ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2021 | 22:49

Δουλειά

Λοιποοον Είμαι προβληματισμένη. Έχω ήδη αναλάβει ένα παιδί για ιδιαίτερα, περίπου 1 ώρα την ημέρα απόγευμα. Είμαι 23 ετών και ψάχνω μόνιμη δουλειά 8ωρη, ενώ φυσικά έχω ακόμα την σχολή μου. Πηγαίνω σε συνεντεύξεις και φαίνεται πως θα ξεκινήσω σύντομα σε κάτι. Απλά αγχώνομαι αν θα αντέξω και την 8ωρη δουλειά και το ιδιαίτερο μετά καπακια σχεδόν. Έχει κάποιος κάποια υποτυπώδη εμπειρία πάνω σε κάτι ανάλογο; Έχω φίλες που το έχουν κάνει αυτό και ναι μεν δυσκολεύτηκαν, αλλά το άντεξαν. Θέλω γνώμες. Πιστεύω ότι ναι μεν θα ζοριστω στην αρχή, αλλά επειδή έχω βάλει κάποιους στόχους για αποταμίευση, θέλω να τα καταφέρω.
2
 
 
 
 
σχόλια

Καλησπερα! Φιλη τα πραγματα έχουν ως εξης: εγω δουλευω 40 ωρες τη βδομαδα, αλλα δουλευω 4 μερες απο 10 ωρες και καταφερα προαφατα να πιασω δυο ατομα για ιδιαιτερα μαθηματα πανω σε μαθηματα της σχολης μου. Αυτα τα δυο ατομα αντιστοιχουν σε 6 διδακτικες ωρες. Λογω του οτι εχω 3 ολοκληρες μερες ρεπο μπορω και τα αναθετω σε εκεινες τις μερες. Επομενως επειδη φανταζομαι θα σαι πενθημερη να κοιταξεις να εχεις σταθερα ωραρια οσο το δυνατο. Καλη τυχη και ολα γινονται! Θα τη βρεις την ακρη. Απλα καθε αρχη και δυσκολη , μην το ξεχνας ;)

Εδώ υπάρχουν άνθρωποι ηλικίας 50 και 60 και τους βγαίνει ο πάτος σε εργατοώρες και εσύ 23 και φοβάσαι ότι δεν θα αντέξεις; Καλά κρασιά!

Scroll to top icon