ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2021 | 01:58

Φυσικά φταίω..

Με κατηγορούσε πάντα για τα πάντα. Έκρινε συνεχώς την εμφάνιση μου, τις γνώσεις μου, τη μαγειρική μου και γενικά τα πάντα!! Όταν συζητούσαμε προσπαθούσε να μου επιβάλλει την γνώμη του λέγοντας πως είναι αντικειμενική και σωστή κι εγώ αν και τον άκουγα (γιατί πιστεύω πως οφείλουμε να ακούμε τον συνομιλητή μας, ακόμη κι αν δεν συμφωνούμε, μπορεί όντως να κάνουμε λάθος) προσπαθούσα να τον κάνω να καταλάβει πως η γνώμη μας τη στιγμή που τη λέμε είναι υποκειμενική!!! Από άτομο που γενικά δεν κρατάω τπτ μέσα μου γιατί με τρώει και μου δημιουργούνται ψυχοσωματικά προβλήματα έγινα από τα άτομα "ηφαίστεια" και πριν λίγο καιρό έσκασα!! Προσπάθησα να κάνω συζήτηση και αφού είδα πως δεν υπήρχε ανταπόκριση έκανα έναν ΤΕΛΕΙΟ (για 'μένα) μονόλογο και έφυγα. Μου έστειλε ένα κατεβατό κατηγορώντας με και απλά συνέχισα τη μέρα μου.. Φταίω;; Φυσικά φταίω.. Φταίω που άφησα κάποιον να με κάνει να νιώσω πως δεν αξίζω. Φταίω γιατί δεν μίλαγα τις στιγμές που έπρεπε να μιλήσω. Φταίω γιατί δεν ήμουν εγώ!! Αυτός/η που θα θέλει να είναι μαζί σου ποτέ δεν θα σε μειώσει, ούτε κι εσύ όμως. Θα περπατάτε απλά πλάι πλάι..
3
 
 
 
 
σχόλια

Μια χαρά ήσουν εσύ, και κατα την διάρκεια της σχέσης, ακόμα και μετά το ξέσπασμα. Πολύ καλά έκανες, αντέδρασες αντανακλαστικά χωρίς να σημαίνει πως άλλαξες. Όλα τα πράγματα έχουν όρια. Και εκείνος κατάφερε να σε φτάσει εκτός ορίων. Μην απολογείσαι και μην μοιρολογάς για αυτόν που κατάφερε να σε χάσει. Απλώς δεν υπήρξε κατανόηση και σεβασμός και από τους δύο. Κερδισμένη είσαι φίλη μου. Αλήθεια.

Scroll to top icon