ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2021 | 21:05

Λεφτα

Τα έχω με ένα αγόρι με τον οποίο συζουμε. Στο σπίτι δεν προσφέρει τίποτα τα βάζω όλα εγώ και μου ζητάει τσιγάρα και λεφτά τι ν κάνω;
28
 
 
 
 
σχόλια

τα σχόλια είναι αφυπνιστικά και απορώ που εντοπίζεις το «μίσος». Μάλλον δεν μπορείς να αποκωδικοποιήσεις το πνεύμα των σχολίων.

Καλό σεξ; Αυτό μπορεί να το προσφέρει, μπορεί και όχι. Δεν διευκρινίζεται.
Σε εκμεταλλεύεται εξομ. και προφανώς δεν σου αρέσει. Για αρχή κάνε μια κουβέντα και ανάλογα με το πως θα αντιδράσει, πράττεις. Μπορεί να συνεχίσει να κάνει το κορόιδο, οπότε πρέπει να βρεις δραστικές λύσεις.

Μερικές κοπέλες υποτιμούν δυστυχώς τον εαυτό τους (για πολλούς και διάφορους λόγους) με αποτέλεσμα να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από κάτι τέτοιους μόνο για λίγα ψίχουλα ενδιαφέροντος.

η υποτίμηση δέν συμβαίνει μόνο σε κοπέλες είναι χαρακτηριστικό της χαμηλής αυτοεκτίμησης πράμα που συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ
, δέν περίμενα τέτοιο ρατσιστικό σχόλιο απο εσένα.

Το σχόλιο μου δεν είναι ρατσιστικό- ελπίζω να γνωρίζεις τι είναι ο ρατσισμός πρακτικά, ε;
Τα σχόλια μου είναι πάντοτε περιεκτικά και στοχευμενα- απεχθάνομαι τα αυτονητα μπλα μπλα. Θεωρώ ότι γράφω σε ένα επίπεδο που μπορούμε να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλο- προφανώς δε συμβαίνει με εσένα ή βγάζεις απλώς κόμπλεξ.
Αν διάβαζες τα σχόλια μου - όπως υπαινισσεσαι- δε θα έγραφες περί "ρατσισμού". Το γεγονός δε ότι γράφεις χωρίς αβαταρ, είναι ενδεικτικό... Θέλεις να κρίνεις τα σχόλια των άλλων, αλλά να μην κριθούν τα δικά σου.
Τα τρολ είναι αυτά που κάνουν τη ζημιά σε αυτή τη στήλη, αλλιώς θα ήταν αξιόλογη και μοναδική στο είδος της.

Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το ΦΥΛΛΟ , είτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό κτλ. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη, ιταλ. (ράτσα/ razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός.

τα σχόλια ειναι περιττά

Και που βλέπεις εσύ ότι έκανα διάκριση με βάση το φύλο;
Έγραψα συγκεκριμένα για την περίπτωση που περιγράφει η κοπέλα κι ότι δεν συμβαίνει μόνο σε αυτή αλλά και σε άλλες κοπέλες = δεν είναι η ΜΟΝΗ.
Γιατί λοιπόν θα πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα; δεν το καταλαβαίνω. Με ενοχλεί η εμπάθεια που έβγαλε το σχόλιο σου, αλλά να σου πω και κάτι; έχω συνηθίσει να έχω γύρω μου ανθρώπους που βγαζουν κακία με το παραμικρό, γιατί απλώς δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους κι αυτό δεν είναι ρατσισμός αλλά διαπίστωση.
Μάθε πρώτα να ξεχωρίζεις τις βασικές έννοιες και να γράφεις σωστά τη λέξη "φύλο" μετά θα κατανοήσεις ότι οι φυλετικές διακρίσεις δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με τα φύλλα της ζαμπονοτυροπιτας.

Να τον πετάξεις έξω από το σπίτι!το ρωτάς κιόλας; Σαν άντρας θα έπρεπε να προσφέρει περισσότερα ή τα ίδια όπως εσύ. Όχι να ζητάει λεφτά για τσιγάρα και να κάνει τη ζωή του με τα λεφτά σου.Οι γονείς του έτσι τον έμαθαν; Εσένα οι δικοί σου ξέρουν ότι συντηρείς ένα μαντραχαλο; Σε παρακαλώ μη μου μιλήσεις για αισθήματα και αηδιες ο τύπος σε εκμεταλλεύεται. Σαν γυναίκα θα ντρεπόμουν να δεχτω κάτι τέτοιο από έναν άντρα, αυτός όχι μόνο το δέχεται αλλά ζητάει και από πάνω. Σε εκμεταλλεύεται. Πριν χάσεις όλα σου τα λεφτά πέταξέ τον έξω από το σπίτι σου.

Εξομολογούμενη νομίζεις ότι «τα εχεις με ένα αγόρι». Βασικά εχεις ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ένα ΠΑΙΔΙ και του παρέχεις μητρικές υπηρεσίες! Απορώ που αναρωτιέσαι για τα αυτονόητα. Οι υγιείς σχέσεις βασίζονται στην ανταποδοτικότητα. Όταν υπερπροσφερεις, ο αλλος (ειδικά αν το έχει) τεμπελιάζει. Ο συγκεκριμένος απλά εκμεταλλεύεται γιατί με αυτήν την επιλογή σου επιτρέπεις την εκμετάλλευση του εαυτού σου. Αν ψάχνεις να υιοθετήσεις παιδί, βρες ένα όργανο όχι έναν μαντράχαλο που το παίζει μπέμπης για να εκμεταλλευτεί. Ξύπνα!🌷

Θέλει και ερώτημα; Χορηγό ψάχνει ο κύριος, όχι σύντροφο. Αφού ρωτάς τι να κάνεις για αρχή μην του δίνεις τίποτα και απαίτησε να συνεισφέρει στο σπίτι. Αν δεν το δεχτεί αποχωρείς χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έναν τέτοιον κηφήνα έχει βρει και μια γνωστή μου και τον συντηρεί από το 2015 ... Αναρρωτιέσαι τι να κάνεις??? Να τον διώξεις αν έχεις αξιοπρέπεια και αγαπάς τον εαυτό σου... Θα συνεχίσεις να είσαι η " Σκλάβα " του και αυτός ο ... " Πασάς" ??? Χωρίς παρεξηγήγηση , αλλά σας κρατάνε όλες με το καλό σεξ που κάνουν 😂😂😂 ...Η κοπέλα αυτή δίνει αρκετή σημασία σε αυτό και τον πληρώνει αδρά για τις... Υπηρεσίες του !!!

Ειρηνη να υποθέσω η φίλη σου δεν βλέπεται; Είναι ηλικίας κάπως περασμένης; Πες μου τι; θα τρελά θω μ αυτά που διαβάζω. Τον πληρώνει επειδή κάνει καλό σεξ;;;

Μια χαρά είναι εμφανισιακά και 26 χρονών! Ούτε πανέμορφη , ούτε άσχημη . Αυτός δεν βλέπεται... Κι όμως αγαπητή μου , είναι εθισμένη μαζί του... Και σε αυτό που της ... προσφέρει... Και δεν ακούει κανέναν...

Και μετά αναρωτιέστε μερικές που πήγαν οι άντρες και πως έχουν αλλάξει. Είναι η λογική κατάληξη αυτή, γιατί κυκλοφορούν πολλές απελπισμένες οι οποίες ανέχονται τα πάντα προκειμένου να μην είναι μόνες τους. Και αντε να το δεχτώ για κάποια που δεν έχει χρημα(στην πραγματικότητα ούτε εκεί το δέχομαι βέβαια, πρώτα να σταθείς στα πόδια σου και μετά να κάνεις σχέση) αλλά εσύ εξ. δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία. Προσωπικά και μόνο στην ιδέα να συντηρώ οικονομικά έναν άντρα, ξενερώνω τόσο πολύ, που το σίγουρο είναι ότι μόνο ερωτικά δεν θα μπορούσα να τον δω. Εσύ πάλι δεν έχεις τέτοιο θέμα μάλλον. Τι να σου πω; πέσε και πιο χαμηλά!! Μπορείς!!!

καπου βολευονται και οι δυο. μην ασχολεισαι. αστη να γκρινιαζει, αστον να γκρινιαζει, αφου εξακολουθουν να ειναι μαζι, τι επιλεγουν συνεχως. καλα στεφανα ευχησου

Scroll to top icon