ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2021 | 08:55

1 χρόνο ακριβώς

Πέρασε ένας χρόνος που χώρισα με το σύζυγό μου. Ακόμα δεν τον εχω ξεπερασει. Δεν μιλάω πια σε κανεναν για αυτο.Κρυφα ακομα σιγοκλαιω τα βραδια. Ουτε αυτος εχει προχωρησει απ'όσο μου λενε. Ο λογος χωρισμου;;Παθολογικη ζηλια απο μεριας του ,που το καταλαβε και το ληξαμε απο κοινου ,διοτι δεν μπορουσε να το διαχειριστει. Ομως εγω ,νιωθω οτι ανηκω εκει,μου φαινεται αδιανοητο να βγω με καποιον αλλον. Το μονο που μετανιωνω ειναι οι ερωτικες στιγμες μας ,καποιες τις ειχαμε καταγραψει.Ειχα τυφλη εμπιστοσυνη και απο τυφλωμενο ερωτα του εκανα το χατηρι.Φυσικα δεν υπάρχει προβλημα ουτε απειλες ,ομως ειναι κατι που θα ηθελα να συνεχισω να αρνουμαι οπως εκανα παντα με τον οποιονδηπτοε ζητουσε κατι αντιστοιχο.Ομως επεσαν οι αναστολες ..Κοριτσια ποτε,μα ποτε οσα χρονια και να ειστε με τον αλλον ,οσο και αν τον βλεπετε τον ενα και μοναδικο και παιδι να κανετε μαζι του ,ουτε γυμνη φωτογραφια μην βγαλετε! Και αναφερομενη στη συνεντευξη χθες με οσα ειπε ο Αλεξανδρου ,ενα εχω να πω ,εχει πολλα κιλα $#%@ !! Και μπραβο του!
4
 
 
 
 
σχόλια

Σχετικά με τις φωτογραφίες βίντεο κλπ μη σκας. Όλοι κάνουν σεξ, δε θα έπρεπε να μας σοκάρει μια τέτοια εικονα. Πλέον ο δαλτυλοδεικτουμενος είναι αυτός που το κοινοποιει. Αυτό μου το έμαθαν οι γονείς μου, αν ποτέ κάποιος με απειλήσει ότι θα σταλούν τέτοιου είδους φωτό σε αυτούς να μη μασησω.

Θα συμφωνήσω για τις φωτογραφίες αλλά το μήνυμα θα έπρεπε να είναι άλλο. Δεν κρατάμε ΠΟΤΕ μια σχέση με εκδηλώσεις παθολογικής ζήλιας. Φεύγουμε πάντα με το πρώτο επεισόδιο. Η ζήλια δεν είναι ένδειξη αγάπης, είναι ένδειξη διαταραγμένης προσωπικότητας γεμάτη ανασφάλειες. Μακριά λοιπόν, ήδη μετράμε 12 γυναικοκτονίες μέσα στο 2021 λόγω "παθολογικής ζήλιας".

ορθόν Κ ως συνήθως το πρόβλημα "φωνάζει" ποιο είναι αλλά αντί αυτού ασχολείται μ το δευτερεύον, όπως κάνουν οι περισσότεροι κ μετά τους φταίει ο θεός η τύχη τα καλαμάρια του Ατλαντικού κλπ κλπ

Scroll to top icon