ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2021 | 22:50

Happy Birthday to me

Ειχα γενεθλια σημερα στις 19. Με τους γονεις μου εχουμε ψυχρανθει, φιλες δεν εχω. Ουτε συντροφο. Τα γενεθλια στη μοναξια ειναι πολυ τσουχτερα .
20
 
 
 
 
σχόλια

Αχχ..τι μου θύμισες εξομ...το είχα περάσει κ γω αυτό μια χρονιά, ήμουν 23 νομίζω. Ήμουν εντελώς μόνη, με τους γονείς μια χαρά, απλώς ήμουν σε άλλη πόλη λόγω σπουδών. Είχα αποφασίσει εκείνη την χρονιά να μη πάω στο πατρικό, πέφτουν κ την περίοδο των αποκριών τα γενέθλια μου, είχα κλείσει κ θέατρο να πάω όμως 1-2 μέρες μετά. Από τηλέφωνα μ είχαν πάρει μόνο οι δικοί μου κ μια θεία μου. Από φίλες, μόνο από μήνυμα. Λεφτά δεν είχα να τις κεράσω, αλλά περίμενα έστω από 2-3 να σκεφτούν να με πάρουν ένα τηλ ή να έρθουν από κει. Καλά από σχέση δε το συζητώ. Ειχα βάλει τα κλάματα, γιατί κατάλαβα ότι είμαι μόνη μου τελικά. Όταν πήγα θέατρο με μια φίλη μου κ της είπα ότι ήμουν μόνη μου είπε καλά, γιατί δεν μου είπες να έρθω ή να πάμε μια βόλτα; δε θυμάμαι τι της είπα, αλλά να σου πω και την αλήθεια ήμουν χάλια ψυχολογικά, που δεν ήθελα να δω κάποιον. Ίσως όμως, αν της το έλεγα, να φτιαχνοταν η διάθεση μου. Τέλος πάντων, σου εύχομαι χρόνια πολλά και να ζήσεις όσο γίνεται πολλές όμορφες στιγμές.

Μεγάλο το θέμα της μοναξιάς, υπάρχουν πάρα πολλές πτυχές.
Ναι, έκανα φρέσκο account με το κύριο mail μου, το άλλο δεν το άνοιγα και διαγράφηκε. Όποιος μου έστειλε και δεν απάντησα σορυ εκ των υστέρων.

@Πενθεσίλεια

Πάντως δεν βλέπω κανα μειλ σε σένα.. Εγώ το είχα αποκρύψει, αλλά μόλις τώρα δοκιμαστικά το έβαλα φανερό. Μπες στο προφίλ μου και δοκίμασε να μου στείλεις αν το βλέπεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon