ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2021 | 22:26

Eργασιακο Bullying,χλευαστικα/κοροιδευτικα σχολια.

Εχω βαρεθει να μου κανουν bullying στη δουλεια και να με χλευαζουν κοροιδευτικα,επειδη ειμαι ντροπαλος και τους φαινομαι περιεργος.Εφυγα απο την προηγουμενη δουλεια ακριβως για αυτο το λογο,μετα απο 3 χρονια,ειχα κουραστει να μου κανουν gossip πισω απο την πλατη μου,χωρις εγω να ασχολουμαι με αυτα τα ατομα. Αλλαξα περιβαλλον εργασιας και μεσα σε 2-3 μηνες παλι τα ιδια,καποιοι συναδελφοι να με ρωτανε αν εχω κανει ποτε σχεση,αν βγαινω εξω απο το σπιτι,να με σχολιαζουν κοροιδευτικα τα μαλλια μου,λες και ειμαι ο πρωτος που εχω χασει μαλλια,τον τονο της φωνης μου,το πως κοιταω,ελεος πια,παω στα διαλλειματα και καθομαι μονος μου καποιες φορες για να αποφευγω τον κακεντρεχη σχολιασμο τους. Δηλαδη τι θα πρεπει να γινει,να κανω τον νταη η φασαρια ολοκληρη για να σταματησουν??? Θα μπορουσα να πω,αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσω,αλλα δεν ειναι και αυτο λυση,ουτε η συνεχης αδιαφορια,ποσο να αδιαφορεις για τετοιες συμπεριφορες.
5
 
 
 
 
σχόλια

Στην ερώτηση αν έχεις κάνει ποτέ σχέση θα απαντάς... "ναι παιδί μου!". Αν είναι έστω και λίιιιγο έξυπνοι θα καταλάβουν τι εννοείς.= :D Που μάλλον δεν είναι αλλά λέμε...

Μπορεί κανείς να γίνεται... "αιχμηρός" χωρίς φωνές και φασαρίες και νταηλίκια. Αν κι αυτά καμιά φορά δυστυχώς είναι αναπόφευκτα και χρειάζονται...

Έχω παρατηρήσει ότι στα περισσότερα εργασιακά περιβάλλοντα υπάρχουν και κάποιοι που είναι σαν τα σκυλιά. Τι εννοώ; Δεν λένε για τα σκυλιά ότι όταν τα φοβάσαι μυρίζουν την αδρεναλίνη σου και για αυτό σε πλησιάζουν περισσότερο και υπάρχουν και περισσότερες πιθανότητες να σου επιτεθούν; Εε, έτσι είναι και αυτοί. Όταν μυρίζουν αδυναμία, ορμάνε. Η συμβουλή μου είναι να δείχνεις εντελώς νηφάλιος, αυτό τους αποσυντονιζει και ισχύει για όλους τους δύσκολους ανθρώπους. Θα σου έλεγα επίσης να αντιμετωπίζεις χαριτωμένα όσα ακούς ή αντιλαμβανεσαι με άλλο τρόπο, δεν ξέρω όμως αν αυτό σου ταιριάζει. Επίσης να είσαι παρατηρητικος. Με την παρατήρηση αργά ή γρήγορα θα βρεις τα κουμπιά τους και θα καταφέρεις να αλλάξεις τη δυναμική της σχέσης σου μαζί τους.
Όπως και αν έχει, κουράγιο. Μην τους κάνεις την χάρη.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους απαντάς (τραγουδιστά) "σ'όποιους αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε". Μια, δυο, τρεις, θα το πιάσουν.
Σε κουτσομπολεύουν γιατί είναι μικρά ηλίθια μυαλά. Όσο "τσιμπάς", τόσο διασκεδάζουν. Δεν χρειάζονται πολλές ευγένειες, κοίτα να είσαι τόσο καλός στη δουλειά σου που όταν είναι να διώξουν κόσμο να διώξουν εκείνους, όχι εσένα.

Κόβω το κεφάλι μου ότι είσαι καλυτερος τους γι αυτό τραβάνε τέτοιο ζόρι.
Μάθε να απαντας ακριβώς όπως σου μιλάνε και και διεκδίκησε την θέση σου γιατί θα σε φάνε τα όρνια και στο τέλος θα σκάσεις.
Μιλα απότομα, αγελαστα και χωρίς πολλές ευγένειες και θα δεις για ποτε θα λουφαξουν τα θρασίμια.
Αν δυσκολεύεσαι, πες μου που δουλευεις και έρχομαι εγώ να τους ισιώσω.
Εδώ κάνει πολλη προπόνηση με κάτι τετοιους.
Ψηλά τα κεφάλι.

Scroll to top icon