ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2021 | 19:21

μοναξιά

Πρόσφατα χώρισα και νιώθω ότι πλέον δεν έχω καθόλου άτομα στη ζωή μου. Κάνω μεταπτυχιακό, αλλά λόγω πανδημίας το πανεπιστήμιο παραμένει κλειστό εδώ και 1.5 χρόνο, οπότε γνωριμίες εκεί γιοκ. Επίσης, δουλεύω εδώ και ένα χρόνο σε μια εταιρία στον τομέα μου, που παρόλο που εκεί μιλάμε με τα κορίτσια, νιώθω ότι δεν ταιριάζουμε και έχουμε εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα, δηλαδή αυτές είναι συνέχεια από το ένα κλαμπ και Beach Bar στο άλλο, όλο τι ακριβό φόρεμα αγόρασαν και τέτοια, ενώ εγώ προτιμώ πιο ήσυχα πράγματα, επομένως δεν ακολουθώ. 1-2 φίλες που είχα, απομακρυνθώ κάμε γιατί μένουμε μακριά και πάντα απαιτούν να κάνω εγώ όλη τη διαδρομή για να βρεθούμε, οπότε κατάντησε κουραστικό. Τις καθημερινές δουλεύω πολλές ώρες και δεν το καταλαβαίνω, αλλά κάθε ΣΚ δεν έχω ένα άτομο για παρέα.. Δεν ξέρω πλέον τι να κάνω.
4
 
 
 
 
σχόλια

Καλέ μην κρύβεσαι! Έλα να πάμε για καμιά βόλτα, κανένα θερινό σινεμά κλπ! Το πολύ να μην ταιριάξουμε κ να χάσεις 2 ωρες από τη ζωή σου. Μοναχικοί ενωμένοι ποτέ νικημένοι!

όταν δεν ακολουθείς το "ρεύμα" δυστυχώς υπάρχουν επιπτώσεις Αναγκαστικά θα στηριχθείς στις δυνάμεις σου κ ελπίζεις για γνωριμία μ παρόμοιας σκέψεις άτομα

Ειναι κι ο κοβιντ τα εκανε ολα αυτα χειροτερα. Απλα θα ξεκινησεις απο μονη σου απο την αρχη να δημιουργησεις νεες γνωριμιες που ισως εξελιχθουν σε φιλιες. Απο το χωρο εργασιας σου θα υπαρχει καποιος καποια με τον οποιο θα ταιριαζεις περισστερο απο αυτες τις φιλες που μας περιεγραψες.
Μεσα απο σοσιαλ επισης και απο ομαδες μπορεις να γνωρισεις ατομα. Μεσα απο εθελοντικες δρασεις επισης.
Μεσα απο μια τυχαια γνωριμια επισης.
Απλα να εισαι ανοιχτη και να ψαχνεις.
Οι ανθρωποι δεν ερχονται απο μονοι τους στις ζωες μας. Καπως τους γνωριζουμε μας γνωριζουν και προχωραει το ολο πραγμα.
Ισως να βιωνεις ενα μετατραυματικο να το πω χωρισμου και ηθελες μια αποστασιοποιηση απο ολους και ολα. Επομενο ειναι. Απλα παρε το χρονο σου βρες τι θελεις και σου αρεσει και με τι περνας καλα και πανω εκει βρες ατομα να ταιριαζετε να βγαινετε.
Θελω να πω η ολη φαση γνωριμιων και φιλιων θελει μια καποια κοινωνικοποιηση και κοινωνικοτητα. Αν δεν ψαξεις και ψαχτεις δυσκολα πολυ δυσκολα βρισκεις.
Να θυμασαι οτι υπαρχουν ατομα σαν εσενα που ψαχνουν κι εκεινα φιλους. Εκει να επικεντρωθεις.
Εστω να βγαινεις με αυτες τις φιλες που εχεις και κοντα σε αυτες θα γνωρισεις και αλλες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon