ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2021 | 14:54

Δίλημμα

Γειά σε όλους σας! Βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε άποψη πάνω στο θέμα! Μου δίνεται η ευκαιρία για πρώτη φορά στη ζωή μου να ζήσω στο εξωτερικό (για ένα χρόνο, αλλά αν θέλω και βρω δουλειά μπορώ να μείνω και άλλο), και είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ, θέλω να έχω την εμπειρία, δεν μπορώ να σας περιγράψω, το σκέφτομαι συνέχεια πώς θα είναι! Από την άλλη, ζω στο πατρικό μου και έχω ξεκινήσει να το σουλουπωνω με σκοπό να μείνω αργότερα εδώ. Σκέφτομαι ότι έχω ήδη εδώ σπίτι, καλή δουλειά και τα σχετικά, και τα παρατάω όλα και φεύγω. Έχω και δύο σκυλάκια, δεν ξέρω αν είναι εύκολο να τα πάρω μαζί μου, ίσως τα αφήσω στους δικούς μου. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ότι τώρα στρωνω τη ζωή μου εδώ, και αν φυγω και γυρίσω σε ένα ή δύο χρόνια, πάλι θα πρέπει να το ξανακάνω αυτό, και να βρω δουλειά κτλ. Είμαι πολύ μπερδεμένη. Οποιαδήποτε άποψη είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ πολύ!
2
 
 
 
 
σχόλια

Από τη στιγμή που έχεις ως back up τους γονείς σου τότε να το δοκιμάσεις. Αυτά είναι εμπειρίες ζωής κι εφόσον σου δίνεται η δυνατότητα δε βλέπω κανέναν σοβαρό λόγο που είναι αποτρεπτικός ως προς την αναζήτηση μιας εργασίας στο εξωτερικό. Το πατρικό σου σπίτι μπορείς να το φτιάξεις κι αργότερα. Όσο για τη δουλειά κανένας δε σου εγγυάται ότι θα την έχεις για πάντα. Τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα είναι αυτή την περίοδο πολύ ρευστά. Ολοι σχεδόν (βγαλε στην απέξω τους δημ. υπαλλήλους) αναγκαζόμαστε να αναπροσαρμοζουμε τις ανάγκες μας.
Οργάνωσε το σωστά κι από οικονομικής απόψεως, ώστε να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις τον πρώτο καιρό σε μια ξένη χώρα και βουρ. Διαφορετικά θα μείνεις με τον καημό λέγοντας ότι έχασες μια μεγάλη ευκαιρία στο εξωτερικό, όπως πολλοί άλλοι.

Scroll to top icon