιγμές λόγω έλλειψης χώρου.Στα ημιδιαμονής όσες φορές έχουμε πάει δέν νιώθω άνετα κατ'αρχάς γιατί νομίζω ότι με κοιτάνε περίεργα στη ρεσεψιόν,ακόμα και άλλα ζευγάρια που τυχόν συναντήσουμε εκεί.Επίσης,έχω θέμα με την καθαριότητα,κι ενώ φαίνονται όλα καθαρά,εγώ δέν εμπιστεύομαι.Στο αυτοκίνητο πάλι δέν μπορώ γιατί κάθε φορά βγαίνω με λουμπάγκο,και επίσης επειδή αναγκαστικά πηγαίνουμε σε ερημικά σημεία,φοβάμαι για το τί μπορεί να μας συμβεί εκεί.Τα Σ/Κ,τώρα με την απελευθέρωση των μετακινήσεων,λείπουν οι γονείς του αγοριού μου και πηγαίνω σπίτι του,αλλά ούτε εκεί δέν ησυχάζω.Κάθε φορά που ακούω θόρυβο νομίζω ότι άνοιξε η πόρτα και γύρισαν,και τον βάζω κάθε τόσο να τους παίρνει τηλέφωνο λέγοντας τους άσχετα πράγματα,για να βεβαιωθούμε ότι όντως είναι στο εξοχικό τους.Η αλήθεια είναι τον πρήζω κάθε φορά,γίνομαι υπερβολική.Το αγόρι μου μου λέει πως από τη στιγμή που πρός το παρόν δέν έχουμε άλλες λύσεις,θα πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτές που έχουμε,και ότι είμαι περίεργη.Χθές συζητούσαμε γι'αυτό το θέμα,και μου είπε ότι πρέπει να χαλαρώσω,να είμαι πιό άνετη και να μήν τα μεγαλοποιώ όλα.Ακόμα μου είπε,πως άν δέν με αγαπούσε τόσο πολύ,δέν θα ανεχόταν τις φρίκες που τρώω σ'αυτό το θέμα.Έ αυτό ήταν που με πείραξε πολύ,και τσαντίστηκα.Μου είπε πως άν σκεφτόμουν σωστά,θα καταλάβαινα ότι αυτό που μου είπε ήταν καλό,και δείχνει πώς νιώθει για μένα.Εντάξει,δέν ξέρω,μπορεί να έχει δίκιο... Τελικά γίνομαι παράλογη του τύπου το ένα μου βρωμάει και το άλλο μου ξινίζει;
3
 
 
 
 
σχόλια

Δεν ικανοποιεισαι με τιποτα. Ολα σου ξινιζουν. Αυτα ειναι τα δεδομενα. Ή σπιτι οταν λειπουν οι δικοι του ή ξενοδοχειο. Κανεις δε σας κοιταζει στραβά. Χαλαρωσε και απολαυσε το.

Σιγά βρε κούκλα μου που νιώθεις ότι σε κοιτάζουν περίεργα στο ξενοδοχείο, επειδή πηγαίνετε να κάνετε σεξ. Λες και πάτε να κάνετε κάποιο έγκλημα.
Όπως βλέπεις, το αγόρι σου δεν είναι το ίδιο άγχος με εσένα. Έχεις σκεφτεί γιατί; Όχι γιατί εσύ είσαι περίεργη, έχουν γραφτεί άλλωστε πολλές παρόμοιες ιστορίες εδώ μέσα, αλλά γιατί είναι αγόρι. Και ακριβώς επειδή είναι αγόρι, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα που ξέρουν όσοι σας βλέπουν ότι πάτε για σεξ. Γιατί έχουμε φτάσει στο 2021 και η γυναικεία σεξουαλικοτητα δεν έχει ακόμη απενοχοποιηθει.

Scroll to top icon