ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2021 | 17:23

Χρειάζομαι μια βοήθεια..

Δεν αντέχω Άλλο ΚΑΙ Δεν Υπάρχει Ούτε Ένας άνθρωπος να με καταλαβαίνειι...Δεν Έχω νιώσει ποτέ πιο άσχημα και δεν έχω ούτε ένα άτομο να με καταλαβαίνειι.Νιωθω ότι πιο άσχημο υπάρχει Αλήθεια.Ειμαι 20 χρονών δεν με θέλει κάνεις έχω προγουλι που όλοι μου λένε ότι δεν έχω ενώ εγώ το βλέπω.Εχω χάλια χαμόγελο.φοραω ακόμη σιδεράκια έχω περίεργο σχημα προσώπου και απλά έχω υπερκουραστει δεν αντέχω δεν ξέρω καν πως να το αντιμετωπίσω
4
 
 
 
 
σχόλια

Βρείτε μου ένα 20χρονο που νιώθει όμορφα με την εμφάνιση του. ΚΑΝΕΝΑ. Μακαρι να μου έβαζαν και μένα οι γονείς μου σιδεράκια. Εγώ είχα πιο πολυ κόμπλεξ επειδή είχα στραβά δόντια. Το προγουλι ΑΝ υπάρχει όντως, είναι κάτι που λυνεται. Αλλά και να λυθεί, αν έχεις ανασφάλειες μετά θα βρεις κάτι άλλο να σε ενοχλεί πολυ στην εμφάνιση σου. Όποτε εκτός εκτός από διατροφή ξεκινά και ψυχολόγο . Μόνο βοήθεια θα σου προσφέρει. Είναι κρίμα σε τόσο νεαρή ηλικία να σε καταβάλουν όλα αυτά τόσο πολυ. Ο ψυχολογος θα σε βοηθήσει να μην συμβαίνει αυτό.

Το προγούλι διορθώνεται με μικρή τομή από χειρουργό και λιποαναρρόφηση. Το χαμόγελο επίσης με επιστρώσεις πορσελάνης όταν βγουν τα σιδεράκια, εφόσον χρειάζεται.

Άλλαξε ο.τι μπορείς στην εμφάνισή σου και όσα δε μπορείς να αλλάξεις απλά αποδεξου τα. Τα σιδεράκια τα φοράς για να έχεις ένα τέλειο χαμόγελο στο μέλλον. Αυτό θα αλλάξει. Προγουλι αν χάσεις λίγα κιλά δε θα έχεις. Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου και κυρίως μη λες και μη δείχνεις ότι νιώθεις άσχημα με την εμφάνισή σου γιατί θα βρεθούν πολλοί που θα το πάρουν ως αδυναμία και θα σε κοροϊδέψουν. Να θυμάσαι ότι τον εαυτό σου πρέπει να τον αγαπάς και να τον νταντευεις, όχι να τον κατηγορείς. Θες δουλίτσα.

Scroll to top icon