ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2021 | 09:47

Πανελληνιες

Μαγκες καλα αποτελεσματα και μην σκατε. Οτι εγινε, εγινε. Ευχομαι σε ολους να πετυχατε και αν οχι σκεφτειτε οτι υπαρχουν και οι δευτερες ευκαιριες και γενικα η ζωη δεν σταματαει εδω. Καλη επιτυχια.
2
 
 
 
 
σχόλια

Εγώ πάλι που έδωσα για δεύτερη σχολή έβγαλα υπερβολικά πολλά μόρια και δεν ξέρω τι να τα κάνω, ενώ πρέπει να σκεφτώ και ποιά σχολή να δηλώσω, άλλα καμία δεν με εντυπωσιάζει όσο η πρώτη σχολή που τελείωσα. Έχει βαλθεί η κολλητή μου να μου προτείνει σχολές, μιας και περνάω σε όποια θέλω, αλλά τις απορρίπτω μια μια. Νομίζω ότι άδικα έδωσα :p

Εφόσον έχεις την περιέργεια, να σου πω. Φέτος πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά καθώς έκανα μεταπτυχιακό, δούλευα και παράλληλα διάβαζα για πανελλήνιες. Εντωμεταξύ κι όλο το προηγούμενο καλοκαίρι είχα λιώσει στο διάβασμα για τις εξετάσεις του μεταπτυχιακού. Χρήματα βγάζω από τα 20- 21 κι αρκετά καλά για τις ώρες που έχω επιλέξει να εργάζομαι, καθώς έχω μάθει να πληρώνομαι καλά για ο,τι προσφέρω. Εντελώς οικονομικά ανεξάρτητη δεν είμαι, όχι, καθώς έχω απορρίψει πάρα πολλές προτάσεις κι είμαι/ήμουν πάρα πολύ επιλεκτική αυτήν την περίοδο της ζωής μου. Ωστόσο συμβάλλω οικονομικά στο σπίτι που ζω, ενώ φέτος έβγαλα αρκετά χρήματα δόξα τω Θεω.
Πάντως λαμβάνω υπόψιν ότι κέρδιζα χρονιά στο σχολείο, οπότε είμαι ακόμη 22, για αυτό και μέχρι στιγμής δεν επεδίωξα την πλήρη οικονομική ανεξαρτησία δίνοντας έμφαση στη μόρφωσή μου. Άλλωστε πολλά άτομα που γνωρίζω έχουν ίδια ή μεγαλύτερη ηλικία από μένα και δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη το προπτυχιακό τους δίχως να εργάζονται παράλληλα. Το "σημείο" που αναφέρεις νομίζω ότι το επιλέγει κανείς προσωπικά. Ο καθένας γνωρίζει τις προτεραιότητές του ανάλογα με τις συγκυρίες.
Πάντως μου φαίνεσαι ικανό άτομο κι είμαι σίγουρη ότι κι εσύ τα συνδυάζεις κι ότι σίγουρα είσαι εντελώς οικονομικά ανεξαρτητος από τα 22, βγάζοντας χρήματα πολύ πριν τα 21, ενώ στην ηλικία που είσαι στοιχηματίζω ότι έχεις ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό σου.

Scroll to top icon