ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2021 | 15:23

Πρώην

5 χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Εγω θελω πολύ αλλά αυτός είναι με αλλη. Τι να κάνω να του στείλω και να φάω τα μούτρα μου γιατί θα φάω x ή να μην του στείλω και να βασανιζομαι όλη μου τη ζωή. Βασικα και με το να του στείλω και να φάω απόρριψη θα βασανιζομαι όλη μου τη ζωή. Πφφ όλα μαύρα. Και αυτό και άλλα πολλά θέματα μου.
6
 
 
 
 
σχόλια

5 χρόνια πέρασαν βρε κούκλα μου, πάνε παρακάτω.
Όχι, να μην του στείλεις. Ο άνθρωπος έχει άλλη σχέση. Τι θα κερδίσεις αν στείλεις; Σε δύσκολη θέση θα τον φέρεις και θα φας και τα μούτρα σου όπως λες. Κακό και για τους δύο δηλαδή και πολλή μανούρα για το τίποτα. Αν είναι να σου μείνει απωθημένο, ας σου μείνει, τι να γίνει;

Αφού και στις δύο περιπτώσεις θα φας τα μούτρα σου γιατί δεν το ρισκάρεις;
Η μόνη περίπτωση να ξεκολλήσεις κάποτε είναι να στείλεις μήνυμα ύστερα από πέντε χρόνια, να πάρεις μια απάντηση αποκαρδιωτική και να εξεφτελιστεις ή να μην πάρεις καμία απάντηση. Ο πρώην θα το πάρει πάνω του,η γκόμενά του θα θυμώσει και αν είναι καμία ανισόρροπη θα σου τη φυλάει για να σου ρίξει κανα βιτριόλι(ακραία περίπτωση). Προτιμοτερο είναι να φας τα μούτρα σου και να καταλάβεις ότι ο κύριος προχώρησε τη ζωή του μήπως και προχωρήσεις και εσύ παρά να βασανίζεσαι συνεχώς.
Το αν το βρίσκω σωστό να ενοχλήσεις κάποιον ενώ ξέρεις ότι έχει προχωρήσει τη ζωή του δεν έχει σημασία. Άλλωστε εσύ είσαι έτοιμη για όλα. Στείλε και να είσαι έτοιμη να επωμιστείς τις συνέπειες.
Θα πρότεινα άμεσα την επίσκεψη σε ψυχολόγο να σε βοηθήσει να ξεμπλοκαρεις και να αρχίσεις μια σειρά από μαθήματα αυτοεκτίμησης πάντως.

5 χρόνια κολλημένη είναι ήδη πολλά. Κάνε ένα βήμα να ξεκολλήσεις, γνώρισε κανέναν άνθρωπο σκέψου ότι υπάρχει πιθανότητα να τον έχεις εξιδανικεύσει και δες ότι είναι και λίγο θλιβερό να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Νομίζω ότι δεν πιστεύεις ότι σου αξίζει και κάτι καλύτερο. Αλλά αν δεν το πιστέψεις εσύ δε θα το πιστέψει κανένας άλλος.

Οι άντρες ως επί το πλείστον είναι πιο "απλοί" από μας. Με λίγα λόγια, αν σε ήθελε ακόμα, με κάποιον τρόπο θα στο είχε δείξει. Ξέρω, πονάει, είναι σκληρό να το αποδεχτείς αλλά είναι η αλήθεια και εφόσον έχει προχωρήσει δεν είναι καλή ιδέα να του στείλεις. Αντίθετα, βγες, φλέρταρε, βρες κάτι νέο να σε ενθουσιάσει και πήγαινε παρακάτω.

Μου αρέσει πάντως που σκέφτεσαι τον εαυτό σου και όχι την κοπέλα του.
Φάση, στην θέση της θα γουσταρες να είσαι και να μιλάει έτσι η πρώην του αγοριού σου;

Ο,τι και να κάνεις, σκέψου και την άλλη λίγο...πόσο καιρό είναι μαζι;
Αν την βρήκε τώρα, τι να πω; Στείλε.
Αν όχι και είναι μαζί πολύ καιρό, μην τους το χαλάσεις...

Έχεις σκεφτεί πως αν αυτός σε ήθελε, θα έπρεπε να είχε ήδη στείλει;...
Ιδού το ερώτημα το βασικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon