ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2021 | 00:30

ε?

Μου χει τυχει να βγαινω με αντρα που μου αρεσε κ ενιωθα οτι του αρεσα κ γω, μου αφιερωνε χρονο δηλαδη κλπ κ μια μερα εμαθα οτι την πρωτη περιοδο της γνωριμιας μας ειχε κανει σεξ μια φορα με αλλη. Δεν με πειραξε εγωιστικα, πιο πολυ αναρωτιομουν τι αναγκη τον ωθησε να το κανει αυτο. Δηλαδη εφοσον εβγαινε μαζι μου, περνουσαμε καλα, καναμε καλο σεξ κ το εβλεπα οτι ενιωθε ετσι κ μου το ελεγε κιολας, γιατι θελησε να κανει σεξ με αλλη? Θα μου πειτε δυο κοπελες καλυτερο απο μια. Ως γυναικα αδυνατω να καταλαβω αυτο το σκεπτικο (χωρις να σημαινει οτι το κατακρινω), το οτι δηλαδη ειναι παντα προτιμοτερο να κανεις σεξ με 3-4-5 διαφορετικες γυναικες ανα περιοδο απο το να εχεις μια. Δηλαδη η ποιοτητα δεν μετρα? Αν μια απο αυτες την γνωριζεις καλυτερα κ τη γουσταρεις πιο πολυ ενω οι αλλες ειναι απλα αγνωστες, δεν νιωθεις πιο πολυ την αναγκη να κανεις σεξ με αυτη που γνωριζεις καλυτερα? Οχι? Μονο εγω θα σκεφτομουν ετσι? Δεν ξερω, προσωπικα μεχρι τωρα στη ζωη μου ποτε δεν εχω νιωσει την αναγκη να βγω την ιδια περιοδο με πανω απο εναν αντρες, εκτος αν μιλαμε για one night stand, που εκει ναι, μπορει Δευτερα να κανω σεξ με εναν κ Παρασκευη με αλλον (καλα μη φανταστειτε οτι ειμαι τοσο σεξουαλικα ενεργη που αυτο συμβαινει συνεχως, αλλα εχει τυχει). Aλλα αν τυχει κ βγω καποια ραντεβου με εναν αντρα κ περασω καλα κ νιωσω οτι υπαρχει καλη χημεια μεταξυ μας κ δω καποια προοπτικη μαζι του, ε, ακομα κ αν με κυνηγουν αλλοι 30 αντρες (ναι οκ, λεμε τωρα), δεν υπαρχει περιπτωση να βγω με κανεναν αλλον, ακομα κ αν καποιοι απο αυτους με ελκυουν εμφανισιακα. Θα εστιασω σε αυτον με τον οποιο εχω δει προοπτικη. Δεν βρισκω τον λογο να κανω σεξ απλα για να κανω σεξ. Ακομα δηλαδη κ αν στειλω σ αυτον τον εναν που μ αρεσει να βγουμε κ δεν μπορει, θα μεινω μεσα, δεν θα στειλω σε αλλον. Ειμαι περιεργη κ ισως υπερβολικα ρομαντικη?Ειναι οι αντρες πιο sex-driven και η αναγκη τους για σεξουαλικη ικανοποιηση τους καθοδηγει? Σκεφτονται κ αλλες γυναικες σαν κ μενα? Αραγε υπαρχουν κ αντρες που σκεφτονται σαν κ μενα? Αντρες, πειτε μου σας παρακαλω, ας υποθεσουμε οτι εχετε βγει καποια ραντεβου με μια κοπελα κ περασατε καλα, σας αρεσε, τοσο εμφανισιακα οσο κ σε συμπεριφορα, εχετε χημεια κ γενικα θελετε να ξαναβγειτε μαζι της. Την ιδια περιοδο λοιπον σας στελνει καποια αλλη που σας αρεσει να βγειτε. Βγαινετε με την δευτερη ή εστιαζετε μονο στην πρωτη που σας αρεσει περισσοτερο? Δηλαδη με αλλα λογια αν βγειτε με μια κοπελα κ θεωρειτε οτι η γνωριμια σας εχει προοπτικες, αλλα ακομα ειναι νωρις για να κρινετε, κρατατε τις επιλογες σας ανοιχτες τον πρωτο καιρο ή εστιαζετε σε αυτην που σας αρεσει πιο πολυ? Καλα ξερω την απαντηση κατα βαθος, η πλειοψηφια θα πειτε οτι θα βγαινατε κ με τη δευτερη, απλα ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη λογικη. Δηλαδη δεν θεωρειτε οτι το να βγειτε με την αλλη ειναι σαν να παραδεχεστε κατα καποιο τροπο οτι η πρωτη δεν σας τρελανε τελικα κ τοσο πολυ?
8
 
 
 
 
σχόλια

Δεν είμαι άνδρας να σου δώσω μια οπτική να σε βοηθήσει, αλλά από εμπειρία θα έλεγα ότι εξαρτάται και τι τύπος άνδρα είναι, τι αρχές έχει για τον εαυτό του κλπ. Άλλος μπορεί να βγαίνει και να κοιμάται παράλληλα με πέντε γυναίκες ώσπου να κλείσει αποκλειστικότητα με μία από αυτές ή και με μια έκτη. Άλλος μπορεί ένα ραντεβού να βγαίνει και να μην ενδιαφέρεται να ψάξει αλλού, προτιμώντας να επενδύσει σε μία γνωριμία τη φορά και να δει πού θα βγάλει. Όπως κι αν έχει, σαφώς και δεν θα έβγαινε κάτι καλό απ' αυτό που περιγράφεις μεταξύ σας. Μπορεί να είχατε τη χημεία που λες, αλλά η διαφορά σας να ήταν στο ότι για σένα αυτό είναι σημάδι να κατασταλάξεις εκεί, ενώ για τον άλλον να είσαι κάτι αντικαταστάσιμο. Επίσης, το γεγονός ότι περνούσατε καλά, βγαίνατε ραντεβού και κάνατε σεξ (καλό κιόλας), για σένα μπορεί μεν να σήμαινε αυτομάτως σχέση, αλλά ο άλλος να μην το θεώρησε ως βάσιμους λόγους γι' αποκλειστικότητα μαζί σου. Τέλος, εξαρτάται και τι ψάχνει ο καθένας. Για σένα το καλό σεξ κι η καλή επικοινωνία είναι ευκαιρία για δέσιμο σε βαθύτερο επίπεδο, γιατί για σένα μετράει και το μυαλό κι η καρδιά, ενώ αν ο άλλος ψάχνει μόνο να συλλέγει σεξουαλικές εμπειρίες με διάφορα μοντέλα, δεν τον νοιάζουν τίποτα απ' όλα αυτά.

Πολύ ανάλυση για το τίποτα. Κι εσύ παραδέχτηκες ότι, αν και όχι συχνά, έχεις κάνει σεξ με άλλον άνδρα τη Δευτέρα και με άλλον την Παρασκευή. Ακόμα κι αν δεν το έχεις συνήθειο όπως αναφέρεις, γιατί σου κακοφαίνεται που ο άλλος το έκανε;

Δεν είμαι άντρας βεβαια, αλλά από το κείμενο σου, μου έκανε εντύπωση η σιγουριά σου ότι εσύ του άρεσες περισσότερο από την δεύτερη κοπέλα και η ερώτηση σου κινήθηκε μ αυτό το δεδομένο. Από που προκύπτει αυτή η σιγουριά; Το πιθανότερο δεν γουστάρει ιδιαίτερα καμία από τις δύο σας και παίζει μέχρι να βρει αυτό που θέλει. Και ναι οι άντρες είναι πολυγαμικοι (και οι γυναίκες πιστεύω) αλλά βάσει της εμπειρίας μου και ο μεγαλύτερος γυναικας άμα βρει γυναικα που θα τον κάνει να χάσει το μυαλό του, μεταμορφωνετε κυριολεκτικά από λύκο σε αρνάκι γάλακτος. Και το έχω δει, όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι, να συμβαίνει πολλές φορές. Ούτε ματιά να ρίξει σε άλλη γυναίκα. Γενικά είτε άντρας είτε γυναίκα, άμα σε γεμίζει ο άλλος δεν νοιώθεις την ανάγκη να πας αλλού. Σκληρό σίγουρα αλλά αληθινό.

Συμφωνώ με την άνωθι ανώνυμη τοποθέτηση (10.9.2021 | 01:07). Όπως έχουμε δει και το αντίθετο: αρνάκι γάλακτος χωρίς αυτοπεποίθηση να μεταμορφώνεται ξαφνικά σε (wannabe) άλφα αρσενικό και να το παίζει ιστορία μόνο και μόνο επειδή βρήκε μια ερωτευμένη χαζούλα δίπλα του που του έδωσε αξία, κι αυτός νομίζει ότι είναι ένα σκαλία για κάτι καλύτερο. (Πολύ απλά επειδή η "ερωτευμένη χαζούλα" δεν είναι αυτό που θα ήθελε αυτός κατά βάθος, οπότε κοινό παρανομοσταστή αποτελεί το ερώτημα του αν η γυναίκα είναι όντως αυτό που ο άλλος έψαχνε ή μήπως είναι προσωρινή βολεψιά.)

καλη ομως αυτη η μεταμορφωση bellatrix δεν συμφωνεις?
τα αρνακια δεν τα θελει κανεις μονο τους τραγους και τους ταυρους

ερωτευμενοι χαζουλα δεν μου αρεσει αυτος ο χαρακτηρισμος

Scroll to top icon