ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2021 | 11:25

Έκανα μεγάλη μ@λ@κία

Βγήκαμε με μιά κοπέλα,όλα κυλούσαν πολύ ωραία μεταξύ μας,η ατμόσφαιρα τέλεια,και κάποια στιγμή αποφασίσαμε να πάμε και σε ένα άλλο μαγαζί για ένα τελευταίο ποτό.Ενώ δέν είχα πιεί πολύ,ήμουν μιά χαρά,εκεί πέρα δέν ξέρω πώς,αλλά κάπως σάν να παρασύρθηκα και χωρίς να το καταλαβαίνω την κοιτούσα επίμονα σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος της,στο στήθος για την ακρίβεια.Δέν ξέρω πραγματικά,το βλέμμα μου σάν υπνωτισμένο πήγαινε εκεί.Σίγουρα είχα χαλαρώσει κάπως από το ποτό,αλλά μέχρι εκεί.Όπως είπα ήμουν μιά χαρά και ούτε μία στιγμή δέν έχασα τον έλεγχο γενικότερα.Η κοπέλα το πρόσεξε,μου έδειξε την ενόχληση της με χιούμορ ευτυχώς,και μου είπε ότι αυτό που κάνω δέν είναι και τόσο ωραίο.Έμεινα κάγκελο,της ζήτησα συγγνώμη,προσπάθησα να δικαιολογηθώ,αλλά ό,τι και να έλεγα εκείνη τη στιγμή,έτσι όπως τα έκανα,άστα να πάνε.Είναι πολύ όμορφη κοπέλα,είχε κάνει και πολύ ωραίο ντύσιμο,και κάπου κι εγώ δέν μπόρεσα να ελέγξω το βλέμμα μου.Δέν θέλω να δικαιολογηθώ,δέν υπάρχει δικαιολογία,απλά αναφέρω το όλο σκηνικό και τη φάση.Μετά από αυτό,η κοπέλα έδειχνε πολύ τυπική απέναντι μου,και το καταλαβαίνω.Έχουν περάσει 4 μέρες,συνεχίζουμε να μιλάμε,της έχω ξαναζητήσει συγγνώμη και την συγγνώμη την εννοώ,και μου είπε ότι ok,άς μήν μείνουμε σε αυτό.Το θέμα είναι πως κάθε φορά που μιλάμε και της προτείνω να βγούμε,μου δίνει αόριστες απαντήσεις,και έχω καταλάβει ότι έχει ξενερώσει.Δέν είμαι λιγούρης ρε γμτ,και δυστυχώς αυτή την εντύπωση της έδωσα,ενώ ενδιαφέρομαι σοβαρά και πραγματικά γι'αυτή την κοπέλα.Πώς το διορθώνω αυτό που έκανα,άν διορθώνεται δηλαδή... Δέν έκανα κανένα έγκλημα γμτ,και δέν θέλω να την χάσω με τίποτα.
14
 
 
 
 
σχόλια

Δώσε της λίγο χώρο, γιατί με αυτά που γράφεις φαίνεσαι πιεστικός κι ας μην το θέλεις. Η κοπέλα λογικό να ένιωσε άβολα, θα ένιωσε μάλλον ότι την σεξουαλικοποίησες ( άλλο βλέπω σεξουαλικά κάποιον και άλλο τον σεξουαλικοποιώ άμα θες ψάξτο παραπάνω). Μέσα από το ίδιο κονσεπτ του male gaze προκύπτει και η λανθασμένη αντίληψη ότι κάποια κοπέλα φοράει ένα ανοιχτό ντεκολτέ για να δημιουργήσει κάποια αντίδραση. Και προσπαθώ να το εξηγήσω γιατί ο κόσμος πολλές φορές δίνει σε κάτι τέτοια την εξήγηση της αντανακλαστικής αντίδρασης και ότι δεν είχε τον έλεγχο. Φαίνεσαι όντως καλό παιδί και εύχομαι να προχωρήσει με την κοπέλα όπως το θες ,απλά έχε στο νου σου ότι πολύ απλά μπορεί να μην ενδιαφέρεται ασχέτως με αυτό που έγινε. Δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα, τώρα ξέρεις καλύτερα. Keep going!

Το παιχνίδι ειναη ηδη χαμένο. Βρήκε πάτημα γιατί απλά δεν ψήνεται. Η κοπέλα ήδη μιλάει και με άλλους, μην σου πω ότι το έκανε παράλληλα. Λάθος σου που απολογήθηκες πολλές φορές. Της δίνεις ξεκάθαρα την εικόνα του απελπισμένου που σονι και καλά τη θέλει. Γνώμη μου, στείλε ένα τελευταίο μήνυμα, όπου θα της πεις ακριβώς αυτά που σου γραφω στην αρχή και ευχήσου της καλή τύχη στο σαφάρι της!

Ή δεν σε γουστάρει και πολύ ούτως ή άλλως οπότε βρήκε δικαιολογία για να αραιώσει περιμένοντας κάτι καλύτερο να προκύψει. Ή είναι προβληματική η κοπέλα αν πειράχτηκε από αυτό.

Παρόλο που δεν θέλω να πικρανω τον εξ. μέρες γιορτινές που είναι, πιστεύω και εγώ πως η κοπέλα δεν γουστάρει ιδιαίτερα. Γυναίκα που γουστάρει ερωτικά τον άλλον, δεν παίζει με τίποτα να παρεξηγηθεί επειδή ο άλλος κοίταξε το στήθος της, όσο αδιάκριτα και αν το έκανε. Μπορώ να πω ότι φτιάχνεται κιόλας. Οπότε μάλλον αφορμή έψαχνε.

Συμφωνώ με Ελισαίο. ΟΚ, ήταν άβολο, αλλά όσο συνεχίζεις να ζητάς συγνώμη, τόσο συνεχίζεις να εστιάζεις σ' αυτό το λάθος σου και να το μεγαλοποιείς στα μάτια της άθελά σου. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Πιστεύω ότι η κοπέλα κρατάει επίτηδες λίγο απόμακρη στάση αυτές τις μέρες για να δοκιμάσει λίγο την επιμονή σου (με το σκεπτικό "αν δεν είναι λιγούρης, θα περιμένει λίγο"). Και εντάξει, πέρασε ένα τετραήμερο, όχι βδομάδες ή μήνας, οπότε έχεις ελπίδες σίγουρα. Προτείνω να συνεχίσεις την επικοινωνία μαζί της, αλλά μην προτείνεις να ξαναβγείτε, τουλάχιστον όχι αυτές τις μέρες. Όχι για να το παίξεις δύσκολος, αλλά για να της δώσεις να καταλάβει ότι δεν την πιέζεις και ότι σου αρέσει στ' αλήθεια να μιλάς μαζί της. Και πρότεινέ της να βρεθείτε μετά την Πρωτοχρονιά. Μέχρι τότε, κράτα την επικοινωνία ανάλαφρη και ενδιαφέρουσα. Είμαι σίγουρη ότι αν εκείνη δεν είναι παράξενη, αν σε βρίσκει ενδιαφέρων και ελκυστικό, δεν θα σε αποκλείσει μόνο και μόνο για μια γκάφα σου (την οποία κιόλας, αν όλα πάνε καλά μεταξύ σας, σε λίγο καιρό θα θυμάστε μαζί και θα γελάτε).

Κοίτα ακούγεσαι κομπλέ παιδί. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπεριφερθείς όσο πιο κουλ γίνεται κ να της ξαναπροτείνεις να βγείτε μετά από μερικές μέρες. Δυστυχώς όταν μας αρέσει κάποια πολύ κάνουμε πράγματα που σε άλλες συνθήκες δε θα κάναμε. Μαθήματα ζωής.. αλλά μπορεί να σ δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Θεωρώ υπερβολική την στάση της κοπέλας. Οκ την κοίταζες στο στήθος, ε και? Άσε που ζήτησες συγγνώμη (1 φορά αρκεί, μην το παρακάνεις).

Το πιο πιθανό να φορούσε και κανα ντεκολτέ αποκαλυπτικό. (?)
Σίγουρα δεν παρεξηγήθηκε και το θεώρησε κοπλιμέντο. Όποια κοπέλα το αρνηθεί αυτό λέει ψέματα.

Δεν την χούφτωσες ούτε της φέρθηκες άσχημα. Και είμαι σίγουρος ότι και αυτή σε κοίταζε-έστω και κλεφτά-στο επίμαχο σημείο σου. (χαρακτηριστικό των γυναικών, ειδικά αν γουστάρουν κάποιον).

Αν πραγματικά της αρέσεις τότε δεν θα έχει θέμα να βρεθείτε πάλι.

Υ.Σ. Βρε μπας και ήθελε να της κάνεις ντου και να της αλλάξεις τα φώτα και να ξενέρωσε που δεν το έκανες? lol

The Dude, ως γυναίκα θα σου πω ότι το υστερόγραφο σου δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Η κοπέλα δεν γουστάρει, απλά οι περισσότεροι δεν θέλετε να δείτε τα σημάδια. Γενικά το λέω.

Εμένα προσωπικα οταν οι αντρες με κοιτανε σε επιμαχα σημεία μου φαινεται αδιάφορο τελείως.
Και ενοχλητικό ίσως κάποιες φορές.
Τωρα αν γούσταρα κάποιον δεν ξέρω και πάλι αν θα μου άρεσε να το κανει αυτό ενω δεν είμαστε μαζί και είμαστε στο σταδιο της γνωριμίας...νομιζω πως οχι χωρις να παίρνω και όρκο.

Ρε συ, σύνελθε δεν της έβαλες και χέρι με το ζόρι...το μάτι σου έπεσε στο στήθος της, το λες και φυσιολογικό (ως ένα σημείο). Σε έχει πιάσει πανικός λες και έκανες έγκλημα ενδέχεται δηλαδή να έχει ξενερώσει επειδή της έχεις πει 1000 φόρες συγνώμη. Κουλαρε και μην το ξανά αναφέρεις. εφόσον τσινάει και σε αποφεύγει, μην κόλας πάνω της θα φανείς λιγούρης και θα έχεις τα αντίθετά αποτελέσματα από αυτά που θες. Το έχει πει και η Κοκκινου, παιξτο και λιγάκι αδιάφορος...

Scroll to top icon