ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2021 | 01:58

...

Ειχα γνωρισει εναν τυπο που μου αρεσε, εγω προσπαθουσα να κανονισουμε να συναντηθουμε κ εκεινος ολο ελεγε οτι εχει δουλεια ή αλλες υποχρεωσεις. Ε και κλασσικα, μονο οταν αρχισα να απομακρυνομαι και να μην του στελνω (επειδη προφανως πηρα το μηνυμα οτι δεν καιγεται) τοτε θυμηθηκε οτι θελει να βρεθουμε κ εστειλε. Ε γιατι να του δωσω ευκαιρια ρε παιδια? Λες και δεν ξερω οτι γυρισε σε μενα επειδη θιχτηκε ο εγωισμος του που τον εγραψα κ οχι επειδη με γουσταρει. Δεν ξερω, μερικες φορες σκεφτομαι οτι ισως ο λογος που δεν βρισκω εναν ανθρωπο ειναι οτι δεν δινω ευκαιριες ευκολα. Απο την αλλη, οταν καποιος μου δωσει λογους να πιστευω οτι δεν ειναι αξιοπιστος ή οτι δεν με βλεπει σοβαρα, ε δυσκολευομαι να του δωσω δευτερη ευκαιρια. Θεωρω οτι δεν την αξιζει. Δεν μπορω να θρεφω τον εγωισμο καποιου δινοντας του την προσοχη μου ελπιζοντας οτι μου εστειλε επειδη ξαφνικα συνειδητοποιησε οτι με γουσταρει κ οχι επειδη εχασε την προσοχη μου! Θεωρω οτι μπορω να αντιληφθω ποτε καποιου το ενδιαφερον ειναι γνησιο κ ποτε καποιος με πλησιαζει για αλλους λογους. Αν γουσταρεις καποιον κ σε γουσταρει κ αυτος ολα πρεπει να κυλουν ομαλα, ολα πρεπει λογικα να ειναι ευκολα. Οτιδηποτε σε κανει να σκεφτεσαι πολυ, να αμφιβαλλεις, να αναρωτιεσαι κλπ, ε μαλλον δεν αξιζει τον χρονο σου. Ετσι πιστευω.
4
 
 
 
 
σχόλια

Σωστά! Μη δίνεις ευκαιρίες όταν δε βλέπεις το ίδιο ενδιαφερον. Τα πράγματα είναι απλά. Χαίρομαι που δεν είσαι από αυτές που σέρνονται και εξευτελίζονται.

Εξομολογούμενη/ε, σε βρίσκω άψογη/ο! Επιτέλους ένας άνθρωπος με υγιή σκέψη και στάση απέναντι στις καταστάσεις που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις και με σεβαστική σχέση με τον εαυτό του! Εύγε!

Scroll to top icon