ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2021 | 17:24

Ο πατέρας μου

Το πρόβλημα μου ξεκινάει από την εφηβεία μου που άρχισα να καταλαβαίνω πολλά πράγματα. Όπως ότι ζούσα σε ένα περιβάλλον που ο πατέρας μου ήταν εθισμένος στο αλκοόλ. Όσο ήμουν μικρή δεν έδινα καθόλου σημασία τα προβλήματα άρχισαν στα 17 μου που έκανα την πρώτη μου σχέση . Με το αγορι που ήμουν τότε ήταν από το ίδιο μέρος με εμένα ήξερε την οικογένεια μου ήξερε τα πάντα. Στον 1 χρόνο αρραβωνιαστηκαμε όλα έγιναν γρήγορα ήθελα να φύγω από το σπίτι να ζήσω μακριά από αυτό το περιβάλλον που ζούσα πίστευα πως θα είναι καλυτερα. Μετά από 3 Χρόνια χώρισα ενα απόγευμα πηγαίνω σπίτι του αγοριού μου με πιάνει η οικογένεια του και μου λέει συγκεκριμένα ο πατέρας του αγοριού μου λέει στα τσακιδια να πας που πίστευες εσύ με τέτοιο πατέρα ότι θα γυρίσει ο γιος μου να σε κοιτάξει εμείς έχουμε λεφτά είπε έβαλες την περιουσία στο μάτι και πας να τον τυλιξεις και μου είπε κιόλας ότι επεξε ότι επεξε μαζί σου ο γιος μου τώρα σήκω και φύγε μην σε ξαναδούμε στα μάτια μας . Έχασα την γη κάτω απο τα πόδια μου το αγορι μου να με βρίζει να λέει δεν θέλω να σε παντρευτώ δεν έχεις περιουσία δεν έχεις τίποτα ο πατέρας σου κάθε μέρα πίνει η μάνα σου είναι καθαρίστρια είστε ένα τίποτα ακριβώς αυτό μου είπε και άλλα πολλά που για χρόνια εμεινα μόνη. Η ιστορία όμως δεν έχει τέλος γιατί είπα να ξαναδώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου να με αγαπήσει επιτέλους κάποιος και έκανα μια όμορφη σχέση που κυλούσε τόσο όμορφα μόλις γνώρισε την οικογένεια μου το αγορι μου και έμαθε πως ο πατέρας μου είναι αλκοολικός απομάκρυνθηκε και αυτός και με άφησε. Και κάπου εδώ θα πω ότι εγώ τι φταίω ??? Ουρλιαζω μέσα μου πονάω αντί να αγαπήσουν εμένα να πονέσουν έμενα τους νοιάζει τί είναι οι οικογένεια μου ? Ο πατέρας μου είναι αυτός που είναι είναι μεγάλος πλέον και δεν πίνει όπως έπινε παλιά. Γιατί να με αφήνουν για τον πατέρα μου δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω ποτέ!
10
 
 
 
 
σχόλια

Συγγνώμη αν ακουστώ σκληρή αλλά έκανες κι εσύ ένα τεράστιο λάθος. Ποιο; Βασίστηκες στους έρωτες για να βρεις διέξοδο από το αρρωστημένο οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσες και όχι στις δικές σου δυνάμεις. Δεν ξέρω αν σπούδασες ή έχεις βρει τον δρόμο σου επαγγελματικά αλλά από τα λεγόμενά σου δεν φαίνεται κάτι τέτοια. Η νοοτροπία του αρραβωνιάζομαι με τον πρώτο άντρα που κάνω σχέση στην εφηβεία για να φύγω από το σπίτι ανήκει σε άλλες εποχές. Αν ήσουν οικονομικά ανεξάρτητη, και έφευγες και από την μικρή κοινωνία που έμενες, πίστεψέ με θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Τι να πω βρε κορίτσι μου...
Για κάποιους στη ζωή έρχονται όλα εύκολα και κάποιοι αλλοι δυστυχώς πρέπει να μοχθησουν ακόμη και για τα βασικά.
Εύχομαι να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα σε εκτιμήσει για αυτό που είσαι, τα χαρίσματα σου και τον χαρακτήρα σου.

Λυπάμαι πολύ για όσα βίωσες.
Μου αρέσει η σκέψη σου happycactus!👍🏻
Έτσι είναι εξομολογούμενη! Τι ωραίο και άμεσο ξεσκαρτάρισμα! Απαλλάχτηκες από δυο γνωριμίες που η συμπεριφορά και το σκεπτικό τους ήταν πιο τοξικό και από τον αλκοολισμό του πατέρα σου! Και αυτό γιατί του πατέρα σου το θέμα είναι εμφανές, ενώ το δικό τους ήταν κεκαλυμμένο. Κούνησε το μαντίλι σου στα δυο αποκαΐδια και να ευγνωμονείς την τύχη σου που δεν συνδέθηκες περαιτέρω μαζί τους. Ξεκίνησε να επενδύεις στον εαυτό σου (εργασία ή σπουδές, ή δραστηριότητες κλπ) και να θυμάσαι ότι την ευτυχία και την αγάπη την προσφέρουμε μόνοι μας στον εαυτό μας και οι άλλοι απλά την συμπληρωνόμουν. Μην αφήνεις δυο άκυρους να καθορίζουν την ζωή σου. Συνέχισε δυναμικά!😊

Έχω να πω ότι οι άνδρες αυτοί είναι ανεκδιηγητοι όπως και οι γονείς του πρώτου σου αγοριού. Σε καμία περίπτωση δε μιλάμε έτσι σε κάποιον που δεν έχει κάνει κάτι και είχε την κακοτυχία να έχει αλκοολικό πατέρα.
Σαν οικογένεια θα έπρεπε με το ζόρι να βάλετε τον πατέρα σας σε κέντρο αποτοξίνωσης ή να τον αφήνατε.Δε φταίτε εσείς που εχει αυτό τον εθισμο. Βοηθήστε τον έστω και τώρα. Πάντως να μη στεναχωριέσαι για αυτά τα άτομα γιατί το ότι πίνει ο πατέρας σου δε χαρακτηρίζει εσένα αλλά τον ίδιο. Εγώ προσωπικά θα του γυριζα την πλάτη .

Scroll to top icon