ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2021 | 16:01

Βαρυσήμαντες δηλώσεις

Έχω σχέση με μία κοπέλα εδώ και 7 μήνες,και χθές φάγαμε για πρώτη φορά με τους γονείς μου.Την είχαν δεί άλλη μία φορά πρίν τρείς μήνες στα γενέθλια της αδερφής μου,δέν είχαν γίνει βέβαια οι ανάλογες συστάσεις,αλλά σίγουρα κάτι κατάλαβαν.Σήμερα μου είπε η μάνα μου "αυτή η κοπέλα θα σε κάνει άνθρωπο,κανόνισε να την προσέχεις σάν τα μάτια σου αλλιώς θα χτυπάς το κεφάλι σου".Η αλήθεια είναι ότι δέν μου έχει πεί ποτέ κάτι τέτοιο για καμία από τις κοπέλες μου που έχει γνωρίσει,αλλά και πάλι μου φάνηκε περίεργο αυτό που είπε.Έχω κάνει κάποιες σχέσεις οι οποίες δέν προχώρησαν όπως συχνά συμβαίνει,αλλά δέν έκανα κάτι κακό,δέν συμπεριφέρθηκαν σε καμία άσχημα.Όταν το είπα στην κοπέλα μου,δέν είπε τίποτα,απλά γέλαγε.Τί έγινε,σοβάρεψε το πράγμα κι εγώ δέν έχω πάρει χαμπάρι;Είμαι 30 και η κοπέλα μου είναι 27,τί κουβέντες είναι τώρα αυτές;Θα με τρελαίνει η μάνα μου με τα κουφά της.
3
 
 
 
 
σχόλια

Όσο λιγότερο ανακατεύουμε τρίτους στη σχέση μας, ακόμα και αν είναι γονείς, τόσο το καλύτερο εξομ. Μην δίνεις τόση σημασία στο τι λέει η μαμά. Εσύ τι θες και τι νιώθεις έχει σημασία.

Ένα πράγμα θα πω, αλλά μην το παίρνεις τοις μετρητοίς. Απλά μια γενική παρατήρηση. Οι κοπέλες που αρέσουν στις μάνες των αγαπημένων τους, δεν είναι πάντα καλό σημάδι. Η μαμά σου έχει τα δικά της κριτήρια για το πώς "πρέπει" να είναι η γυναίκα δίπλα σου, ενδεχομένως πιστεύει ότι η γυναίκα που θα έχεις δίπλα σου θα οφείλει να παίζει ένα συγκεκριμένο ρόλο στη ζωή σου (π.χ. "να σε κάνει άνθρωπο"). Αυτό την κάνει να εναποθέτει τρελές ελπίδες στην κοπέλα και, αν τυχόν απογοητευτεί από εκείνη, θα την απαξιώσει εντελώς. Γι' αυτό δεν έχει σημασία το τι σου λένε οι οικείοι σου για την κοπέλα σου. Μπορεί να σου τα λέει αυτά η μαμά σου, μπορεί να σε θαυμάζουν οι φίλοι σου και να σου λένε να προσέχεις μην τη χάσεις, αλλά στην τελική το ερώτημα είναι αν εσύ νιώθεις καλά μαζί της. Σκέψου απλώς ότι εσύ θα ζεις με την κοπέλα σου, εσύ θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς με το αίσθημα ότι μαζί της θέλεις να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος (τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι). Κι επίσης, στη βράση κολλάει το σίδερο καμιά φορά. Δεν έχει σημασία αν είσαι 30 ή 25 ή 60. Αν αυτή η κοπέλα είναι ο άνθρωπός σου, απλά το ξέρεις και γι' αυτό μη διστάζεις να κάνεις πιο αποφασιστικά βήματα εντός μιας διετίας.

Scroll to top icon