ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2021 | 13:10

Sexting

ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων,αλλά γίνεται μόνο τηλεφωνικά.Το ξεκινήσαμε για πλάκα με το αγόρι μου,αλλά το συνεχίζουμε.Ειδικά εγώ,δέν ξέρω γιατί,αλλά άν δέν βρεθούμε,θέλω οπωσδήποτε.Του έχω εμπιστοσύνη,είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί,αλλά θα πρέπει να φοβάμαι για κάτι; Επίσης,ενώ αυτό δέν έχει επηρεάσει την ερωτική μας ζωή,υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον; Άν θέλετε,μου λέτε τη γνώμη σας.
2
 
 
 
 
σχόλια

Παλιά, πριν το Skype και τις εφαρμογές, πώς γινόταν; Τι έκαναν τα ζευγάρια που ήταν μακριά για κάποιος διάστημα ο ένας από τον άλλον;
Φυσικά και μπορεί να λειτουργήσει τηλεφωνικά, καθώς η μαεστρία δεν είναι στην εικόνα που βλέπεις, αλλά στις εικόνες που φτιάχνεις νοητικά μέσα στο κεφάλι σου με αυτά που σου υποβάλλει το ταίρι σου (και πάντα έτσι ήταν, ακόμα και με το αντικείμενο του πόθου μπροστά σου, η φαντασία είναι η μάνα του αισθησιασμού).

Εξομολογούμενη.
Δεν υπάρχει περίπτωση να "κινδυνέψεις|, όπως το εννοείς, γιατί μόνο η εικόνα "ξεμπροστιάζει", όχι η φωνή (άντε να αποδειχθεί ότι είναι δική σου, στην τελική ποιόν τον ενδιαφέρει άλλωστε, δεν είναι πορνό που μπαίνουν για ξαλάφρωμα). Οπότε ναι στο τηλεφωνικό "σέξτινγκ"!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon