ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2021 | 06:18

Αχχχ Έρως...

Αυτός ο Έρωτας πότε θα έρθει σε μένα? Στην πραγματικότητα όμως γιατί εδώ και 2 χρόνια τον ονειρεύομαι τα βράδια... και νιώθω τόσο ωραία! Ξυπνάω ευτυχισμένη! Πριν 2 χρόνια είδα ένα άτομο να με αγκαλιάζει, να χαμογελά, να με φιλάει και να γελάμε. Αχχχ. Μετά από καιρό είδα άλλο παρόμοιο. Σήμερα είδα ότι κάποιος μου έκανε κομπλιμέντα, μου ζήτησε ραντεβού και φαινόταν ερωτευμένος όπως και εγώ! Και ξυπνησα αμέσως τώρα, 6πμ προσπαθώντας να γυρίσω πίσω να το ζήσω και αυτό! Καθώς ποτέ μου δεν τα εφτιαξα με κανέναν, ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει ραντεβού. Μία φορά μόνο ένας που ταξιδεύαμε μαζί το πήγαινε απλά στο σεξ και γω αρνήθηκα (αμφιβάλλω κάποιες φορές αν έκανα καλά αφού χρόνια οι ορμόνες μου το ζητάνε ΧD). Είχα και άλλες προτεραιότητες τότε... Και από την μία λεω ας το καλό, ποτε πράγματι θα γινουν αυτά αλλά έτσι και τα ζήσω στον ύπνο μου είμαι η πιο ευτυχισμένη! Καλημέρα σε όλους και ας γίνει πραγματικότητα ό,τι ονειρεύεται ο καθένας μας!
5
 
 
 
 
σχόλια

Δεν αναφέρεις την ηλικία σου και είναι λογικό αν δεν έχεις ζήσει τον έρωτα να τα βλέπεις όλα τόσο μοναδικά και κινηματογραφικά και να θες να ζήσεις τις μεγάλες στιγμές. θα έρθει και η σειρά σου μέχρι να καταλάβεις ότι είναι ουτοπικό να περιμένεις έναν άλλον άνθρωπο να σου φέρει την ευτυχία, την ευτυχία στη Ζωή μας τη φτιάχνουμε μόνοι μας και ένας άλλος άνθρωπος απλά τη συμπληρώνει.

Scroll to top icon