ωωωωω
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ωωωωω
Το ιστορικό πρέπει να λαμβάνεται σε χώρο όπου δεν υπάρχουν άλλοι ασθενείς/επισκέπτες/συνοδοί. Προσωπικά δεδομένα λέγεται και εν συνεχεία ιατρικό απόρρητο, εφόσον θα πρέπει να αναφέρεις πιθανά ιατρικά θέματα/ χρόνιες παθήσεις, κτλ., αλλά τι ψάχνεις στη μπανανια που ονομάζεται Ελλάδα, όπου οι ιθαγενείς λένε πολλά και καταλαβαίνουν λίγα.
Η σωστότερη τοποθέτηση!
Δεν της πήρε ιατρικό ιστορικό, αν διαβάσεις προσεκτικά, τυπικά στοιχεία για την καταχώρηση στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων ζήτησε, αλλά ναι κι αυτά θα μπορούσαν να είναι σε γραπτή αίτηση που θα τα συμπλήρωνε ο κάθε ασθενής.
Γενικά μιλάω αν διαβάσεις προσεκτικά.
Εκτός θέματος είναι τα σχόλια σου κάτω από τα δικά μου. 😆
ναι και?
Ιδιωτική υπάλληλος δηλαδή αν πεις τι σημαίνει?. Έχω υπάρξει άνεργος και το έχω πει γτ δεν ντρεπομουν..
Πρόκειται ξεκάθαρα για δικό σου κόμπλεξ. Δεν είναι καθόλου ντροπή να είσαι άνεργος/η, για να νιώθεις την παραμικρή δυσφορία. Κατά τ' άλλα, η συμπλήρωση του επαγγέλματος μπορεί να σου προσφέρει κάποια έκπτωση σε τυχόν εξετάσεις ή να συνδεθεί με κάποιο ενδεχόμενο πρόβλημα της υγείας σου. Ο γιατρός και το προσωπικό οφείλουν να είναι ενήμεροι.
Γκόμενο έχεις;;
χταπόδι που κολλάει τώρα αν έχει γκομενο?
Για το ασφαλιστικό ταμείο ρωτάνε. ;)
Κι η ηλικία κάποιους τους φέρνει σε δύσκολη θέση, και τα κιλά, και το ύψος, και το φύλο, συχνά όμως αφορούν στην ιατρική πράξη ενός διαγνωστικού κέντρου, δεν είναι κουτσομπολιό.
Ας ρωτήσουν τότε το ταμείο κατευθείαν.
Καμμιά φορά το ρωτάνε απευθείας. Μου έχει τύχει και έτσι και αλλιώς.