ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2013 | 22:25

shit

Ε λοιπον,εχω ενα κολλητο,ο οποιος εδω και καποιους μηνες ειναι με μια κοπελα.Χαλι.Του λες για καφε οταν προκυπτει χρονος,θα ειμαι με την αλλη η απαντηση.Για ποτο το ξεχναμε.Μην δει αλλη, η την πεσω εγω σε καμια και ζηλεψει αυτος,γι αυτο του το απαγορευει.Παμε για καφε,στη μια ωρα σκαει μυτη,και τον αρχιζει στα φιλια.Δεν εχω θεμα με την κοπελα,αλλα ημαρτον.Ξεκολα λιγο ρε φιλε.Και εσυ κοπελια κοψε λιγο τη ζηλια και τα περι να αποκαταστησουμε και τον φιλο σου οπως του λες.Καλυτερα ησυχια.Αυτα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εχω "χασει" και εγω φιλο απο γκομενα. Ειχαμε να τον δουμε 2 χρονια, μεχρι που ευτυχως χωρισε. Ειχα προλαβει να την αρραβωνιαστει τη σκυλα πρωτα. Αυτη ειχε αρραβωνιαστει αλλες 2 φορες πριν απο αυτον και αλλη 1 αφου χωρισαν. Τελικα αυτη παντρευτηκε εναν αλλο σχεδον ενα χρονο αφου χωρισε μα το φιλο μου. Μιλαμε τρελη κτητικοτητα η τυπισσα. Ασε που με καποιο μαγικο τροπο ολοι οι αντρες σταματουσαν να μιλανε ακομα και με τις οικογενειες τους.
Scroll to top icon