ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2021 | 14:48

Βρίσκομαι σε αδιέξοδο

Καλησπέρα. Θέλω να εξομοληθω ότι πλέον δεν νιώθω όσα ένιωθα για το αγόρι μου. Εγώ είμαι 19 και αυτος 22 και είμαστε μαζί 4 μήνες. Μαλώνουμε σχεδόν κάθε μέρα, είναι πολύ κτητικός μαζί μου και θέλει ολη την ωρα ή να μιλάμε στο τσατ ή να είμαστε μαζί (καθολου προσωπικός χρόνος δηλαδη) ενώ δουλεύουμε κιολας ακόμα και την ωρα της δουλειάς πρέπει να μιλάμε με.μηνυματα, και γενικά ενώ δεν το παραδέχεται προσπαθεί πάντα με εμεσο τρόπο να μου κάνει ελέγχους και θέλει πάντα να με πηγαινοφερνει αυτος συην δουλειά μου ενώ δεν ρου εχω δώσει ποτε κανένα δικαίωμα. Εμένα όλα αυτά άρχισαν να με ξενερώνουν και να καταλαβαίνω ότι δεν ταιριάζω με αυτο το ατομο. Δεν εχω την δύναμη όμως και το θάρρος να του τα πω αυτα καθώς τωρα περνάει δύσκολες καταστάσεις με τα οικογενειακά του και δεν μπορω να τον αφήσω μόνο του. Νιώθω ότι θα πληγωσω ένα άτομο που με αγαπάει πολύ..
8
 
 
 
 
σχόλια

Άκου σε πηγαινοφέρνει στην δουλειά. Φαντάσου τι θα κάνει σε ένα χρόνο που θα έχει πάρει και θάρος. Για αρχή μέχρι να αποφασίσεις να χωρίσεις απαγόρευσε του το και ας τον να χτυπιέται. Άντε που θα δίνουμε λογαριασμό στο κάθε χαριστικό σκουπίδι. Καμία λύπηση. Φύγε τώρα και ζήσε την ζωή σου.

Όσο το καθυστερείς τόσο θα σε πάει πίσω οπότε πρέπει να το λήξεις... Αλλα αν θεωρίες ότι δεν μπορείς. Για αρχή κάνε μια συζήτηση μαζί του και πες του τι σε ενοχλεί και ότι θες τον χώρο σ γιατί όλο αυτό σε πνίγει... Τώρα αν δεν το σεβαστεί καλύτερα να του πεις αντίο

Μην μένεις, επειδή λυπάσαι. Ο χειρότερος λόγος, για να μένεις σε μια σχέση είναι η λύπηση. Αν νιώθεις ότι έχει τελειώσει, να το πεις και να φύγεις.

Μακριά από ζηλιάρη και κτητικο άντρα. Η περίπτωση στα Γλυκά νερά είναι χαρακτηριστική. Η ζήλια και κτητικοτητα κλιμακωνονται, με ολέθριες συνέπειες σε αρκετές περιπτώσεις. Μακριααα!

Scroll to top icon