ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2021 | 18:18

.

Στη δουλειά είναι ένα παιδί που έδειξε,από την πρώτη φορά που τον είδα,ενδιαφέρον για μένα χωρίς όμως να με φέρει σε δύσκολη θέση, φάνηκε πολύ ντροπαλός. Εγώ τότε είχα σχέση όποτε δεν ασχολήθηκα και το έλαβε το μήνυμα αμέσως. Σταδιακά απομακρύνθηκε, κρατώντας μια τυπική επαγγελματική σχέση, ενώ με το υπόλοιπο τμήμα είναι πολύ φιλικός και ενθουσιώδης. Εγώ παράλληλα πλέον χώρισα και έχει αρχίσει να μου αρέσει. Χθες πληροφορήθηκα από συνάδερφο ότι κάτι κάνει με μια άλλη υπάλληλο του καταστήματος και ζήλεψα αρκετά.
7
 
 
 
 
σχόλια

Μια απόδειξη ότι αν κάποιος ψάχνεται στα προσωπικά του, όπως ο συνάδελφός σου στην προκειμένη περίπτωση, βρίσκει. Εντάξει, δεν έκατσε η φάση μεταξύ σας, κακό timing τότε και τώρα. Εσύ, μιας κι έρχεσαι από χωρισμό, δώσε χρόνο στον εαυτό σου ως single χωρίς να ρίχνεις τον εαυτό σου αμέσως στον πρώτο διαθέσιμο. Ακόμα κι αν ήσουν εσύ αυτή που είχε την πρωτοβουλία του χωρισμού, πάλι καλύτερα να μείνεις μόνη ένα διάστημα, να διευρύνεις και τον κύκλο των γνωριμιών σου και θα βρεις καλό άντρα για σένα. Παρεμπιπτόντως, τέτοιοι φιλικοί κι ενθουσιώδεις τύποι σαν το συνάδελφο που περιγράφεις όντως τείνουν να είναι διακριτικοί και λίγο ντροπαλοί όταν πρόκειται για τα αισθηματικά τους. Ίσως σε ελκύει αυτός ο τύπος άντρα συγκεκριμένα, μα τα καλά νέα είναι ότι θα εκπλαγείς από το πόσοι πολλοί σαν εκείνον υπάρχουν εκεί έξω που δεν βρίσκουν εύκολα κοπέλα για να βγαίνουν και να κάνουν σχέση.

Έγραψες ότι σου έδειξε ενδιαφέρον, αλλά δεν ασχολήθηκες. Μου χτυπάει κάπως σαν να τον σνόμπαρες η φράση αυτή. Εκεί ίσως είναι κι ένας λόγος που χάνεις το οποιοδήποτε παιχνίδι επανασύνδεσης εκτός του οτι τώρα φλερτάρει με άλλην.

Εδώ θα έλεγα ότι θα ήταν αναμενόμενο αν τον σνόμπαρε η κοπέλα όσο ήταν σε σχέση. Αν είσαι σε σχέση και νιώθεις μια χαρά ευχαριστημένος, τότε οποιαδήποτε άλλη που σε πλησιάζει με σκοπό το φλερτ και τέτοια, φαντάζει ως κάτι "ούτε να το σκέφτεσαι," κι αυτό κάπου σου βγαίνει σε σνομπάρισμα, για να δώσεις κόκκινο φως. Ε τώρα, αν η σχέση τελικά δεν έκατσε και αυτό που σνομπάραμε ξαφνικά μας φαίνεται καλή επιλογή... Εδώ είναι άλλο. :-) Πάντως, μετά το χωρισμό καλό είναι να μένει κανείς μόνος του, όπως έχω γράψει και προς την εξομολογούμενη.

Scroll to top icon